Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muslin i Džajić ponovo zajedno u Zvezdi?  (Pročitano 1509 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ne, nisam rekao da bi Zvezda pobedjivala ladno Relal i Porto, rekao sam ono sto sam rekao, a to je da je Zvezda pobedjivala partizan sa 3-0, a da je partizan igrao manje vise ravnopravno sa tim timovima, sto znaci da bi po nekoj teoriji Zvezda igrala makar isto tako, ako ne i bolje, odnosno da bi mozda uzela neki bod vise od partizana.

Muslin i Antic nemaju veze jedan sa drugim. Nisam ni govorio ko je veci trener, to je glupost. Rekao sam da je Antic imao mnogo vece sanse od Muslina. Hoces da kazes da je Muslin trebao da napravi veci rezultat sa Metalurgom iz Donjecka nego Antic sa Barselonom? Antic je imao najvecu sansu sa BArselonom, a Muslin je imao sa Zvezdom. Znaci Antic nije [b]nista[/n] uradio sa BArselonom, a Muslin je uradio jako puno sa Zvezdom. Kada Muslin bude imao sansu da vodi makar neku Osasunu i ako ne bude nista uradio, onda mozemo pricati o tome ko je bolji trener.

I na kraju, reci eto koga bi ti postavio za trenera Zvezde? Ko je bolji od Muslina? Sada, trenutno, da hoce da vodi zvezdu? Ko? Ja ne znam nikoga ni priblizno dobrog kao njega.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Imas Stankovica i Antica koji su njegovih godina i koji su cak mozda i manje sanse u zivotu za neke rezultate od njega imali koji je u Francuskoj mogao da napravi sta hoce pa nikad nije.
Govoris na osnovu rezultata. Ok iza njega je 20 godina trenerskog posla i sta on ima? To sto je sa Zvezdom osvojio?
Ko je najuspesniji trener nase lige (od raspada na ovamo)? Tumbakovic. Covek koji je jedino u partizanu mogao da pokusa da bilo sta napravi, koga su zajedno sa bjekovicem najurili iz Grcke posle 6 meseci a stigao je kao Mehmed II Osvajac
Ko je uzeo poslednju titulu i dosao najdalje u svim kupovima... Vermez. Jel on jedan retardirani mladic (svaka cast za titulu al on sa time nema nikakve veze, on se slucajno tu nasao, titulu su osvojili nadj, mirkovic i ekipa koja zna da igra).
A te carsijske price su direktno od coveka koji sedi u upravnom odboru Zvezde i koji i o fudbalu i o Muslinu i o Zvezdi zna daleko vise od tebe i mene.
Ja sam rekao, skidam kapu sta je u prvenstvu uradio, ali apsolutno je kralj.. ali bilo sta dalje.. ne budi smesan.. ali ne budi zaista smesan.
Koga bi postavio da trenira Zvezdu.. prvu sezonu njega i pizona.. on glavni pizon pomocni trener.. drugu sezonu zamenio pozicije. Ili bih dao tim pizonu u ruke pa nek radi sta hoce ako je ovaj zapeo da pravi karijeru. Pizon je sa klincima pokazao sta ume na Evropskom prvenstvu.

P.s. Muslin je otisao u Metalurg jer je on tako hteo, tamo je imao odresene ruke a napravi nesto pa nije napravio bukvalno nista. Antic je dosao u Barselonu koja je u raspadu, koja igra u primeri gde je svake nedelje derbi i opet je ostao antic.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2005, 21:46:29 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Citat
Znaci Antic nije nista uradio sa BArselonom

Ti definitivno ili ne poznajes dobro fudbal ili pricas napamet ne razmisljejuci.
Antic je doveden u Barsu jer se tim nalazio na samom dnu tabele, a nakon njegovog vodjstva tima on je dosao do lige sampiona

Citat
Kada Muslin bude imao sansu da vodi makar neku Osasunu i ako ne bude nista uradio, onda mozemo pricati o tome ko je bolji trener

Takva sansa se ne daje, ona mora da se zasluzi. A cime je on zasluzio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Pizon je kao sto znas, vec imao svoju sansu u istom tom klubu gde je i Muslin imao sansu i rezultata nije bilo nikakvog. Ako je Pizon u istom klubu i sa istim ovlascenjima, mozda cak i vecim jer je sigurno bio Dzajin miljenik, napravio bukvalno nista, onda ne znam sto bi sada on bio neka mlada nada, a Muslin neki tamo ludak koga treba oterati sto dalje? Muslin nije usao u ls jednostavno zato sto nije imao srece. Licno sam bio na utakmici i secam se kao da je bila juce. Zvezda je bila i bolja i nadmocnija, DInamo se branio i odbrainio i otisao u ls zbog gola u gostima. Znaci poredjenje Muslina i Tumbakovica je potpuno nerealno. Tumbakovic je imao hiljadu sansi i nije ni jednu iskoristio, pri cemu je pucao sa petardama gde god je otisao. Muslin je sa jednim jakim klubom koji je iste te sezone igrao zapazenu ulogu u ls, igrao ako nista drugo ravnopravno, a mislim da je bio i nadmocniji. Znaci nemam nista protiv Pizona licno, ali opet gledajuci rezultate nije nista postigao, a imao je sansu. I na kraju Muslin je otisao u Metalurg ne zato sto je hteo, nego zato sto su ga najurili iz Zvezde, a o tome zasto su ga najurili ne bih sada, jer ce tema da ode u potpuno drugom smeru.

Opet ponavljam, nisam poredio Antica i Muslina kao trenere. Samo sam rekao da je Antic imao puno sansi u puno jakih klubova i da je imao po meni ne tako zapazen rezultat, osim naravno osvajanja titule spanije sa atletikom, ali to je bilo sve sto je on zapzeno uradio. To jeste odlicno i veliki rezultat, ali da li se isti taj atletiko sa kikom i ekipom po bilo cemu, igrackom kadru, budzetu, uslovima za rad, moze porediti sa istim parametrima u Zvezdi? Sta je radio u BArseloni isto je diskutabilno. Ja sam navijao da ostane i Barselona je bolje igrala sa njim, ali ako je tako veliki trener, zasto su ga otpustili na kraju sezone? Zasto mu nisu dali odresene ruke da napravi tim za sledecu sezonu?

I na kraju da kazem povodom te price kako se sansa ne dobija nego zasluzuje. Pa Antic je iz Paetizna krenuo u pohod na Evropu, zar ne? Muslin je uradio skoro sve sto je mogao sa Zvezdom i sta je dobio za uzvrat? Oteran je iz Zvezde i dobio sansu u Metalurgu. Opet kazem, Muslina mozete voleti ili ne. On ima rezultat i za mene je to dovoljno. Sta ko prica i da li je on u upravnom odboru ili ne, potpuno me ne zanima dok ti rezultati traju. Ja odem lepo na utakmicu, vidim tri gola, sva tri od strane Zvezde i u mrezi Partizana i ja srecan odem kuci. To je ono sto je meni vazno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zasto bi on bio mlada nada?
Zato sto je pokazao da je dobar trener i zato sto je sa oslabljenom reprezentacijom bio vicesampion Evrope.
Muslin je otisao u Metalurg jer je to hteo. Jasno je rekao tamo ce mu dati odresene ruke. I nista nije napravio.
Dinamo je prosao na gol u gostima jer je muslinova zvezda bila u stanju dati eventualno 2 gola nekoj nizerazrednoj ekipi, i to samo kad mora, ekipi kakva je dinamo tesko.
Poredjenje Muslina sa ostalima je sasvim realno. Svako od njih je dobio sansu da pokaze sta ume i pokazao je.
Svako ima sansu da napravi nesto, on da je usao u Ligu sampiona.. da je u francuskoj sa lansom ili bordoom napravio nesto isao bi dalje pa bi napravio karijeru. Covek nigde nikakvog uspeha sem u zvezdi nije imao.
Jel malo osvojiti titulu u spaniji sa atletikom?
Jel znas mozda nekog drugog trenera domaceg ko je imao slicnih uspesha u skorije vreme a da to nije vujadin boskov sa sampdorijom pre kolko godina...

Sta je to muslin uradio sem te 2 titule u svojoj 17 godina dugoj trenerskoj karijeri?
Koji su to rezultati o kojima pricas?
Svaka cast za titule ali njih i tumba i vermez i jos mnogo slicnih likova ima.. ko je osvojio ono bese titulu tamo negde sredinom devedesetih.. kosan... ili ko.. neko takav secam se.. titula ovde nije merilo. narocito ako treniras zvezdu ili partizan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Zasto bi on bio mlada nada?
Zato sto je pokazao da je dobar trener i zato sto je sa oslabljenom reprezentacijom bio vicesampion Evrope.

VIcesampion je bio sa najacom reprezentaciojm. Na oi je otisao sa oslabljenom i prosao znas vec kako. Da li je isti taj Pizon bio vec trneer Zvezde? Ako je to tako beznacajno i nemerljivo osvojiti titulu u nasoj ligi, zasto to Pizon nije ucinio?

Citat
Muslin je otisao u Metalurg jer je to hteo. Jasno je rekao tamo ce mu dati odresene ruke. I nista nije napravio.

Tako je. Nista nije naravio. Zasto je otisao, to ne znamo ni ja ni ti. I ja i ti znamo samo ono sto mislimo da znamo. Pravi razlog zna samo on. Moje misljenje je da je najuren, jer ne vidim neki drugi racinonalan razlog da neko ko je osvoji duplu krunu i ko treba da igra u ls, odlazi u nizerazredni klub, naorcito sto je sto bas slcajno poklopilo da je sa njegovim odlaskom otislo i gro igraca koji su ista vredeli i ostali su sve sami jadnici.

Citat
Dinamo je prosao na gol u gostima jer je muslinova zvezda bila u stanju dati eventualno 2 gola nekoj nizerazrednoj ekipi, i to samo kad mora, ekipi kakva je dinamo tesko.

Rezultati su bili 0-0 i 1-1. TO znaci da je Zvezda dala ukupno jedan gol, a da je DInamo dao jedan gol. Ako je Muslinova Zvezda tako losa bila, zasto onda DInamo nije dao 5 golova? Veorvatno nisu hteli da nam daju jer im nije trebalo? Ili je mozda presudno bilo to sto igraju u gostima? Muslin je bazirao svoju igru na odbrani i Zvezdi koliko se ja secam niko nije dao vise od 1 gola. I sam celzi igra slicno i isto tako tesko primaju golove i jos teze ih daju, pa su kradjom ispali u polufinalu ls.

Citat
Poredjenje Muslina sa ostalima je sasvim realno. Svako od njih je dobio sansu da pokaze sta ume i pokazao je.
Svako ima sansu da napravi nesto, on da je usao u Ligu sampiona.. da je u francuskoj sa lansom ili bordoom napravio nesto isao bi dalje pa bi napravio karijeru. Covek nigde nikakvog uspeha sem u zvezdi nije imao.

Sta je on radio i gde pre, preterano me ne zanima. Zanima me sta je uradio u Zvezdi, a uradio je puno i malo je falilo da uradi jos mnogo vise, a to mu je bila jedina sansa da nesto uradi u Evropi.

Citat
Jel malo osvojiti titulu u spaniji sa atletikom?

Nije malo rekao sam. To je velika stvar, ali Muslin nije ni imao sansu da vodi neki veliki klub, makar i kao atletiko.

Citat
Jel znas mozda nekog drugog trenera domaceg ko je imao slicnih uspesha u skorije vreme a da to nije vujadin boskov sa sampdorijom pre kolko godina...

NE znam, ali isto tako ne znam ni jednog koji je imao sansu.

Citat
Sta je to muslin uradio sem te 2 titule u svojoj 17 godina dugoj trenerskoj karijeri?
Koji su to rezultati o kojima pricas?
Svaka cast za titule ali njih i tumba i vermez i jos mnogo slicnih likova ima.. ko je osvojio ono bese titulu tamo negde sredinom devedesetih.. kosan... ili ko.. neko takav secam se.. titula ovde nije merilo. narocito ako treniras zvezdu ili partizan.

Rekao sam vec sta mislim o ovome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Covek je rekao da ide tamo jer ce mu tamo dati sansu da radi sta zeli. Nije napravio nista.
Vec sam objasnio, bar pismenima, da je njegova filozofija ne dozvoliti da se gol primi, i to je uvek dobro radio, ali sa takvom postavkom igre samo zeti, buducnosti i slicnim rupama moze da da 1 ili 2 gola, bilo kom valjanom klubu ne moze.
Tebe u sustini nista ne zanima sem onog pozitivnog.. to sto je covek sprcao u dupe sansu u bordou i u lansu i je nebitno, bitno je da je on sa zvezdom u ligi u kojoj ti treceplasirana ekipa ni stadion nema a kamoli nesto vise uzeo 2 titule.
Zasto je sampdoria bolja mnogo od bordoa? Zasto je ateltico ili neki slican klub mnogo bolji? Da, atletico je imao svetle trenutke.. pa? Imao ih je i bordo. Jedino sto ih je atletiko imao sa anticem, a bordo je fenjerisao sa muslinom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Sad sam procitao u novinama da je Antic jedan od glavnih kandidata za mesto trenera Fenerbahcea
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Vidis, meni stvarno nije vazno da li ce se trener zvati Slavoljub Muslin, Vladimir Petrovic, Ljupko Petrovic ili neko cetvrti. Jedina stvar koja mi je vazna je da Zvezda ima sto bolje rezultate, a osnova dobrih rezultata je osvajanje domaceg prvenstva. To je u poslednjih 5-6 godina uspelo samo Slavoljubu Muslinu i nikom drugom, a probali su i Filipovic i Ostojic i Petrovic i Dostanic. Znaci cetiri trenera u poslednjih 5-6 godina nisu uspeli da urade cak ni to sto ti kazes da je nebitno za dobrog trenera, a Muslin je to uspeo i to dvaput i to jos pored prvenstva je osvojio i kup. Znaci on je jedini koji je imao rezultate kakve takve i zato kazem da boljeg u poslednje vreme nismo imali, a ne vidim ni ko bi to mogao da bude na njegovom mestu pa da bude bolji od njega. Kada se takav bude pojavio i kada bude osvojio makar jedan kup i jedno prvenstvo, po mogucstvu u istoj godini, ja cu ga podrzavati svom snagom, kako god se on zvao. Te price da li je Bordo jaci ili slabiji od Atletika, Samdorije i tako dalje su krajnje detinjaste, jer svaki klub je jak onoliko koliko je bogat i kakve igrace ima, sto je celzi najbolje demonstrirao. Mozes ti sada da dovedes nekog ROmana Abramovica u Radnicki iz Nisa i da Radnicki iz Nisa postane prvak Evrope. Zato pricati sta je i kako bio Bordo je potpuno bezveze. Uostalom rekao sam da mislim da je Francuska liga generalno losa liga, u konkurenciji ozbiljnih liga i da bilo koji klub iz Francuske tesko moze da se nosi sa bilo kojim ozbiljnim evropskim klubom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Vidis meni ti stvarno nisi jasan. Prvo pricas jedno pa onda drugo. Jeli mala stvar voditi Bordo??? Taj Bordo ja u Francuskoj na nivou Atletika u Spaniji. Taj isti Antic je jedini trener u svetu koji je trenirao i BArcelonu i Real i Atletiko zapamti jedini.

Sta ti znaci osvojena titula u Srbiji ako nista neuradis u evropi??? Navijaci su zadovoljni jer su ispred zvezde ili partizana i to je to. Tu nema para od toga se nezivi. Zato je tumba oteran zato netreba muslin da vodi zvezda jer je evropa daleko od njih dvojice. Ja kao prvo nemrzim zvezdu i nebi u njoj nista menja ostavio bi dostaniica i pustio da vidim sta on moze sledece sezone u evropi da napravi. U slucaju neuspeha pokusao sa Pizonom ili Bajevicem. Taj tumbakovic je moga da ostane u partiznu dok je ziv osvoji dve titule, klub proda to igraca sto vredi pa dve god pravi novu selekciju. A u evropi 5 Sparta 5 Rapid itd. Nista to nije. Od titule u srbiji jos nema novcane koristi s to je njima najvaznije.

Citat
Tako je. Nista nije naravio. Zasto je otisao, to ne znamo ni ja ni ti.

Znam ja. Oteran je zbog neuspeha jer covek kopji je vlasnik kluba je multimilioner i zeli sampionsku ekipu. I dobio je sve da je napravi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.