Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:19:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na šta dame "padaju"  (Pročitano 20360 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
padam na emotivne, osecajne i kulturne muskarce koji su spremni na svaki dogovor
I onda ih ostavis posle mesec dana jer shvatis da su 3,14cke  Smile

Shvatam ja da vi zene "volite" osecajne i nezne muskarce koji ce da "peze" za vama ali takvog kada biste nasli ostavili biste ga brzinom munje  Smile Smile

Žene padaju na muškarce kojima nisu ispod časti one stvari koje bi im olakšale život.
Žena padaju na muškarce koji to jesu, a uz sve to i njihovi prijatelji i ortaci.
Žene padaju na realno zaasnovano samopouzdanje i stav.
Žene padaju na nežnost i znake pažnje.
Za ovo se mogu sloziti, mada je ovo prvo i cetvrto diskutabilno Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Šta je diskutabilno?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Shvatam ja da vi zene "volite" osecajne i nezne muskarce koji ce da "peze" za vama ali takvog kada biste nasli ostavili biste ga brzinom munje  Smile Smile

Sto volim izjave ovog tipa ((:

Bambi, kao i uvek, delimo misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
nisam rekla da padam na papucare Smile niti na one koji mi svaki dan pisu novu pesmu i izjavljuju ljubav.
trazim sredinu, ali zlatnu Smile agresivne, razmazene, nezrele, nekulturne ''muskarcine'' ne mogu da smislim Smile
ni zene nisu u boljoj poziciji, jer se muskarci ne loze na emotivne (ali i impulsivne Smile ) maze koje pored tih lepih osobina imaju i svoj stav! svoje JA! znas sta je nabolji test za sve vas? prva veca kriza kod devojke (porodicni, zdravstveni, psihicki i dr.problem) i nema vas vise. put pod noge! lakse je ici linijom manjeg otpora....
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
znas sta je nabolji test za sve vas? prva veca kriza kod devojke (porodicni, zdravstveni, psihicki i dr.problem) i nema vas vise. put pod noge! lakse je ici linijom manjeg otpora....

Za ovo se slažem...ja lično osetila na svojoj koži.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne, muskarci imaju problem da shvate da emotivno i pazljivo nije sinonim za papucara...To nema veze,
znam likove koji su u sustini nikad vece sirovine ali su isto tako nikad veci papucari.
Te dve stvari uopste ne moraju da budu u nekoj k(o)orelaciji, ne mora da znaci da je lik koji je
pazljiv ili nezan ili sta ti ja znam papucar i da nema svoje ja ili neki svoj stav. I ne znaci
da automatski puzi za ribom i dozvoljava joj sve i svasta.
To moze da kaze samo iskompleksiran covek koji je iz nekog razloga nezadovoljan sobom i svojim odnosom sa zenama.
A sta je sad za koga emotivno, to je druga prica, ne mislim ja na likove koji ce da placu ili na neke emose  Smile
Ali da, mislim na likove koji pokazuju zdravu dozu emocija i naklonosti ka svojoj partnerki i koji znaju to da iskazu i dokazu na kraju krajeva.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 18:34:35 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Bambi, kao i uvek, delimo misljenje  Smile
Misliš, delimo normalnost.  Smile

Smile

~~~

Svakako sam i mišljenja da svaka rupa nađe svoju zakrpu. Ima i onih koje vole da trčkaraju oko svojih momaka i muževa kao da su despoti, kao i muškaraca koji u tome uživaju. Ima ih raznih; iako je to meni van svake pameti, neka rade ljudi šta im je volja... dok god mene niko ništa ne pita.  Smile

Ne, muskarci imaju problem da shvate da emotivno i pazljivo nije sinonim za papucara...To nema veze,
znam likove koji su u sustini nikad vece sirovine ali su isto tako nikad veci papucari.
Te dve stvari uopste ne moraju da budu u nekoj k(o)orelaciji, ne mora da znaci da je lik koji je
pazljiv ili nezan ili sta ti ja znam papucar i da nema svoje ja ili neki svoj stav. I ne znaci
da automatski puzi za ribom i dozvoljava joj sve i svasta.
To moze da kaze samo iskompleksiran covek koji je iz nekog razloga nezadovoljan sobom i svojim odnosom sa zenama.
Ili ono... ako je lik dobar, devojka je prema njemu kučka. Zato treba biti skot, onda će da laje kao cuko.  Smile Za ljude iznad 15 godina ozbiljan znak emocionalne nezrelosti. Opet, ništa novo. 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
Žene padaju na muškarce kojima nisu ispod časti one stvari koje bi im olakšale život.
Pa zato sto ,kao sto sam i rekao, "pranje sudova" nema tolike veze sa "padanjem"

Citat
I zato sto koliko god da je ovo tacno(a jeste) moze poneki put i da odbije

Ove druge dve recenice su ti, kao sto sam i rekao, odlicne Smiley

Osma, to sto je neko nezan i pazljiv su dobre osobine, preterivanje ne valja i o tome sam govorio. Sredina je dobra, svako preterivanje je lose  Smile

Citat
svaka rupa nađe svoju zakrpu
Ultimativna istina  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Iskreno, ja sam užasno i  preko svake granice razočarana u muškarce i kao u muškarce i kao ljude uopšte.
S druge stane, imam par muških prijatelja koji su sjani muževi i divni očevi koji su spremni da saslušaju dobronamerne savete, da pruže svojim ženama ono što one nekad i potajno priželjkuju...i uopšte nisu papučari već srećni, porodični ljudi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Pa zato sto ,kao sto sam i rekao, "pranje sudova" nema tolike veze sa "padanjem"
Gde si ti u mojoj rečenici pročitao ''pranje sudova''? Smile

Citat
I zato sto koliko god da je ovo tacno(a jeste) moze poneki put i da odbije
Ne odbija nijednu (normalnu uravnoteženu) ženu stariju od 15 godina. Niko ne priča o manijakalnim i patetičnim izlivima emocija.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2010, 18:49:02 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:19:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.