Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:07:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли би сте бранили КиМ у случају рата?
Да
52.3%  (56)
Не
19.6%  (21)
Само ако ме приморају!
4.7%  (5)
Никад,побегао бих из државе!
11.2%  (12)
Размислио бих!
12.1%  (13)
Ukupno glasova: 107
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На помолу нови рат???  (Pročitano 30540 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Au...
Bas sam iznenadjen...nisu nam dozvolili povratak policije... Smile
Sto li traze kada unapred znaju da im ovi nece dozvoliti!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Au...
Bas sam iznenadjen...nisu nam dozvolili povratak policije... Smile
Sto li traze kada unapred znaju da im ovi nece dozvoliti!
Patriote videli  da  je uzletelo par ruskih aviona, i odmah poslali ultimatum nato paktu.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
a sta si ti zaokruzio u anketi? Pobegao bi kao 3.14cka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Patriote videli  da  je uzletelo par ruskih aviona, i odmah poslali ultimatum nato paktu.
Da patriote!A šta kažete vi izdajnici na to,ne nato! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Prochitala sam shta je sve napisano u ovoj temi.

Da uchestvujem u anketi necu.

Hocu samo da napishem ovo...

Unazat mesec dana, mozhda i vishe,chujem da je Jug spreman za oslobadjanje Kosova.Spominjue se neka "pepeljara"
  Pitala sam shta je to, nije mi recheno.

(Znam da ce se neki ovde smejati, al' verujte mi ne lupam napamet)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
 Wednesday, 11 July 2007
Уколико косовски званичници једнострано прогласе независност, у року од 48 сати почела би борбена дејства у јужној српској покрајини, у оквиру акције шифровано назване "Пепељара", сазнаје Курир! Одлично обавештени извор Курира, који је и један од команданата српских добровољаца, тврди да је "око 25.000 њих спремно и да као запете пушке чекају да се на Косову нешто деси". - Руска Федерација је дала зелено светло за организовање патриотских снага уколико дође до евентуалног једностраног проглашења независности Косова. Договор је и да им се готово комплетан војни апарат стави на располагање, укључујући и војна складишта и магацине, оружје и стручни кадар. Први степен приправности је већ проглашен - открива наш инсајдер, који додаје да је неки вид подршке за тај план дала и Влада Србије, као и да су целу акцију аминовале Руска и Српска црква.

Први корак добровољаца, уколико се Албанци усуде и у Скупштини Косова прогласе нову државу, био би задуживање опреме и оружја. Наш извор тврди да би патриотске снаге биле у стању да се у најкраћем року нађу на граници.

- То је познато и Агиму Чекуу и осталим косовским политичким лидерима и, заправо је то главни разлог што сада и сами полако почињу да изјављују да ће на независност морати да се причека - каже наш саговорник, који тако делом објашњава и неочекивано Чекуово обећање да "косовски Албанци неће током ове године једнострано прогласити независност Косова уколико за то не буду имали подршку САД и ЕУ".

Међутим, оваква промена државне политике наишла је на жесток отпор ветерана ОВК, којих има око 20.000-25.000 наводи политички аналитичар Томислав Кресовић.

- Велики број њих који је сада ван игре нада се да би могао да се инфилтрира у структуре власти и зато их највише нервира то што, по њима, Чеку пристаје на уцене САД, уместо да форсира причу о једностраном проглашењу независности. Чекуу су већ почеле да стижу претње да ће бити ликвидиран! - тврди Кресовић.
Иначе, да је чврста позиција Русије довела до заокрета америчког курса, показује и најновији став администрације САД. Тако је прекјуче у Приштини амерички државни подсекретар за Европу Данијел Фрид потврдио да они подржавају "предлог за одржање нове рунде преговора, ограничене у времену и са надзираном независношћу као крајњим резултатом".

Моја влада сматра да је најбољи пут напред ограничени период преговора који ће се завршити најбољим резултатом за све људе ове земље - рекао је Фрид и прецизирао да ће "преговора највероватније бити", као и да ће се сазнати рок за њих.

АМЕРИКАНЦИ СПУШТАЈУ ЛОПТУ

Да и унутар самог косовског руководства постоји велики раскол због готово извесног наставка преговора, каже Кресовић, потврђује и чињеница да је косовско политичко вођство већ добило инструкције од САД.
- Чеку и Ветон Сурои су добили писмено наређење од САД да смире ситуацију и да морају да сачекају са процесом док се САД, ЕУ и Русија не усагласе. Томе се противе људи Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија, којих има највише међу припадницима ветерана ОВК, али и косовски председник Фатмир Сејдију - наводи Кресовић. Он додаје да је процена да је у последње време албанска мафија додатно наоружавала припаднике радикалних групација, те да се у рукама екстремиста налази око 400.000 комада оружја свих калибара, ракете "стингер", које могу да обарају авионе, и велике количине разорних пластичних експлозива.
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 @JFront

Ti si naveo shta kazhe Kurir

Ja sam napisala ono shto chujem od ljudi iz Nisha,Vranja...

Josh ova provokacija sa izdavanjem pasosha Albancima  Smile

P.S. Shta li se valja iza brega Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Па не знам,чуо сам од пријатеља да је та гарда СВ. Цара Лазара активна доста.Како су ми они рекли да доле има бораца из бивше војске крајине,значи искуство из борбе им не мањка... Smile биће по прилично за*ебано ако је то истина и ако они крену доле.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 01:54:33 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:07:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.