Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:05:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muvanje na svadbama!  (Pročitano 23006 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Cim si ovo pitao posle onolikih postova ne ocekujem da ces razumeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Ne kontam...Pa da bi nekoga hteo da muvas, moras ga upoznati...Rec ''muvanje'' zapravo zvuci mnogo ruznije nego sto jeste, jedino je u tome problem...U muvanju nema niceg loseg, upoznas osobu sa kojom hoces da imas nesto i ka tome tezis. Jedino u toj prici mogu biti ruzne tvoje namere(ako su lose) ali ''muvanje'' samo po sebi nije toliki bljuv kakav ljudi uglavnom pomisle da jeste kada cuju tu rec.

@Cath, pa, desavalo se svasta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Muvanje je normalno, sta je sad tu cudno? Jedan od najlepsih dela veza je upravo muvanje.  Smile

Cim si ovo pitao posle onolikih postova ne ocekujem da ces razumeti...

Ma dobro, dokle god mozemo da odjasemo sa voljenom u sunset na belom konju i korpom ustipaka...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Pa da bi nekoga hteo da muvas, moras ga upoznati

Ovo je tacno. Ali na svadbama treba po mom misljenju ostvariti kontakt (tj. upoznavanje) dok muvanje:

Muvanje = (prerequest: upoznavanje) + cilj + akcija...

Cilj i akcija ne mogu da postoje odmah, osim ako neko nije nalozen da je neko "dobra riba". To kod mene tako ne ide...

A znam da je moguce. Ima nas raznih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG Frizider
Ја се слажем са Осмом од речи до речи Smile

Како мене нико не зове кад је пеглање на свим темама ђутуре Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 03:08:32 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Haha, ljudi se smuvaju preko Interneta, smuvaju se mrtvi pijani ili drogirani na zurkama, povatavaju se na Beer Festu, upoznaju se u redu u prodavnici, ili kaficu, ili na mestu neke saobracajne nesrece, na treninzima...

Smile  prestani da me pratis vec jednom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Bas Munka, sta ti mislis po pitanju ove rasprave?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Mislim isto sto i Osma  Smile Nije uopste bitno gde se ljudi upoznaju  Smile

ne znam sto bi na svadbama bilo jadnije nego bilo gde drugo .. ako tako gledas na sahranama ne bi smeo niko nikog da pogleda .. pa ipak . .na sahranama se vise jede, pije i prica nego na pojedinim svadbama .. to je po meni mnogo veci greh nego da se dvoje povataju na necijoj sahrani .. onaj gore sto gleda sigurno ce biti zadovoljniji srecom dvoje mladih, nego krkanjem i prigusenim smehom kojekakvih metuzalema koji en znaju da se ponasaju ..

istina je da za sve postoji i mesto i verovatno i vreme.. ali mi to uglavnom ne biramo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Mislim isto sto i Osma  Smile Nije uopste bitno gde se ljudi upoznaju  Smile

ne znam sto bi na svadbama bilo jadnije nego bilo gde drugo .. ako tako gledas na sahranama ne bi smeo niko nikog da pogleda .. pa ipak . .na sahranama se vise jede, pije i prica nego na pojedinim svadbama .. to je po meni mnogo veci greh nego da se dvoje povataju na necijoj sahrani .. onaj gore sto gleda sigurno ce biti zadovoljniji srecom dvoje mladih, nego krkanjem i prigusenim smehom kojekakvih metuzalema koji en znaju da se ponasaju ..

istina je da za sve postoji i mesto i verovatno i vreme.. ali mi to uglavnom ne biramo  Smile

Ako pazljivo procitas sta sam pisao videces da (barem po mom misljenju) upoznavanje i "muvanje" nije isto...
I ja se slazem da mozes svakoga da upoznas svugde... Na svadbi pogotovo Wink Na treningu... Pa i u sabracajnoj nesreci. Ali muvanje na saobracajnoj nesreci !? Takodje je meni cudno da cim neku upoznam na svadbi (postoje o tome rec) - odmah pocinjem da je muvam !?
Takvo je moje glediste. Ako zelim da nastavim neko druzenje uzecu broj telefona i nastaviti na nekom romanticnijem mestu. Nije mi svadba prirodno mesto za muvanje. Ipak se neko zeni (meni blizak/dalek nebitno). Muvanje volim nasamo i u dva oka.

Eto to je moj subjektivni stav Wink

Hvala na dogovoru
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 04:26:31 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
meni se cini da ti pravise previse drasticnu razliku izmedju pricanja i muvanja .. iskustvo je pokazalo (a neka me neko ispravi ako gresim) da muskarci (normalni primerci) ne prilaze zenama sa recenicom "aj se kresnemo" ili "tako bih zeleo da te posedujem" ili .. "imas mnogo dobre sesi" .. uglavnom se ljudi upoznaju tako sto se predstave ako se ne poznaju od ranije, i onda krece potpuno normalna korespodencija koja uopste ne mora da podrazumeva recenice poput "moj penis ..", "foot fetish" ili "kazni me.." sta god

ljudi se upoznaju i pricaju, to je muvanje samo po sebi ukoliko se sastave svi ostali faktori "zelenog svetla" : on sam, ona sama (ne mora ni to), on njen tip, ona njegov tip (ne mora ni to), jednostavno dopadnu se jedno drugom bog mili zna zasto i pricaju .. sve je to potencijalno muvanje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 10:05:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.