Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nacionaliste?  (Pročitano 5208 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Citat: Радикал
Да националиста сам и то нема никакве везе са мржњом него са љубављу према својој нацији.  Значи не мрзим никога, али не волим све оне који су мом народу чинили/чине зло. Треба повући јасну црту између национализма и нацизма, то се код нас често меша због антинационалистичке (антисрпске) пропаганде. И Французи и Енглези и Немци и многи други су националисти и то много већи од нас Срба па им нико ништа због тога не пребацује.

Овог пута се 100% слажем.
Још бих додао да је чувено да француски политичар, ако га оптуже за корупцију, често се брани речима да је он националиста.

Проблем је што су речи патриота и националиста превише лоше примљене, с обзиром ко их је користио...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uvek se na te reci izvlaci najveci sljam, ali pak... koriste ga i najveci sportisti kod nas, a znamo koliko su nam oni srece doneli u poslednje vreme
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
nacionalista sam i sovinista,mrzim sve one koji nanose bol mojoj ponosnoj naciji:hrvate,balije,siptare,cigane,jevreje,madjare....sta cu takav sam i to priznajem.
IP sačuvana
social share
"NJEGOVA MUCENICKA SMRT STVORILA JE OKO NJEGOVOG IMENA OREOL SVETOG RATNIKA.S VREMENOM,TAJ CE OREOL BIVATI SVE VECI A DRAZINO IME SVE SLAVNIJE..."VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sumnjam da je tebi neki ciganin ili jeverj mogao naneti neko zlo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
naravno da nam nanose,sve ovo sto nam se desava je u njihovoj reziji.ako si nekad video imena americkih kongrasmena koji se zalazu za otcepljenje kosova sve biti bilo jasno,evo reci cu ti samo jedno:LIBERMAN...sve govori.a cigani...smrde i kradu.
IP sačuvana
social share
"NJEGOVA MUCENICKA SMRT STVORILA JE OKO NJEGOVOG IMENA OREOL SVETOG RATNIKA.S VREMENOM,TAJ CE OREOL BIVATI SVE VECI A DRAZINO IME SVE SLAVNIJE..."VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To sto navodis su ciste spekulacije, inace Srbi ne smrde i ne kradu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: branislav_srpska_atina
nacionalista sam i sovinista,mrzim sve one koji nanose bol mojoj ponosnoj naciji:hrvate,balije,siptare,cigane,jevreje,madjare....sta cu takav sam i to priznajem.

Ti si fasista i tebi nije mesto medju civilizovanim ljudima.
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Dobar je za prirodnu selkeciju (odabir)  :wink:
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Axez, donekle se slazem jer ne podrzavam fasizam... jedino sto mislim da za svakoga ima mesta na ovoj planeti kad ima mesta za mene i tebe
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
sto se tice cigana....to nisu ljudi.a ovo oko jevreja ti ne govorim iz knjiga tipa:protokol sionskih mudraca,vec cistim logicnim zakljucivanjem.lepo uzmes novine,procitas imena pro-siptarskih kongresmena i shvatis da su svi jevreji(osim jednog italo-albanca)...cista logika.

Ti si fasista i tebi nije mesto medju civilizovanim ljudima.

Citat

ko si ti salabajzeru jedan da odredjujes kome je gde mesto,vrati se u misiju rupu iz koje si izasao,da nema neta cutao bi ko zaliven.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.