Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 00:59:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Na koju priču padaju sve žene?  (Pročitano 15524 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Kada budem prema tebi nepristojan, sto neces doziveti, prihvaticu i ovakve price... Ali ako to nisam nemogu mirno citati ovakve neosnovane kritike posebno od nekog ko je tu previse kratko da bi poznavao ikog od nas, zato sam morao odgovoriti istom ostrinom...
Izvinjenje prihvaceno svejedno, prastati znam i lepo je kad priznas gresku.
Ali sto se dama tice ipak nisi u pravu. Na njih se negleda kao na stvar, one su tu isto kao i mi, sa istim pravima i istim zahtevima, fizicki slabije od nas te im zato treba pridati vise neznosti i paznje...

O zenama ne mozemo pricati jer bez uvrede na istom nivou sto se toga nismo i ne delimo isto znanje o njima i svemu vezi njih  Smile

Брат  Smile Smile

Smile

Он са 16-17 година зна више него многи са 117 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Kao prvo , niti sam bio neki mekušac, niti sam nešto palamudio, bio sam sasvim ok lik, kao što i jesam, a i ona je, bar to što sam ja video, čuo, sasvim opuštena devojka( dolazi bajsom da obilazi putnike), tako da me mani tih priča o mužjacima i anakondama, jer sam sve devojke koje sam hteo da smuvam, smuvao na spontanost i šarm, a ne zato što sam joj rekao na levo uvo, što sam vršio pritisak. . .  drugo, zaista sam se nameračio da joj priđem i direktno je pitam, ali ona prva dva puta mi je bilo svejedno, pa nisam ništa konkretno uradio.  kad smo se videli treći put, imala je pun autobus, svi su je jašili i samo sam ja falio da je pitam hoće samnom na piće ili da mi da broj, a treći put me vidi.  ne kažem da bi bilo pogrešno da sam to uradio, ali jednostavno sam osetio da nije momenat, volim kad je opušteno, kad nisam pod ogromnim pritiskom i kad dobijem svojih pet minuta. . .  ne volim da se previše namećem, ali sam joj pokazao da mislim na nju, ali ne i više nego na druge žene, jer ni u jednom momentu nisam bio kao dete koje moli. . .  bio sam ozbiljan, pristupačan i iskren. . .  treće, svesno sam žrtvovao da je neću naći, ako je na aerodromu ne startujem, jer imam neki osećaj da je ta devojka pravljena za mene i da ćemo se negde sigurno sresti, ko što kaže Jura Stublić.  tako da, čekam da mi odg.  na fejsu( znam da nije neki način, ali jbm ga) , ako mi odg.  sačekaću par dana i pitaću je, onako kao da mi je svejedno, da li možemo da se nađemo da mi kaže nešto više o moru i okruženju za diplomski? ako dođe do toga, onda je sve na meni. . .  jednostavno želim da budem ono što sam, nije bitan ni fejs ni šta sam trebao šta nisam, ja sam donekle nekakav poztivan vid mazohiste, volim da se napatim i da idem težim putem, ne volim sve odmah i sve sad i ne želim da koristim neke fore i fazone kad je u pitanju neko do koga mi je ozbiljno stalo, da igram igrice itd.  Volim da budem iskren, šarmantan, da očijukam, da budem opušten i nemam nameru da budem nešto što nisam. . .  do sad sam prolazio dobro sa devojkama, i imam osećaj da sam se i ovoj svideo. . .  verujem u sudbinu, i ako ovde ne treba ništa da bude, neće ništa biti. . .  bio sam onakav kakav želim da budem i kakav jesam i kakvog želim da me ljudi vide, a ako joj to nije ok, onda ona i ja nismo jedno za drugo i idem dalje :-$ :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
da , zanima me da li su išta značila tih par njenih ličnih pitanja, iako je nisam ništa pitao i to što su nam se nekoliko puta sreli pogledi? jer ako su nešto značila onda sigurno neću odustati! realno, svakako neću  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Nema potrebe čak ni da uvijaš u to "da se nađete da ti ona kaže nešto više o moru i okruženju za diplomski". Kao što sam ti rekao i kao što ti sam zaključuješ, slobodno je pitaj direktno da izađete. Ako je bilo tako kao što ti kažeš, da te je gledala pa i onda prišla da te pita da li si nešto hteo iako nisi, opušteno imaš prođu batice.

Samo je pitaj. Uživo bi bilo još bolje, jer joj ne ostavljaš previše prostora za razmišljanje i vrdanje.

da , zanima me da li su išta značila tih par njenih ličnih pitanja, iako je nisam ništa pitao i to što su nam se nekoliko puta sreli pogledi? jer ako su nešto značila onda sigurno neću odustati! realno, svakako neću  Smile

Naravno da su značila. Jbt brate, ko da imaš 15 godina. Opušteno prolaziš. Ako ne prođeš, ja depiliram noge.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
@slucar

Batice, zajebi fejs. Aj ti lepo pravac u tu agenciju, nađi tu devojku, ako je u nekom poslu pitaj je da li može da odvoji minut vremena za tebe i onda joj reci doslovce sledeće... "Slušaj, znam da će ovo izgledati pomalo ishitreno i kao grlom u jagode... inače to i ne radim, ali jednostavno ne bih mogao da oprostim sebi da to nisam uradio i nastavio dalje da živim pitajući se "šta bi se desilo da sam joj prišao"... i zato evo me pred tobom i pitam te dal bi htela da izađemo na piće/večeru jednom?"

+1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Dobar primer price da ne postoji univerzalni prilazak je film "50 first dates". U prvom pokusaju Adamu Sendleru je na jednu pricu uspelo da sedne i poprica sa Dru, ali vec sledeceg dana na istoj prici je pao i to bas onako strasno.  Smile

pocetak klipa.  Smile

@slucar

Trebao si da uzmes broj, nekako je licnije nego fejs. No, uspostavi kontakt i probaj. Nista gore od situacije gde se pitas SBBKBB a ne radis nista povodom toga. Makar ce da znas na cemu si ako nista vise.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
znam da nije baš slavan način preko fejsa, ali stvarno osim imena i prezimena ne znam ništa, odakle je, u kojoj agenciji radi( pošto je ona bila predstavnik za sve Srbe dole, a ljudi su dolazili preko bar 5 agencija) , ne znam ni iz kog grada je, na kraju krajeva ne znam ni da li je u vezi( aj to mi i nije neki problem) , možda je i udata, a u qrc, realno ništa ne znam... zato mi je traganje po agencijama zadnja opcija... a i prvo što ću tražiti je broj telefona, i odmah je nazvati da se dogovorimo.. rećiću joj da nisam hteo da je još i ja davim u onoj gužvi sa nekakvim sporednim glupostima.. meni lično to najviše odgovara, tražim joj da mi pomogne, biću uporan, ako baš ne bude htela onda jbg. , znači da sam umislio.. ako pristane, ne pokazujem u početku nikakve znake da želim da budem sa njom, osim blagih simpatija, komunikativnost, duhovitost... ponašao bih se kao da smo prijatelji, ali uvek bih je ostavljao u nedoumici, pogledima, nekim dodirom i sl. ako nije neophodno, više volim da radim stvari bez pritiska, ovako bi imali sigurnu temu, i uvek bih imao čega da se držim, a i uvek sam se palio na učiteljice... Smile Smile znate onaj film kad Johnny Depp glumi ludog romantika sa mislim M. Brandom, kad mu ona devojka čita, a on u nju gleda kao da bi je namazao i pojeo, i naravno ova je poklekla  Smile Smile za onih 15 godina, brate zajebano je kad ti je baš stalo, slabije čovek vidi, ništa nije svejedno, ništa nije isto  Smile Smile Smile mislim nikako neću dozvoliti da misli da može da me ima.. grejaću, hladiti, ali neću preterivati u ničemu.. Smile ništa, sad još da mi prihvati Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC One
Super, gledaj ti nju dvosmisleno, neka misli da ste prijatelji, ne zuri ni slucajno... nema veze sto ce proci vreme i sto ce i ako nesto zeli dici ruke... a ti ponovo biti "nedostupni" i "misticni" baja sa mora... koji sada smislja nacine kako da dodje opet u istu situaciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Pa ti sve što znaš o njoj je samo fejs i ime i prezime Smile čak ne znaš ni u kojoj agenciji radi ni iz kog je grada... morao si brate i tamo nešto uraditi... a ne samo razmenjivati poglede... bar taj broj telefona da si izmuvao... bio si tamo, koliko, 7 dana? Mogao si i nešto više uraditi... porazgovarati sa njom itd... čisto totalno neformalno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
ok.. hvala vam na savetima..ne znam ni zašto sam uopšte pitao išta, kad sam znao da ste svi alfa mužjaci i vi bi ste to sve ko od šale, za tren oka, bez ikakvih problema... znači ako nije sad, odmah i sve, nije ništa i ništa drugo ne vredi pokušavati... čast izuzetcima, ali ništa pametno niste rekli, osim proseravanja kako bi ste vi u 30 min ukupne komunikacije završili posao! očito nismo svi alfa mužjaci, i neko ima drugačiji način .. umesto da ste rekli, ok ne znaš ništa, znaš da ti se sviđa i da se ti možda njoj, probaj da stupiš sa njom u kontakt i uradi to na svoj način, budi normalan i opušten i ako nečega ima između vas, ne moraš da glumiš latino zavodnika i da forsiraš i nju i sebe da bi to i ostvario... ne, odmah drsko, sa omalovažavanjem i bez bilo kakvog konkretnog rešenja, osim da ništa nije dobro i da pojma ja nemam.. ok, eto, hvala onima koji su bili uljudni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 00:59:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.