Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:08:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muzički ukus otkriva ličnost  (Pročitano 30661 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija

Svako od nas ima dominantne emocije u sebi i shodno njima ce i slusati odredjenu vrstu muzike- depresivci svoju,  veseljaci i pozitivci neku drugu, agresivci trecu. Moje misljenje je da samo zatucani i ograniceni ljudi slusaju jednu vrstu muzike, a odbacuju sve ostale. U svakoj vrsti muzike se moze pronaci lepa pesma koja budi emociju ili koja te tera na ples. Inace, ja volim zivu dens muziku tj muziku koja pokrece pozitivne emocije i koju kad slusas ne mozes da sedis. Smile

ne, ja mislim da svako dovolno otvoren za dobre pesme drugih žanrova... ne mogu ja da kažem recimo da je "ostao sam sam" od Tome Zdravkovića loša pesma kad nije i volim da je čujem u kafani iako pretežno slušam rok i metal. poenta priče je da ne razumem ljude koji nemaju primaran žanr koji vole, nego govore kako vole svašta. kao da nemaš omiljeno jelo. to je čista neodlučnost, što je uzgred odlika manje kreativnih ljudi. manjak kreativnosti implicira dalje manjak inteligencije...  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Уопште не верујем у то помијарство од укуса.  Smile
Мислим да људи који слушају све у ствари не слушају ништа.
Hhahaha a ja imam jedno totalno razlicito misljenje od tovg zbog kojeg su hteli da me bese  Smile
Неће нико да те пљује док год ја имам модераторски пендрек.  Smile

Знаш како - мислим да се код одређеног броја људи који кажу да су сваштослуши ипак може уочити неки патерн, шара, црта, систем... нешто што је заједничко код свих тих праваца, што у ствари ту особу и привлачи. Знам доста таквих људи, који слушају мали милион бендова и песама, али се заиста јасно уочава шта је то у тој музици што прија њиховом сензибилитету.

Међутим, има и оних комбинација које мени никако нису јасне (они који падају у несвест на Цецу и на November Rain од ПиштољаИРужа  Smile ). Мислим да се ту ради о неразумевању музике, не о некаквој шароликости.

Мада, опет се ограђујем, јесам ригидна кад је у питању музика и јако пазим шта долази до мојих ушију у ово оба опште контаминације.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
ahahaha kako si ovo implicirano kreativno inteligentno zakljucio .... Smile

Osma ...vis' kako sve lepo znas  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Jes vala, ako slusas samo jedan zanr onda si inteligentan i kreativan Smile Smile Smile Smile

Niko ne moze da slusa bas sve ali ja sam govorio o "zatucanosti" kada covek ne slusa npr nista osim metala ili osim narodne ili osim rocka a pritom "pljuje" sve ostalo  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Citat
poenta priče je da ne razumem ljude koji nemaju primaran žanr koji vole, nego govore kako vole svašta.

Pa zar nije inteligentnije biti sirok i dati svemu sansu da ti se mozda dopadne, nego biti uzak, zatvoren i umreti a da nisi osetio lepotu nekih drugih stavri za koje ti je tvoj um kategoricno rekao ''ne''?
Ja vidis ne mislim da je neodlucnost odlika manje kreativnih i inteligentnih osoba, moje misljenje je da su otvoreni i pozitivni ljudi neodlucni jer je jako velika ponuda na trzistu i dosta ima muzickih zanrova koji ti prijaju uhu i srcu. Kad je neko izricito odlucan po pitanju muzike, to moze samo da govori o njegovoj ogranicenosti i zatvorenosti, kao i o tome da sputava i koci u sebi mnoge emocije...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
ma daj Loli nemoj sa njim da se nastavljas , vis' da je kompleksna licnost  sto implicira da je kreativan sto dalje vodi ka inteligenciji  Smile

da je psihologija tako prosta Bambi ne bi imala da sturdira 4 godine  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
И пету да плаћа 150.000 динара.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Wildfire S
Ja ne razumem čemu ovo foliranje i silovanje tuđeg mozga sa prihvatanjem stvari koje su nama nepoznate kad.. svi znamo da su današnji narodnjaci kao spoj modernog elektronskog urbanog zvuka sa tradicionalnim poetičnim vokalima verovatno najsavršeniji žanr do sada. Žanr koji je uvek spreman da zadvolji i one najzahtevnije strasti i ispuni čovekovu dušu da samih rubova njegove ličnosti. I verovatno će tako i ostati još dugo vremena.

Smile

PS. Svi ostali žanrovi su sranje.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 14:40:28 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
jesam ja rekla . Baja je baja  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
pošto debilu sve moraš da crtaš... moj burazer isto sluša sve. nema određen žanr koji ceni.
neodlučan čovek, evo primera razgovora mene i burazera: brate, ajde danas ti kaži šta ćemo da jedemo. burazer : ne znam brate, aj ti kaži.
Brate, gde ćemo da izađemo večeras?
Ne znam brate, de oćeš...
kažu čovek ne može da se odluči. ja mislim da nisu u pravu, nego jednostavno ne ume da smisli. manjak kreativnosti, što po meni priliči samo glpim ljudima... sad ako si se pronašla u ovome... jebi ga, ja ti ne mogu pomoći.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:08:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.