Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:33:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли би сте бранили КиМ у случају рата?
Да
52.3%  (56)
Не
19.6%  (21)
Само ако ме приморају!
4.7%  (5)
Никад,побегао бих из државе!
11.2%  (12)
Размислио бих!
12.1%  (13)
Ukupno glasova: 107
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На помолу нови рат???  (Pročitano 30372 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ma nije problem naoruzanje ili ledja. Eto kako se Amerikanci provode u Iraku. Problem su zrtve. Ko je spreman da gine, ko je spreman da izgubi oca, brata, druga..
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
@Magic Master
Imao ih je i Osama kad je ratovao protiv Rusije, imao ih je i Sadam dok je ratovao protiv Irana, ta podrska je promenljiva stvar, a i necemo mi da izvrsimo invaziju na njih, nego da u samoodbrani(kad opet krenu da divljaju zbog toga sto nisu dobili ono sto su hteli) povratimo ono sto je nase.
A ovde kukaju ko da treba da ratujemo protiv 6. intergalkticke flote!
@argent
Pitanje za tebe:
Da li bi od mene ocekivao i to smatrao za normalno da ako na ulici vidim da neko pokusava da ti siluje cerku, sestru, majku (nebitno) da ih u tome sprecim i pokusam da ih spasem i pored opasnosti da ovaj moze da izvuce noz ili pistolj???
Sto se mene tice, mozes da to ocekujes to od mene, ali da li Srbi sa Kosova to mogu da ocekuju od tebe,  kad Siptari krenu da nesto slicno rade njima?
« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 02:43:34 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
primejre koje si naveo ne možeš porediti sa albanskim lobijem u americi. Inače, zašto bi se uopšte toliko ameri znimali baš za kosmet od toliko "kritiičnih" područja na svjetu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Da li bi od mene ocekivao i to smatrao za normalno da ako na ulici vidim da neko pokusava da ti siluje cerku, sestru, majku (nebitno) da ih u tome sprecim i pokusam da ih spasem i pored opasnosti da ovaj moze da izvuce noz ili pistolj???
Sto se mene tice, mozes da to ocekujes to od mene, ali da li Srbi sa Kosova to mogu da ocekuju od tebe,  kad Siptari krenu da nesto slicno rade njima?
nije dobro poredjenje, ali to na stranu uradili bi ti i ja, a sta bi radio ostatak prolaznika?
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
primejre koje si naveo ne možeš porediti sa albanskim lobijem u americi. Inače, zašto bi se uopšte toliko ameri znimali baš za kosmet od toliko "kritiičnih" područja na svjetu.

Pa to ja hocu da kazem, mislim da je Amerima odprilike Kosovo poslednja rupa na svirali i da imaju mnogo pametnija posla nego da sad ratuju sa Srbijom (mislim da im je za izvesno vreme dosta ratovanja) a Evropi se nikad nije ni ratovalo. Tako da im oni pruzaju podrsku, guraju tu pricu o nezavisnosti i sve to, ali sigurno nece da krenu u rat protiv nas zbog toga sto siptari vrse teror nad Srpskim zivljem i ruse kuce i crkve (kao sto su radili i kao sto ce raditi ako ne dobiju nezavisnost) a mi odgovorimo na to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Ako su stvarno tako glupi da napadnu one koji hoce da im daju nezavisnost, ja kazem samo napred, ako im treba nesto oruzja da efikasnije ubijaju svoje saveznike mozemo da im prodamo Smile
prodavali smo im mi dosta oruzja devedesetih, pre bombardovanja, za vreme bombardovanja...
nas su albanci ubijali oruzjem koje se proizvodi jedino u kragujevcu.
pa i mi zaplenimo to oruzje, pa ga opet prodamo Smile
jbg. sloba i seki znaju zasto je to bilodobro za srbiju i njene gradjane.

Citat
Čudan pozdrav. Ja sam čuo da su "veterani" UČK počeli da se pozdravljaju sa "Dogodine u Nišu" Smile Smile Smile

Da ispričam vic koji kruži po južnoj Srbiji.
"Kupio šiptar imanje od Srbina u Bujanovcu. Pita taj šiptar Srbina, je li, gde ćeš ti sad da se seliš? Kaže Srbin, od ovih para koje si mi platio ću kupim stan u Niš, i ću kupim nova kola za sina. A šiptar mu kaže, nemoj pobratime u Niš, moraćeš ponovo da se seliš za deset godina" Smile Smile Smile

Са тим што Ниш никада није био шиптарски. Они се могу поздрављати са том реченицом колико желе али само као потенцијални агресори и окупатори.
Мени као и Јеврејима некада не смета и кад би Космет био српски после мог живота.
pa oni su okupatori i agresori i na KiM-u pa nista.
ja se samo brinem da ne bude nas pozdrav za 20 godina: vidimo se u Nisu

svakih 5 godina izmisljate nove pozdrave a svaka destinacija u pozdravima je sve bliza BG-u
toliko od vasih vidjanja po pristini, kninu, sarajevu, zagrebu, dubrovniku, tirani, ljubljani..............................

Prvo cemo da sredimo sipce, a posle ove nase domace izdajnike!
Smile
ovaj jos veruje da cemo mi nekoga dasredimo!?
 Smile Smile Smile
Ne verujem da ce Shiposi da se dignu tek tako na oruzje, sem ako ne dobiju jasan signal iz Vasingtona. Stav Rusije je za sada cvrst, a odnosi SAD i Rusije su na najhladnijoj tacki jos od vremena Borisa Jeljcina. Huskanje Siptara od strane Bele kuce proizvelo bi katastrofalne posledice po odnose sa Kremljom na ostalim pitanjima pa ne verujem da ce se Bush upustiti u takvu avanturu. Ipak, ukoliko bi se ovi dole digli i krenuli otvoreno da pale, unistavaju i ubijaju, a KFOR reagovao onako kako je reagovao 2004, podrzavam slanje nasih trupa na Kosmet! Ajde more sta misle oni smrdljivci da ce stalno nekog da ucenjuju? Da vidimo onda dal ce grlati Aljbin Kurti da stane ispred nasih tenkova.
ovo sve moze da se zavrsi u nasu korist za 5 dana.

samo mi ne znamo sta nam je cilj.
da se ja pitam, cilj bi bila podela jer je to jedino ostvarivo.
ali, mi smo izuzetno neorganizovana drzava.
to je problem.
treba organizovati vojsku i cekati novu packu i pretnju da ce siptari napasti.
poslati 10 neduznih srba u neki severni deo kosova (nas deo) koji je rizican jer ima nenormalnih siptara. pustiti ih da izginu.
izmisliti kako je BIA stvarno usla u trag nekim organizatorima sledeceg pokolja i kako su informacije tacne da ce napasti.
KFOR je bio neobavesten o tome i mi zato upadamo na sever kosova. u roku od 4 sata postavljamo granicu i vojsku na njima i vise se niakda ne pomerimo sa nje. zatvorimo granicu prema kosovu(onom delu koji je njima pripao i albaniji, posaljemo vojsku u njihovu 'presevsku dolinu' pod parolom da ce i tamo izbiti haos(takodje BIA utvrdila)
i sve to obavezno pod parolom: branimo se. ukoliko ne bude u samoodbrani-pukli smo zauvek
i takodje, ukoliko krenemo na celo kosovo-pukli smo zauvek.
ovo se sve moze odraditi bez jednog ubijenog srbina ili albanca!i to je kljucno.

ali,mi nemamo jasan cilj. ni u vladi ni u skupstini se ne zna koji je nas krajnji cilj.
a ni nemamo organizovanu drzavu koja bi to profesionalno odradila, bez klanja, silovanja, przenja...

ne misli neko valjda da cemo sada da vratimo KIM sa 2 mil albanaca?

Некада сличица говори више од речи! Smile

Нико нормалан није за рат, али када ти га неко намеће не можеш побећи.

Да су наши претци били сисе које трпе свакога, Срби данас неби постојали. Били смо у историји у много горим ситуацијама, и из њих излазили као победници. Жалосна страна свега тога је гомила страдалих на том путу. Али због њих немамо права да се икоме сагињемо.
ne, nikonormalan nije za jos jedan rat koji cemo izgubiti.
moramo postaviti jasne i dostizne ciljeve!
nikako ne treba ici u rat u keoji vi zelite da idete.
to je ziva glupost, samo jos jedan nacin da dodjemo do izolacije, gubitka zivota, uopste-opsteg sranja.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
treba organizovati vojsku i cekati novu packu i pretnju da ce siptari napasti.
poslati 10 neduznih srba u neki severni deo kosova (nas deo) koji je rizican jer ima nenormalnih siptara. pustiti ih da izginu.
izmisliti kako je BIA stvarno usla u trag nekim organizatorima sledeceg pokolja i kako su informacije tacne da ce napasti.
KFOR je bio neobavesten o tome i mi zato upadamo na sever kosova. u roku od 4 sata postavljamo granicu i vojsku na njima i vise se niakda ne pomerimo sa nje. zatvorimo granicu prema kosovu(onom delu koji je njima pripao i albaniji, posaljemo vojsku u njihovu 'presevsku dolinu' pod parolom da ce i tamo izbiti haos(takodje BIA utvrdila)
i sve to obavezno pod parolom: branimo se. ukoliko ne bude u samoodbrani-pukli smo zauvek
i takodje, ukoliko krenemo na celo kosovo-pukli smo zauvek.
ovo se sve moze odraditi bez jednog ubijenog srbina ili albanca!i to je kljucno.

Ако мислиш да је ово реалан онда си стварно наиван.

Болдован је најјачи део твоје наивности!  Smile Smile Какав лик!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ako drzava odluci da Kosovo resava oruzanim putem,u datom trenutku,sve ceka ista sudbina.Zakon je jasan po tom pitanju.Prvo se zatvore granice pa posle sve ostalo.Pitam ovu gospodu sto im ne pada na pamet da obuku uniformu kao rezervni sastav ili nacionalna garda u perspektivi,sta im je alternativa?Molim da mi neko od tih 'junaka' to pojasni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U boj! U Boj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Oce li biti tog rata?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 21:33:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.