Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: N-Gage forum  (Pročitano 10228 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Zastava
ej ja sam nasao fin sajtic sa *.blz i otpakovanim igrama za n-gage, samo sto je na spanskom, ali ima prevod preko googlea.
http://www.n-symbian.com
sto se tice podesavanja za Yahoo, pa nema tu puno, samo ako koristis IM+(plus).
U settings upises tvoj ID i pass, i ako radi konekcija preko GPRS ima da sljaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Zastava
E tako sve je bile lepo i krasno dok nije prestalo da radi. IM+ ljudi moji kaze mi da ih kontaktiram jer mi je istekao "Demonstrtion period", a ja mislio da se takve stvari sa krekovanim softverom ne desavaju :-)))

sve u svemu, ima li neko upucen da mi kaze, kako to cudo naterati da ponovo proradi?
u sustini meni je potreban samo MSN i Yahoo (ovaj malo vise), tako da pojma nemam dal ima niki slican prog da radi istu stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Zastava
Eto sta je problem, izasla je nova verzija tako da ako koristite IM+ ispod verzije 5.05 nece raditi

program se nalazi na ovom sajtu za skidanje
(skinuo sam onu ponovno krekovanu verziju i ona definitivno radi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Jel zna neko kako da podesim da mi poruke koje saljem preko bluetooth-a idu na mem. karticu a ne u memoriju telefona   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Zastava
Uzas, katastrofa i agonija su par reci koje kad smiksas u jedno dobijes ono sto se meni desilo. Lepo intalirah SmartMovie 2.72 na telefon i sve je bilo super i fantasticno do jednog trenutka, kada je poceo da se zakucava posle 12sec repordukcije, tj zakuca zvuk i ubije MediaServer, i to stalno pocelo da mi se desava od subote. Probao sam da vratim predhodnu verziju programa (na 2.62) ali nije pomoglo. E ono sto me muci jeste, da sve ostalo savrseno radi, tako da ne mogu da sumnjam da se nesto desilo na hardveru. To znam jer se igram u poslednje vreme vrlo zahtevnih igrica po procesor, al on radi super bez trzanja ili zamrzavanja.

Da li neko zna o cemu se radi, i ima li neki predlog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
@a imas neki patch za ngage da poruke mogu da stizu na karticu,vidi u downloadu,ime mu je...neko logicno Smiley    @residentgood meni ponekad ne radi smartmovie sa karticom u mobu,a bez nje moze normalno da se otvori... Probaj 2.75,ja danas skinuo,imas na www.iphone-forum.org
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Zastava
Tacno 2.75 sredjuje pucanje aplikacije SmartMovie, ako volite svoj telefon necete instalirati 2.72.

Jos jednom hvala na vrlo informacijama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Za Vas koji imate NGage imate igre za download u sis formi u topiku NGage games working on N6600
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Zastava
Kako se na N-gage menja zvuk za npr alarm ili obavestanja na kalendaru??!
Mislim u podesavanju profila toga nema, a da vam kazem, ne bi mi skodilo budjenje uz MP3 (ili bilo koji drugi midi osim onog koji kresti sad)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
Evo ovako, nov sam ovde al znam dosta za n-gage. Ako hoces messenger  koji sigurno radi na 063 i 064, kompletno besplatan no strings atached Wink Agile messenger (http://www.agilemobile.com/downloads.html), on dolazi za skoro sve symbian platforme :d

E da...ako neko moze da postuje RIFTS jako bih bio zahvalan  Smile

edit:e da jedini nachin da promenish alarm, kolko ja znam, ti je sa extended profile manager koji mosh ovde negde na forumu skinuti...Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2005, 10:45:21 od Mad_Hatter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.