Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 02:46:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kao shto naslov kaze..??
da
54.6%  (83)
ne
25%  (38)
ne znam
20.4%  (31)
Ukupno glasova: 152
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muvanje preko neta..?  (Pročitano 73113 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Da smuvao sam se i opet bi ali je to mac sa dve ostrice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Muvanje preko neta? Totalno je zanilmljivo.Ja sam se skoro upoznala sa tipom koji je stvarno super i....zajedno smo. A prijavili smo se cisto iz dosade i on i ja. E sad...sta ce biti...ko zna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N80
Mnogi pricaju kako su navatali dobre ribe na netu ali ja iskreno nisam za to, po meni je to gubljenje vremena... Smile
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po meni postoje 4 stvari da bi me neko zainteresovao- izgled, duh, intelekt i karakter, s' tim da su druga i treca stvar povezane, jer nisam sreo glupu, a duhovitu osobu... I sad imamo situaciju 1. i 2. 1. je upoznati devojku na ulici, u kaficu, prodavnici, mlekari... Prvi i jedini impuls u tom sluchaju je vizuelni ( a mi mushkarci smo robovi toga  Smile) i krecemo da, ako i bude shta od kontakta, da "uklapamo" ostale 3 stvari sa prvom i tada vidimo da li nam se kompletna slika svidja i da li smo nashli neshto shto ce nas zadrzati. U sluchaju priche na netu, naravno pod uslovom da krene neka iskrena pricha i da potraje dovoljno dugo, ide bolja po meni varijanta, da upoznash druge tri stvari, koje su po meni bitnije, i da taj "fizichki" kontakt bude samo zavrshni "test" da li ce sve to da predje na "drugi nivo". Imao sam tih iskustava, naravno, kao i u zivotu, i lepih i ruznih, vishe lepih, i nemam nishta protiv te vrste zblizavanja i nekih veza. Jer na kraju krajeva, svi mi koji sedimo za kompom smo manje-vishe usamljenici ili na dobrom putu da to postanemo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imala sam iskustvo upoznavanja preko neta i srela.........kako da kazem a da ne zvucim pateticno.......choveka svojih snova....i ostvarili smo neku vezu, sa tom razlikom sto je, na zalost, ta vrsta upoznavanja, na njegovoj strani, bila puna predrasuda, te nam je chitavo vreme to stajao kao mach nad glavom, koji je i doveo do toga da se sve razbucalo........
Mislim da je to ona pricha, zavoleh devojku iz grada.......ali  one su ....onako...........znash vech......josh kad ih upoznash preko neta.........eeeeeee.............to je tek pricha........nauchna fantastika.
I onda shvatim da uprkos mnogim lepim stvarima kojima sam bila ponesena, u prichi sa njim, on je ipak bio i ostao palanchanin, bez uvrede, ne po geografskoj lokaciji, vech po nivou svesti.........i tako.......
Poshto sam optimista, mislim da net i nije tako strashno loshe mesto za upoznavanje, jer i muvanja po gradu nisu bas toliko puna akcije i ne znam vech chega, to sve postaje u 21.-om veku, u zemlji Srbiji, na brdovitom Balkanu, sasvim normalna prirodna pojava. I zastho da ne........Samo je bitno drzati se krilatice OPEN YOUR MIND i biche sve jednostavnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OFK Beograd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4196
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam upoznao curu preko neta i posle mesec dana smo bili zajedno.......veza nam je bila ok i posle 4 meseca smo raskinuli......ja licno mislim da moze da bude interesantno......mada svako ima pravo na svoje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Hunter S. Thompson

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa moguce je u poslednje vreme sve je moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Da, jesam..... :oops:Nepunih nedelju dana od kupovine kompa, i prvog chatovanja......bilo je prilicno uzbudljivo, kao nesto novo....
Od tada se nisam nesto ni trudio da bas ponovim to iskustvo Smile
Valjda sam video da mogu, pa mi nije bilo vise toliko primamljivo icon_paper
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

vrlo, vrlo zadovoljan tip

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 206
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zna da bude kul svakako, ali vidio sam dosta ljudi koji su izgubili brakove i veze zbog slicnih "avanturica" valjda se zasite istog pa ih to novo privuce, mada 90% takvih veza pukne u prvih par mjeseci nakon sto se skinu sa neta i upoznaju LIVE...
ali ko ima shansu i samac je - hej, samo naprijed sta imas da izgubis
IP sačuvana
social share
just like a curse, just like a stray
you feed it once and now it stays
so tear me open, but beware
there's things inside without a care...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nikad kao Bane!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Sta imas da izgubis? Pa imas da izgubis sate i sate dok pricas, zatim sate i sate dok razmisljas o tom nekom... i na kraju da izgubis veru u ljude kada vidis da je skoro sve bilo sarena laza.  Smile
IP sačuvana
social share
"Drago mi je zbog mog starog, sto sam bez skole krenuo dole i post'o car"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 02:46:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.