Pre koji dan sam na mp3-muzika... delu foruma postavio pitanje dali neko mozda ima jednu pesmu(nebitno sad koju) zato sto sam se ubio da je nadjem.
Tema je odma bila uklonjena zato sto je piraterija zabranjena!
Znam da ovo sto ja govorim nece nista promeniti, ali ko kod nas slusa muziku sa originalnih diskova,ko??
Svi dobro znamo da je kod nas SVE piraterija! A ako malo bolje razmislite zapitacete se ko uopste ima para da kupije originale!
Pa kad bi morali da kupujemo samo originale svi bi verovatno slusali samo Zdravka Colica (posto se njegov disk prodaje za samo 200 din) i verovatno nebi svi ni imali racunare jer se nebi isplatilo da kupujemo sve originalne programe, igrice muziku...
Meni je ovaj forum super, ali sam se totalno smorio sto pokusavamo da se ponasamo ko neke zemlje gde ljudi imaju prosecne plate od 2000eur i slicno.
Razlozi su veoma jednostavni - i po nasim i po medjunarodnim zakonima piraterija je nelegalna i njeno sirenje je kaznjivo. Ako je nekad i bilo tolerancije prema ovom pravilu, barem u nekim slucajevima, vise je nece biti.
Svima nama je jasno u kakvoj situaciji zivimo i nas ne zanima kakav vi software koristite, da li ste sve licence platili ili ste na neki drugi nacin dosli do onoga sto vam treba. Ono sto koristite i posedujete je vasa privatna stvar i vasa licna odgovornost, nasa stvar i nas problem je ukoliko ovaj forum koristite za krsenje zakona, pa vas ovim putem ujedno molimo da to za opste dobro ne radite.
Svako krsenje ovog pravila bice sankcionisano, a svaka tema za koju se utvrdi da od njega odstupa bice uklonjena.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!