Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:06:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли би сте бранили КиМ у случају рата?
Да
52.3%  (56)
Не
19.6%  (21)
Само ако ме приморају!
4.7%  (5)
Никад,побегао бих из државе!
11.2%  (12)
Размислио бих!
12.1%  (13)
Ukupno glasova: 107
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На помолу нови рат???  (Pročitano 30211 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Niko Niko ne voli rat  Smile (kako sam ovo dobro srocila)  Smile Niko ga i nezli, niti ga priziva ... bar niko normalan ...
Samo je pitanje : dokle?
Rata nece biti, bar se iskreno nadam, jer sada nema poente u ratovanju. Sada su neki drugi potezi u pitanju ... ako i za to nije kasno. O diplomatiji i politickim potezima nasa vlast cita dok sedi u klozetu i vrsi nuzdu, ili, kao sto si procitao jedan ironicni tekst, dok kupuje prase i sprema se za slavu ... O demokratiji saznajemo iz kolumni Isodore Bjelice najveceg poznavaoca internacionalnih falusa i vagina, humanizmu i rodoljublju uci nas pocasna gradjanka Sarajeva, odlikovana ordenom "Danice Hrvatske" ...
Ako neko udje i upali svetlo nakon sveg ovog vremena, bolece nas oci godinama, ali ce nam bar ruke biti uposlene. Ako, pak, niko ne udje i ne upali svetlo, zivot u mraku naucio nas je, ako nista drugo, cisto Darvinovski, da se prilagodjavamo.
Neki su se prilagodili situaciji, neki samima sebi. Ako nista drugo, imali smo dovoljno vremena da se upoznamo.I spoznamo. Otuda oprecna misljenja. I to je zdravo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
То су све бивши добровољци са великим ратним искуством,а људи који би желели да бране своју отаџбину у Србији још има и увек ће их и бити!

Ne,okreni se oko sebe,i pogledaj...pogledaj sebe,stani pored ogledala  reci sebi u lice"Ja idem da poginem"...ima ljudi,nije da nema...jako puno ljudi ima ogromnu volju,sto su pokazali rezervisti iz Kraljeva i Krusevca 1999....ali dzaba,kad ne umeju.ljudi su bili spremni na sve,ali dzaba kad su bili neobuceni i matori(30 i nesto je za vojsku star)...zapravo zaboravili na neke stvari...na svoje zivote...
Neka,ali to je u svakom slucaju iza nas...hvala bogu...
tako da... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Kome je otadžbina i ljubav prema pušci prirasla srcu ima na raspolaganju profesionalnu vojna službu...Ali to ne odgovara onima koji vole da Srbuju po kafanama i čija se percepcija patriotizma svodi na onu a la Hamas blamažu u Kruševcu.
Није ствар љубав према пушци,већ је да ли желиш да се браниш или да робујеш.

То су све бивши добровољци са великим ратним искуством,а људи који би желели да бране своју отаџбину у Србији још има и увек ће их и бити!

Ne,okreni se oko sebe,i pogledaj...pogledaj sebe,stani pored ogledala  reci sebi u lice"Ja idem da poginem"...ima ljudi,nije da nema...jako puno ljudi ima ogromnu volju,sto su pokazali rezervisti iz Kraljeva i Krusevca 1999....ali dzaba,kad ne umeju.ljudi su bili spremni na sve,ali dzaba kad su bili neobuceni i matori(30 i nesto je za vojsku star)...zapravo zaboravili na neke stvari...na svoje zivote...
Neka,ali to je u svakom slucaju iza nas...hvala bogu...
tako da... Smile
Брате,да ли су сви који су отишли у рат погинули?Немој тако, да ли ти сад хоћеш да кажеш да је твој или мој живот вреднији од оних војника и бранитеља који су погинули борећи се за КиМ? 30 и нешто је зрео човек у пуној снази,војно способан!
Преживео сам два рата(1990-1995 и 1999),родбина је била на ратишту,на срећу и хвала Господу Богу нико није погинуо, али се бранила отаџбина и нико није издао родну груду...боље је погинути као херој него као п****
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Pa,brate...sta da ti kazem...ako ti svoj zivot ne cenis,neces ni drzavu,veruj mi... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Pa,brate...sta da ti kazem...ako ti svoj zivot ne cenis,neces ni drzavu,veruj mi... Smile
Нисам рекао да не ценим живот...
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ta stereotipna priču o rejveru i licemerne poruke da je bolje da klinac ide da ratuje nego da se drogira može da izjavi samo neko ko još nije osetio roditeljstvo. Lako je biti donator tuđe krvi i deliti drugima lekcije kako treba da uzmu pušku u ruke. 

Ubuduce molim da se moje poruke ne izvlace iz konteksta, pogotovo ne do te mere podlo, sracunato, da ne kazem dzukacki, da identitet mojih postova gubi na iole ljudskom ...
Ako ti je do igranja recima, svrati do blablaonice ... na pogresnu osobu si se navrzo da citiras, a jos vise da izvlacis iz konteksta i to pogresno. Ne volim nepravdu, jos manje "upadice" sa Marsa. Sa roditeljstvom cela prica nema nikakve veze, mada vidim da aludiras i to veoma direktno. Moj trenutni HCG status najmanje od svega bi trebalo da te interesuje ako si naostren na ozbiljnu argumentovanu raspravu.
O lekcijama nekom drugom prilikom. Moj intelektualni sklop i ratio ne dozvoljavaju mi da izigravam dusebriznika zidovima i zaludjenicima, pa tako ni ne pokusavam. Dok o nekim drugim lekcijama mozemo do prekosutra...recimo, koje si ti konkretno lekcije o ponasanju i korespodenciji sa ljudima preskocio, pa tvoji komentari imaju tako bezobrazan ton ? ...
Naravno, pitanje je retoricko ... ne pokusavaj da odgovoris ,nisam zainteresovana za odgovor.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 03:58:04 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ta stereotipna priču o rejveru i licemerne poruke da je bolje da klinac ide da ratuje nego da se drogira može da izjavi samo neko ko još nije osetio roditeljstvo. Lako je biti donator tuđe krvi i deliti drugima lekcije kako treba da uzmu pušku u ruke. 

Ubuduce molim da se moje poruke ne izvlace iz konteksta, pogotovo ne do te mere podlo, sracunato, da ne kazem dzukacki, da identitet mojih postova gubi na iole ljudskom ...
Ako ti je do igranja recima, svrati do blablaonice ... na pogresnu osobu si se navrzo da citiras, a jos vise da izvlacis iz konteksta i to pogresno. Ne volim nepravdu, jos manje "upadice" sa Marsa. Sa roditeljstvom cela prica nema nikakve veze, mada vidim da aludiras i to veoma direktno. Moj trenutni HCG status najmanje od svega bi trebalo da te interesuje ako si naostren na ozbiljnu argumentovanu raspravu.
O lekcijama nekom drugom prilikom. Moj intelektualni sklop i ratio ne dozvoljavaju mi da izigravam dusebriznika zidovima i zaludjenicima, pa tako ni ne pokusavam. Dok o nekim drugim lekcijama mozemo do prekosutra...recimo, koje si ti konkretno lekcije o ponasanju i korespodenciji sa ljudima preskocio, pa tvoji komentari imaju tako bezobrazan ton ? ...
Naravno, pitanje je retoricko ... ne pokusavaj da odgovoris ,nisam zainteresovana za odgovor.

Munkaze,

Žao mi je što te je moje mišljenje o takvom odnosu prema ratu i ljudima koji strahuju za život svoje dece uvredilo i ako sam tvoj stav doživeo na pogrešan način.

Mislim da priča o ratu ima veze sa roditeljstvom i to se ne odnosi direktno na tebe jer se ne poznajemo, već na evidentnu razliku u pogledu na rat ljudi koji su ga lično osetili na svojoj koži i onih strahuju za svoju decu sa jedne strane i onih kojima su životne okolnosti drugačije.

Moram priznati da nisam najbolje razumeo tvoj komentar - prvo iznosiš epitete koji aludiraju na životinje i delove stambenih objekata, a potom se pozivaš na intelektualni sklop i racio. U svakom slučaju nemam nameru da se svađamo.

« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 04:59:02 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Spameri... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Gle ovaj  Smile
Mislim, pridrzavajte se teme ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Kome je otadžbina i ljubav prema pušci prirasla srcu ima na raspolaganju profesionalnu vojna službu...Ali to ne odgovara onima koji vole da Srbuju po kafanama i čija se percepcija patriotizma svodi na onu a la Hamas blamažu u Kruševcu.

Kako da ide u voijnu sluzbu kad divljaci koji su na vlasti ne salju vojsku na kosovo. A i + izbacuju profesionalni kadar tako da u vojsci ostaje samo ono najgore uz nesto malo izuzetaka... Sto se tice "blamaze u krusevcu, odrzana je u porti Lazarice na 200 m od mog stana. Prisustvovao sam. Blamaza mozda za pandure, nikoga vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:06:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.