Cao drugari imam 17 god visok sam 177 i imam samo 55kg. Hteo bih da se posavetujem sa vama oko nabacivanja mase. Treniram fudbal, ali fizicka sprema mi je problem. Da li mogu da se ugojim desetak kg za 2 meseca, posto sam valjda jos u fazi razvoja? Od prvog jula krecem sa teretanom. Mozete da mi kazete neke obroke sa dosta kalorija, uh, proteina, ali da su pritom jeftina.
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora cg_ac (Vreme: 22. Jun 2013, 20:07:59)
Ovo su najbolji i najjaci legalni Produkti na svetu , Sa sest obroka na dan pojedes po jednu tableticu , Ovo je 100% prirodni hormon za rast . Mozes da nabacis oko 17 kg ciste misicne mase za 8 nedelja cena za 3 pakovanja je oko 210 evra . Svaku grupu misica smes da treniras samo jednom u sedam dana , Podeli tri grupe u tri dana Pon/Sre/Pet/ po pet vezbi u tri seta sa sedam ponavljanja , Pocni sa najvecom tezinom sa kojom mozes ovo da izvedes bez problema , Svake druge nedelje povecaj tezinu ali ostani na 3 seta X 7 ponavljanja . fudbal je problem jer je kardio ,za najbolje rezultate trebas da se uzdrzis bar 12 nedelja.
Auuuu zafrknuo sam se ,Norateen jesamo za ljude preko 20 godina a ti imas samo 17 , Povecaj samo carbs ,gledaj da unosis 1000 - 2000 vise kalorija nego sto trosis , Jedi komplikovane ugljene hidrate , Kacamak se slaninom i kajmakom , Musaka ,Punjena paprika ,dosta hleba ,Pasulja ,Testenina , Spagete i rezanca sa mlevenim mesom ,pecurkama i slaninom i belim sosom ,dupli krem pa na vrh narendaj kackavalj i zaprzi dok se ne otopi po vrhu . Jaja samo belanca kajganu po 6 sa 100g sira , Izbegavaj zumanca i masnocu kod mesa kao kod kremenadli jer ona sadrze i stvaraju negativan holesterol .
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws