Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na svojoj obali Crnogorci postali stranci  (Pročitano 2501 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Sve je ovo ocekivano i po zasluzi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6130
Malo je 25 e za ulaz, 100 treba da plate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Potpuno se slazem sa ovim sto si rekao prijatelju,ali ovde je prica o ljudima u crnoj gori,ne o drzavi.drzava svakako profitira zbog prodaje,ali zato se narod svrstava u onu sirotinju o kojoj pricas.a i da se razumemo ti i ja,mnoge plaze nije prodala drzava vec privatni vlasnici...

Aman bre! Pa kome ce da idu pare koje stranci u prolazu trose? Pa narodu! Koliko prodavnica, butika, restorana itd ce ti turisti da posete, sta mislis koliko baksisa ce da ostave? Misli o tome! A inace dole mi je burazer na letovanju i kaze da je cela prica prepucana! Plaze su od 0.5 do 2 evra za ceo dan po coveku, a i dalje ima javnih plaza! Uopste nije tako kako se pise! Ja idem iduce nedelje, pa cu da proverim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ko pre devojci sam u nju upada

Zodijak
Pol
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Aman bre! Pa kome ce da idu pare koje stranci u prolazu trose? Pa narodu! Koliko prodavnica, butika, restorana itd ce ti turisti da posete, sta mislis koliko baksisa ce da ostave? Misli o tome! A inace dole mi je burazer na letovanju i kaze da je cela prica prepucana! Plaze su od 0.5 do 2 evra za ceo dan po coveku, a i dalje ima javnih plaza! Uopste nije tako kako se pise! Ja idem iduce nedelje, pa cu da proverim! Smile Smile Smile
                                                                                Ti si decko izgleda jako intelegentan,dobar ti je rezon.Mora da ti je tata sve prodao pa te ubedio da je za tvoje dobro,jer ce on kes da spicka a ti idi posle da radis kod Rusa za dnevnicu.Rusi su poznati kao budale a Crnogorci pametni da ih zajebu pa sve prodaju!Sto ne zajebu nekog Grka pa kupe pedalj zemlje Smile.Mora da studiras ekonomiju kad se tako dobro razumes u nju?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

'til the end of time...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia C3
Novi zakon je izashao u kome je skoro nemoguche da se kupuje zemljishte od strane stranih drzhavljana tako da je propala masovna rasprodaja zemlje,a shto se plazha tiche bio sam u Herceg-Novom i Budvi i situacija je normalna.Jedino Becici imaju neke plaze koje su samo za goste hotela,ali ni to nije neka nova vest,jer ih je bilo i pretproshle godine,dok je Sveti Stefan pricha za sebe  odavno.Tamo je 10 dana 1100 evra dok se majorka mozhe nachi za 450.A HN je pun Beogradjana i Novosadjana;vishe nego zadnjih 10 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Lako ce oni povaditi Ruske psose ako bude trebalo,bar ce nam onda Rusija biti susedna drzava!
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Vidi-Meni-Visi

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6005
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One V
Bas volim trazice oni ponovo da se spojimo , a dobice k***c!!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pa ja ne znam sta da stavim vise ovde, sve mi sklanjaju! Smile
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ma bre nemas blage veze! Sta mislis ko ima profit od toga? Kome se placa porez na prihode, a kome dazbine za turizam? Pa Crnoj Gori naravno! Od tih para se placaju ljudi u drzavnim sluzbama, izgradjuje zemlja, ulaze dalje u turizam itd. Same vlasti u Crnoj Gori ne bi imale novac za ulaganje u ulepsanje primorja, ovako, prodas plazu, stranac ulozi pare, dovede jos turista, i uz sve to ti ljudi ne placaju samo plaze vec trose novac svuda uz put! Svrha prodaje plaze, je dovodjenje ljudi koji imaju sredstva za ulaganje, marketing, i pridobijanje novih turista, pa kada sve saberes i oduzmes, budes na ogromnoj dobiti! A bez toga imas krs plaze za koje nemas novac da ulazes, i kod tebe dolazi uglavnom sirotinja da letuje, a sirotinja nema pare da trosi svuda unaokolo, i profit bude zanemarljiv! Razmisli o tome!

Smile Smile Smile

Bas volim trazice oni ponovo da se spojimo , a dobice k***c!!!!  Smile Smile Smile

čemu mržnja ???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

djesi brate sto cinis evo nista a ti ja bezveze

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 191
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
neka nervoza rusi su samo u prolazu,a sto se tice spajanja bas zbog toga sto ste nam uvaljivali  k***c smo se i odvojili i molim te bez vrijedjanja vise jer tebe (tehnicca) ni ostale niko ne psuje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3476
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4
neka nervoza rusi su samo u prolazu,a sto se tice spajanja bas zbog toga sto ste nam uvaljivali k***c smo se i odvojili i molim te bez vrijedjanja vise jer tebe (tehnicca) ni ostale niko ne psuje Smile

aha samo u prolazu, al jedno 500 godina  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.