Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:47:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kao shto naslov kaze..??
da
54.6%  (83)
ne
25%  (38)
ne znam
20.4%  (31)
Ukupno glasova: 152
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muvanje preko neta..?  (Pročitano 73470 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e slinac zar ne mislis da mogu da poture i laznu sliku ili sta verujes u iskrenost drugih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Lav iz in the air
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k810i
sto se tice muvanja preko neta?....otkud znam...pusti decu da se igraju...ili tako nesto....sto da ne
mada puno je laznjaka....Dakle, koliko je internet, odnosno elektronska posta korisna, mozemo pretpostaviti samo ako zamislimo da se nekim slucajem ukine na 48 sati. Prvo mi pada na pamet ogroman rashod energije, para I vremena neophodnih da bi se informacije transportovale na tradicionalni nacin. Mene bi, cini mi se, taj nemio dogadjaj vratio u kameno doba. Devedeset posto komunikacije, bilo privatne ili poslovne obavljam dopisujuci se. Dobijem dnevno pedesetak meilova, od tog kompjuter sam prepozna da ih je osamdeset posto  nebitno, ostalo pregledam i odgovorim sa zadovoljstvom. Primjecujem da su kontakti, koje ostvarujem na ovaj nacin mnogo suvisliji I zanimljiviji, pa ako hoces, i korisniji, od ovih koje obavljam telefonom. Kako I ne bi, sve je u formi pisanog dokumenta, brzina kojom pismo putuje je apsolutna,  a one gnjavatorske dimenzije po kojoj ce telefon ostati zabiljezen u istoriji izuma jednostavno vise  nema. Kada ste raspolozeni, pregledate postu, razmislite, odgovorite. Nema psiholoskog pritiska koji sagovornici svjesno ili nesvesno, svejedno, vrse ocekujuci da na njihova pitanja odgovorite odmah, tupavom strpljivoscu  viseci na slusalici. Puno puta mi se dogodilo da ocekujem poziv, pa mi se onda javi neko sasvim peti, koji me prinudjuje da protiv svoje volje , iz ciste pristojnosti, palamudim napinjuci se da razgovor skratim, a da sagovornika ne uvriedim.
E mail mi je, sa tog aspekta, veoma podigao kvalitet zivota. Poslovni dogovori su jasni, koncizni, svaki dogovor je zapravo, crno na bielom. Ili kobninacija nekih drugih boja, zavisno od toga kako podesite vasu masinu. Koliko sam samo vremena izgubio sjedeci sa raznim “licnostima”, ne shvatajuci zapravo da im je jedini cilj da ih carsija vidi kako piju kafu sa “popularnim momkom”.
Meni je sada najsladja ona kafa koju mi skuva automat za filter kafu, a devojka mi je donese I servira pored tastature.
Umjesto da sa ljudima razmjenjujem poglede, gestikulaciju,   trenutna raspolozenja,  mirise, miomirise I nadrazaje svih vrsta,  pijem svoju kafu na miru i sa odabranima, bez obzira da li su u istoj zgradi, ili na drugom kraju planete, neometano razmjenjujem misli.
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 
Za muvanje ne znam ali za upoznavanje je odlično. Muvanje nastupa u sledećoj fazi, kad dođe do susreta. Ovako na slepo...nisam siguran. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odusevio me je odgovor andesmile   Smile  Smile  =D>svaka cast..zaista realno i strahovito prihvatljivo Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k810i
hvala hvala     Smile Smile Smile

cesto mi dodje glave sto sam realan.....al sta je tu je....
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k810i
mene je odusevio tvoj potpis   Smile ......sreca je znati uzivati u malim stvarima i drzati sudbinu u svojim rukama, jer iako neki misle da GOD HAS A MASTER-PLAN nije bas tako.....sami smo kovaci svoje sudbine..... eto malo FILO'S'OFIJE
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile  Smile  Smile  Smile hvala ti  Smile nego otici cemo u off topic pa ce da nas kritkuju te se vracamo na temu Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k810i
PO, PO.... Smile Smile
.....znaci muvanje......pa meni je to uvek bio najsladji deo veze (osim sexa) a ako je neko stvarno veoma zauzet ili nema drugaricu/druga da mu "nabaci" neku drugaricu/druga....ili je stidljiv/a da pridje prvoj osobi koja mu/joj se svidi......onda je za njega Net resenje No1..../nisam video serbian fightera od srednje skole pa nece valjda ex kolegu da smakne.... xe xe
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

quotes r for wimps

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 927
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k810i
PO, PO.... Smile Smile
.....znaci muvanje......pa meni je to uvek bio najsladji deo veze (osim sexa) a ako je neko stvarno veoma zauzet ili nema drugaricu/druga da mu "nabaci" neku drugaricu/druga....ili je stidljiv/a da pridje prvoj osobi koja mu/joj se svidi......onda je za njega Net resenje No1..../nisam video serbian fightera od srednje skole pa nece valjda ex kolegu da smakne.... xe xe... ako hoces da pricas na neku temu ili da razmenis zezalice sa kompa ili sl...posalji mi na mail...  Smile
IP sačuvana
social share
gde da stavim otisak?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
ma jok...muvanje preko neta je shit...dobro je kada nemas pametnija posla pa onda lpis neki nick na chatu i iznalozavas neku stupidnu ribu da ti se svidja i malo kao izblejis s njom dok te ne upozna s nekom ekstra drugaricom, kresnes drugaricu(naravno stupidnu ribu ne pipnes nego budes "drugar" njen Smile) i tako je zivot onda lep, kresnuo si nesto ,izbriso broj iz imenika i cak nalozio neku stupidnu ribu da ti se svidja...a u stvari si samo hteo gacice njene drugarice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:47:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.