Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На кога Руси могу да рачунају у Србији?  (Pročitano 45314 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
EX ... Kad bi to bIlo istina ....  Smile

Da je post poslan iz  Moskve ,  iz centrale , pa da imam cemu da se nadam 
Smile ..... ovako ...

U svakom slucaju hvala Knez Miskin  Smile

p.s. Tu V. sam samo skinuo i obukao -  da sam makar nesto uradio pa .....  Smile .
Није баш из Москве, тренутно сам на задатку у Подмосковљу, 23 км од Москве, ал за дан два сам у Москви.
Је л то нешто мења кад је у питању твоја слабост према М. Белучи... Smile Кад си знао коме је од руководећих кадрова запала за око и да може да те кошта каријере ако је само погледаш, шта ти би... ал стварно... Smile
(што се ИП адресе тиче, слободно питај првог слободног модератора, Росија, свешченаја наша страна... Smile)
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 19:45:35 od Кнез Мишкин »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

shkorpion

Podrzavam te skroz, ali dzaba, ja sam to pokusao da objasnim ali niko nece da slusa...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4

Није баш из Москве, тренутно сам на задатку у Подмосковљу, 23 км од Москве, ал за дан два сам у Москви.
Је л то нешто мења кад је у питању твоја слабост према М. Белучи... Smile Кад си знао коме је од руководећих кадрова запала за око и да може да те кошта каријере ако је само погледаш, шта ти би... ал стварно... Smile
(што се ИП адресе тиче, слободно питај првог слободног модератора, Росија, свешченаја наша страна... Smile)

Jbg. to je bilo jace od mene .  Smile

Necu vise da je pogledam ni na filmu .  Smile

/26.6.2010/
Александр Конузин приедет в Косово на Видовдан
Посол России в Сербии Алексадр Конузин в понедельник 28 июня, на Видовдан, будет присутствовать на литургии в монастыре Грачаница, а также на панихиде на Газиместане, - сообщили из российского посольства в Белграде.
В сообщении указывается, что в тот же день в Белграде торжественно отметят Видовдан русские кадеты, находящиеся в Сербии с многодневным визитом, они торжественно промаршируют по улице Князя Михаила и организуют концерт в Коларчевой задужбине.
Русские кадеты приехали в Сербию в рамках третьего Собора питомцев кадетских школ России, организованной фондом Алексея Йордана.
В нынешнем году в Сербию приехали 50 питомцев Московского кадетского музыкального корпуса и Воронежского кадетского корпуса, а также 17 директоров кадетских школ из различных регионов России.

Jbt. a KFOR ...  Smile .. a EULEX  Smile ... A Kosovska policija  Smile ... a granicni prelaz ...  Smile ... medjunarodno priznata drzava ...  Smiley 1 ... NATO ...  Smile ....

Uhapsice ga  Smile ..Zavrsice u Bonstilu ....  Smile

p.s. Sta ono rekoste mister  Skorpion i mister tug ? Sta htedoste da nam objasnite ?   Smile ..
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 21:22:26 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ал је овде весело. Smile
Vidi sunce tata? Nije to sunce sine, to je mesec. Smile Smile Smile Smile Smile
Друг нам Шкорпи умро није. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Smile ..... ovako ...

p.s. Tu V. sam samo skinuo i obukao -  da sam makar nesto uradio pa .....  Smile .

шта је који мој ово ... је л' то опет почиње онa ''dumb Russian - dumber Russian'' игра  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Smile ..... ovako ...

шта је који мој ово ... је л' то опет почиње онa ''dumb Russian - dumber Russian'' игра  Smile

Изгледа. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Само ви верујте у бајке и еуропејске смицалице да се ради о игри и да русофили немају шансе да остваре своје замисли... ал Конузин је сутра на Косову,баш на Видовдан, и сва она шиптарска фукара од које наш назови председник не сме да крочи на српско Косово без њиховог одобрења, стајаће мирно пред руским амбасадором, јер НАТО неће конфликт са Русијом, и не дај боже да руском амбасадору зафали длака с главе - шиптари знају да би то био директан повод да се из Ниша - мислим из оног "хуманитарног центра МЧС" сјуре "ватрогасци" обучени за све... Од Ниша до Косова им не треба више од 10 минута...Ал зато ће шиптарија стајати постројена, и Конузин ће бити безбеднији него у Русији или Србији, јер ... јасно је, нема ту шта да се црта чак ни онима који мисле успорено... Smile
Значи, овде игрице играју само назови опозиционар Николић и назови председник Тадић - али срамота је да се нису  "прихефтали" за Конузина и сутра отишли на Косово. Бар да одглуме људе... иако је та улога за њих претешка и ја знам да превише очекујем од таквих изрода. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Pa ima Rodofinikin za cega da ide. Posle svakog mandata ambasador iz Srbije je spahija u Rusiji.
Imaju i knjige: kako se obogatiti maksimalno kod najglupljih Slovena.
Da ima Srba u Srbiji bi ga odmah oterali. Ovako ja vam predlazem da si rusofili stavite zig na celu, malo r, da bude po onom Haskom Urangutanu: mali rus. Da vas poznamo. Kao kauboji sto su zigosali stoku.
Vidis da je Medjed otisao kod Shvarcija da trazi malo silikonske doline. Da predju sa lampi trioda na tranzistore. SmileySmileySmiley
Ala vam je bre veselo. Cak i Shiptare zabavljate. Sa takvima vec prave planove kad ce Neograd da bude shiptarska prestonica. Smile Smile Smile
Idete sutra kod Tome sline na pricest u Krusevcu? Cujem Velja i Aligrudic dele naforu. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 19:14:11 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 6300
Вратио се Шкорпи  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
 Smile... direktan prenos raspada  centralnog nervnog Sistema  Smile ..

Za ovo je kriv brat Smobre .  Smile .....  Smile ....
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 19:25:42 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.