Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:32:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли би сте бранили КиМ у случају рата?
Да
52.3%  (56)
Не
19.6%  (21)
Само ако ме приморају!
4.7%  (5)
Никад,побегао бих из државе!
11.2%  (12)
Размислио бих!
12.1%  (13)
Ukupno glasova: 107
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На помолу нови рат???  (Pročitano 30410 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
  Smile Može li bez vredjanja  Smile Može li bez pljuvanja  Smile Smile Može li bez rata  Smile Smile Smile Normalna diskusija i medjusobni respect u komunikaciji  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Јок.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
prema anketi b92 ovih 41.9% su vecinom penzioneri i domacice...

A zasto mislis da je rezultat ove ankete merodavan za bilo sta? Na b92 forumu bi bilo oko 95% za "Nikada", dok bi na nekom nacionalistickom forumu bilo oko 95% za "Da" .. jednostavno, to nije istrazivanje koje moze biti merodavno. Da bi rezultati imali neki smisao potreban je odredjeni uzorak.. vise informacija o svakom glasacu.. ovde toga nema..

Svakako ali ako pogledas samo ovako na to:
Glasaci SRS, SPS, DSS, bi rekli da, i to znaci da je vise od 50% za. E sad jel mislis da se vise od 50% glasaca u srbiji ili domacice ili penzioneri. Nadam se da ne verujes u B92 propagandu, jer samo penzosima mozda i mogu da zamazu oci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ko je lud da gubi glavu kada bi i ovo bila klasicna "srpska posla"
Malo bnu pucali,ginuli i na kraju ajmo se povuci,pa tako u krug par godina da bi na kraju potrpali ljude na traktore i prepustili siptarima da se usetaju sa 3 ispaljena metka...
Hmm nesto mi ovo poznat scenario  Smile
I zbog toga da ginem?Jok ja.
Kome se puca neka ode u Irak na bilo ciju stranu i bice mu do jaja.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Malo bnu pucali,ginuli i na kraju ajmo se povuci,pa tako u krug par godina da bi na kraju potrpali ljude na traktore i prepustili siptarima da se usetaju sa 3 ispaljena metka...

Jbt dodje neko tebi u kucu i otme ti 2-3 sobe. Svi ti govore: covece to je toja kuca, ne moze neko tek tako da ti otima tvoje. Ali ti da ga isterujes? Ma boze sacuvaj! Cekaj da on istera tebe. Kome se isteruje nek postane izbacivac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs

Upravo tako.. Onima koji zapocinju ratove, ljudi koji gube zivote, ne znace nista, kao kada izgubite u igrici par vojnika, who cares.. I sad ja trebam da idem da "branim" nekoga.. Neka, hvala..

A zasto mislis da je rezultat ove ankete merodavan za bilo sta? Na b92 forumu bi bilo oko 95% za "Nikada", dok bi na nekom nacionalistickom forumu bilo oko 95% za "Da" .. jednostavno, to nije istrazivanje koje moze biti merodavno. Da bi rezultati imali neki smisao potreban je odredjeni uzorak.. vise informacija o svakom glasacu.. ovde toga nema..

Glasaci SRS, SPS, DSS, bi rekli da, i to znaci da je vise od 50% za. E sad jel mislis da se vise od 50% glasaca u srbiji ili domacice ili penzioneri. Nadam se da ne verujes u B92 propagandu, jer samo penzosima mozda i mogu da zamazu oci.

Ti zaista mislis da bi svi glasaci navedenih stranki isli u rat? Mozda 15% glasaca DSSa.. Malo vise SPSa i SRSranja.. Lako je biti jak na recima, ali ko bi od njih zaista uzeo pusku, ostavio porodicu i otisao u rat..? I kada bi doslo do situacije da treba da se ide, opet bi vojno sposobne koji ne zele da idu u rat najvise pljuvale domacice, penzioneri i likovi iz dijaspore koji su po pravilu "najveci Srbi" zato sto znaju ne mogu da idu i rizikuju svoj zivot..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 

Jbt dodje neko tebi u kucu i otme ti 2-3 sobe. Svi ti govore: covece to je toja kuca, ne moze neko tek tako da ti otima tvoje. Ali ti da ga isterujes? Ma boze sacuvaj! Cekaj da on istera tebe. Kome se isteruje nek postane izbacivac.

Lepo je to teoretski sto ti govoris ali u praksi je mnogo drugacije.
Pa mi Srbi jedino znamo (po pitanju ratova,a i jos mnogo toga) samo sebe posteno da zaje....
Da znam da nece biti jos jedna u nizu izdaja,i da se stvarno borim za Srbiju ondabi mozda i isao.
Jednostavno posle 90-ih svako puskaranje u kome mi ucestvujemo mi smrdi na jos jednu izdaju.
Neka me neko ubedi da bi ovo bilo suprotno od toga.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Извор: Курир[/b]

toliko o tome..
I to sto kazes brate oni svake godine imaju ste naslove:
Krvavo prolece
Kevavo leto
Krvava jesen
Krvava zima
sad imaju Krvavi juli....
U principu text nije isti ali je jako slican samo se menjaju imana datumi i cifre terosrista i tako to!

Smile Smile Smile Smile

Mir, ma koliko bio skup, uvek je previse jeftin!
Rat, ma koliko bio jeftin, uvek je previse skup!

Ako je Kosovo cena mira, ja prihvatam! Necu da ratujem za stvari u koje ne verujem! Narod treba da bude ispred drzave, ispred drzavnih "interesa", granica itd! Svako od vas ko zeli da "brani" Kosovo, srecan mu put! Ja necu! Necu da se trudim da budem gori od najgoreg, kao sto to ogroman broj ljudi u ovoj zemlji cini!

Upravo tako.. Onima koji zapocinju ratove, ljudi koji gube zivote, ne znace nista, kao kada izgubite u igrici par vojnika, who cares.. I sad ja trebam da idem da "branim" nekoga.. Neka, hvala..

Ti zaista mislis da bi svi glasaci navedenih stranki isli u rat? Mozda 15% glasaca DSSa.. Malo vise SPSa i SRSranja.. Lako je biti jak na recima, ali ko bi od njih zaista uzeo pusku, ostavio porodicu i otisao u rat..? I kada bi doslo do situacije da treba da se ide, opet bi vojno sposobne koji ne zele da idu u rat najvise pljuvale domacice, penzioneri i likovi iz dijaspore koji su po pravilu "najveci Srbi" zato sto znaju ne mogu da idu i rizikuju svoj zivot..
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 17:43:08 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

To sto si naveo kao primer se desavalo posle drugog svetskog rata kod nas kada su komunisti uzimali i citave kuce ljudima. I ljudi nisu mogli da ih isteruju, sila bila na njihovoj strani.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Oces da kazes da je sila u ratu siptarija vs Srbija na strani siptara? Nisam siguran da bi se ameri ku**cli kada je ovakva Rusija na nasoj strani. Niko ne zagovara neke osvajacke ratove, daleko bilo. Rat je jedna od najgorih stvari koja se moze desiti jednoj naciji. Ali mislim da svoje moramo braniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 16:32:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.