Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 17:31:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: N70...  (Pročitano 14752 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
Ergonomija tastera na N70 jeste losa, bar meni. nije problem u velicini tastera nego sto su im napravili neku ruznu kosinu (nisu obli) pa mi se milion puta desilo kad hocu da pritisnem 1 ili 3 da pritisnem slusalice (koje su inace od ravnih tastera) i to je jako iritirajuce.

Ono kad nisam bas koncentrisan na kucanje bude svasta Smiley (vrujem da je do navike ali recimo da je to mana)

inace nemam cevape od prstiju 4 the record. Sto se ostalog tice, paaa posle prelaska sa t630 odusevljen sam. Muzika je ok (jedino kad pojacas sluske do kraja probijaju basovi), kamera rula em je 2.1mpix (na 6680 je 1.2) em ima blic tako da.... za daylight mislim da opusteno mogu da se izradjuju slike. Nocne zavise od toga koliko je mracno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
HTC One X
jel ima snega na slikama koje pravi ili su ciste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi imam ja n 70 nema veceg savrsenstva trenutno...mogu gubani pricati sta god hoce sve je to komplex b.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
nema tu nikakvog kompleksa i nemoj da pricas takve stvari (nije kulturno).
Treba uputiti ljude u sve osobine nekog uredjaja... meni je npr. tastatura losija nego kod 6680 ili 6630, a to mi je bitnije od kamere, zato sto kuckam poruke, a za slike koristim fotoaparat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
I jos jedna stvar koja je jako iritirajuca je zastitnik za socivo (ono na zadnjem delu telefona) koje je po meni lose uradjeno i skripucka kad kuckas poruku (posto prstima drzis taj deo telefona i malo se pomera pa skripucka)

nije ne znam ni ja kakva mana ali na telefonu te klase toga ne bi smelo da bude. Zato generalno i ne volim vratanca, poklopcice i takva sranja.

@daniel 57 to sto neko ima svoje misljenje ne daje tebi za pravo da dajes takve komentare. Sta bi mi tek rekao da sam izjavio da je telefon ocajani i da je neki sonye. bolji itd... get a life....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
I jos jedna stvar koja je jako iritirajuca je zastitnik za socivo (ono na zadnjem delu telefona) koje je po meni lose uradjeno i skripucka kad kuckas poruku (posto prstima drzis taj deo telefona i malo se pomera pa skripucka)

nije ne znam ni ja kakva mana ali na telefonu te klase toga ne bi smelo da bude. Zato generalno i ne volim vratanca, poklopcice i takva sranja.
Vise ništa ne razumem. Šta onda moze n70 da ponudi više od 6680(zanemarimo rezoluciju kamere)?
Uzimajuci u obzir da n70 kosta gotovo 200€ vise od 6680 onda je bar za ocekivati da ovaj telefon ponudi i do 40% bolje performanse u odnosu na 6680, jel tako? Koliko ja vidim sem kamere tj. navlakuse i podizaca cene nesto drugo cime moze da se pohvali n70 u odnosu na 6680 gotovo da i nema, cak negde procitah da mu je navigacija po meniju i galeriji sporija nego kod 6680(imaju btw. isti procesor oba), dok performanse ne mogu ni zaostajati za 6680 jer imaju isti j***ni hardver?!?
Rezime: kamera i malo vise interne memorije kod Nokie znaju da kostaju i vise od 200€ razlike izmedju gotovo identicnih telefona u ostalim funkcijama. Čemu onda i radovanje ili bacanje toliko viska para na model koji je nista drugo no 6680 sa boljom kamerom i malo vise interne memorije.
Stara prica da je Nokia majstor u prepakivanju starih modela u nova kucista i prodavanja po neverovatno vecim cenama.

Samo da dodam mozda je off-topic ali uporedjivanjem mog telefona Nokia 6670 i Nokie 6630 jasno vidim ogromnu razliku u brzini i to u korist modela 6630(mnooogoo brzi prenos preko bluetootha, brze pokretanje i zavrsavanje instalacija, brze pokretanje aplikacija, kretanje kroz galeriju i menije,....) sve u svemu vredi svaku pohvalu i kupovinu model 6630 u odnosu na 6670, ali gle cuda - Nokia 6630 je  j e f t i n i j a   od Nokie 6670 u prodaji?!? Dok se uporedjivanje Nokie 6680 sa modelom 6630 zasniva jedino na prednjoj kameri u korist novijeg modela 6680 i gotovo nicega vise. Samim tim izgleda da je punokrvni 3g telefon Nokia 6680 i dalje best-buy jer n70 ne donosi nista novo i radikalno kao recimo gore opisana razlika izmedju Nokie 6670 i Nokie 6630/6680!!!
« Poslednja izmena: 09. Jan 2006, 17:25:14 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
HTC One X
isto je i na 6680, smetalo je malo u pocetku, sad sam se naviko Smiley
samo me strah da ne otpadne od preteranog otvaranja i zatvaranja...

Vise ništa ne razumem. Šta onda moze n70 da ponudi više od 6680(zanemarimo rezoluciju kamere)?
bolji ekran, noviji softver, fm prijemnik, elegantniji dizajn, najbolji video zapis kod svih nokia telefona - osim n90 - (fotografije mislim da su cak losije od 6680), vecu internu memoriju,...
Sve su to sitnice koje ne opravdavaju trenutno ogromnu razliku u ceni...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Ajd za bolji ekran tu i tamo:

n70:  Ekran  Glavni   
Tip : TFT
Broj boja : (18-bit) 262.144 boja
Rezolucija : 176x208 piksela
Ostalo : auto-regulacija osvetljenja, 

6680  Ekran   Glavni   
Tip : TFT
Broj boja : (18-bit) 262.144 boja
Rezolucija : 176x208 piksela

Pa imaju isti ekran sem softverski dodate "regulacije osvetljenja"!!!
Jedino pogresih za "isti hardver", koji nije bas isti(implementiran fm prijemnik) i za cenu koja nije bas 200€ vec nekih 120€ razlike!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko odustaje zaslužuje neuspeh!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 867
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3G
6680 takodje ima autoregulaciju osvetljenja, kao i 6630, ono sto je razlika je podrzavanje vece rezolucije, kvalitetnije staklo, kako kazu, i taj radio, ali ja koristim moju staru 7210 za radio, a od nje nema boljeg radio prijemnika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
HTC One X
@Cigla
na papiru imaju isti ekran, ali ako drzis i jedan i drugi u ruci i uporedjujes, mislim da je n70 ipak bolji  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 17:31:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.