Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: N-gaga vs F500i  (Pročitano 981 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
Ma biram izmedu ta dva jer ih mogu dobit dabe, al se moram odlucit izmedu ta dva. Na ngageu mi se jedino nesvida oblik al sto se moze, nego kakav mu je ekran? Mislim ako ga neko od vas ima da mi kaze koliko je tesko procitat nesto po danu nanjemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
NGage 4096 boja,SEF500i 65K boja  Smile.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
danas u 15h, pred kaficem, sunce przi, F500i jedva se vidi da se nesto nalazi na ekranu, Nokia 3510i, nevidi se najbolje al se vidi i da se citat. Na standby, isti uvijeti, oba pokazuju sat, 3510i : 15:11, F500i jedva se nesto nazire al se neda procitat. Nema veze koliko boja ima, neki modeli s manje boja imaju bolju vidljivost. Zalosno ali istinito, proizvodaci stede i daju nam ekrane koji se preljevaju, mutni su i ocajno necitljivi ali imaju puno boja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ja imam SEK500i (pored Nokie 6600) i nemam nikakvih problema s vidljivoscu u bilo koje doba dana  Smile Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
E SE K500i, to je koliko znam normalni, F je raden za vodafon, u biti isti aparat al sa softwareom od vodafona, najvjerojatnije s slabijim ekranom. Isto kao i sa T630, imam original od SE i verziju za T-mobile, onaj za T ima losiju vidljivost, kamera daje puno mutnije slike i svako tolko se rusi, pogotovo kog pokretanja bilo kakvih aplikacija (nesto igrica radi) dok na onom koji nije zakljucan na nijednu mrezu i nije raden za nekog providera nemam nikakvih problema, nerusi se aplikacije mi rade, kamera daje relativno dobre slike... Onaj koji meni sad nude je F500i, verzija prilagodena za vodafon, isto kao i onaj o kojeg sam ispitao pred kaficem, njegov vlasnik se vec 2 tjedna zali u ducanu zasto njegov mob neradi kako bi trebao ali mu oni stalno odgovaraju da radi bas kako bi trebao, da je to vodafon online model s kojim moze s neta podignuti "ekskluzivne vodafon online" sadrzaje i da se nezali jer ga je ionako dobio 50% jeftinije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ja mislim da si se ti vec odlucio za NGage (moja preporuka ti je da ne uzimas NGage QD jer je sranje u odnosu na NGage stariji) pa samim tim ne znam zasto pitas sta da kupis  Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
Prvo sam htjeo F500i, ali sam ga onda vidio u akciji i nije mi se nimalo svidio Smile, nokiu 6610i sam prakticki odmah otpisao jer su ova dva druga bolja po karakteristikama ali mi se NGage bas i nije svidio. Uzet cu NGage jer ipak ima Symbian i moze primat MMC kartice pa mogu natrpat stvari na njega  Smile jos me samo zanimaju iskustva s njegovim ekranom, mislim na NGage original, a ne na QD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ako mozes naci NGage onda ga uzmi jer je daleko bolji od QD varijante.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ja sam ponosni vlasnik Ngage-a godinu dana.. telefon je mene ocarao sa mogucnostima, ja toliko nisam ocekivao..
Imam 512MB MMC, to je jedino sto mi je falilo i sad imam sve bolje originalne n-gage igre, tonu aplikacija i sve shljaka kao ludo..
navikavanje je kratko, jedno dan/dva.. kucanje poruka je mnogo, mnogo brze nego na obicnim telefonima dok se moze razgovarati i normalno a ne onako sa strane, jer je iz zvucnika stavljeno nesto od cega se zvuk rasprostranjuje na stranu, tako da se moze normalno nasloniti na lice.. inace o tome koliko je "nezgodan" za koriscenje govori i cinjenica da ja razgovaram dok vozim bicikl, motor.. znaci nema problema, navikavanje je brzo.. a njegovih 4096 boja ima dosta veliku rezoluciju tako da bukvalno deluju veoma, veoma slicno sa 65.k..
ne planiram da ga menjam dok ne izadje telefon sa takvim mogucnostima kao on ali za neku pristojniju cenu.. jer N-GAGE je 120E!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
A gdje nabavljas nove NGage igre Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.