Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:01:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muslimani upali u dansku ambasadu  (Pročitano 23467 puta)
Zvezda u usponu

Yo sere grasun, pero no soy grosero

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
u majke ti, zar čak STO kilograma zlata? Smile
IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Za one koji se pitaju "Čekaj, zašto baš sad, i zašto je eskaliralo do tolikih razmjera", jedna zanimljiva analiza, na engleskom , al ovaj put mi se ne da prevodit, pa tko voli:

kratki teaser:

"But who wanted or caused the heat to become so turned up and why at that this particular moment?

The clue to the answers to this second question lies in a second event almost certain to occur to today, if it has not already happened by the time this blog gets posted. This is the likely decision today in Vienna by the International Atomic Energy Agency to report Iran to the UN Security Council for continuing with its programme of nuclear research. If that decision should occur, when the UN Security Council gets round to considering what form of sanctions to impose on Iran, guess to whom chairmanship of the Council will have passed. You’ve got it... plucky little Denmark...

nastavak:
http://www.civitas.org.uk/blog/archives/2006/02/if_theres_hell_below_is_this_where_we_shall_all_be_spending_xmas_.html

IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
U međuvremenu, šnajderke koje šiju zastave rade prekovremeno.

Pa to je onda ovaj protest nešto ekonomski bazirano, kao kad je Gandhi cedio kosulju umocenu u more pa sušio da proizvede so i sruši britanski monopol?

РАСПРОДАТЕ ЗАСТАВЕ ДАНСКЕ И НОРВЕШКЕ

Палестински трговац Ахмед Абу Даја је по објављивању спорних карикатура у данском листу купио доста застава Данске и Норвешке. Демонстранти који су протестовали због поменутих карикатура покуповали су све заставе како би на протестима могли да их пале ...(агенције)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Da je licno licno je..

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 282
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson k 700i
Vidim razne komentare raznih majmuna..
Ali shvatite da je ovo samo pocetak necemu sto je davno receno i napisano..
Kako jedan doticni ovde rece samo da nas zaobidje cisto sumnjam.
IP sačuvana
social share
brrrrrrrmmmm..brrrrrmmm..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
cemu vredjanje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@daus

Ne vredjaj goste foruma,ovo je mesto civilizovane rasprave Smile

Neverovatno,nisam ni znao za ovo... moram ponovo da pocnem da citam stampu i gledam tv!
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Da je neko eventualno nacrtao strip u kome se satirichno prikazuje Isus,Buda ili bilo koji drugi Bog,100-200 ljudi bi izashlo i protestvovalo i sve bi se na tome zavrshilo..Ovo samo pokazuje koliko je Islam "agresivna" religija..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.0
mob
Samsung S7
Vidim razne komentare raznih majmuna..
Ali shvatite da je ovo samo pocetak necemu sto je davno receno i napisano..
 Kako jedan doticni ovde rece samo da nas zaobidje cisto sumnjam.

Epitete dodeljuj sebi.

Citat
Da je neko eventualno nacrtao strip u kome se satirichno prikazuje Isus,Buda ili bilo koji drugi Bog,100-200 ljudi bi izashlo i protestvovalo i sve bi se na tome zavrshilo..Ovo samo pokazuje koliko je Islam "agresivna" religija..

Islam kao islam nije agresivan,vec ljudi koji ga tumace pogresno.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Religija je mlada (kod njih je tek 16 stoljeće Smile) pa je utoliko i agresivnija, kulturno-povijesne okolnosti u većini najagresivnijih muslimanskih zemalja su takve da im daju konstantne argumente protiv Zapada, ali najtragičnije je što su nakon 9/11, Afganistana i Iraka podložni masovnoj manipulaciji. Svaki zakulisni motiv sada se može bez problema okrenuti na emotivno: "mi i oni", "sveta borba" i slične floskule. Utoliko mi i zabrinjavajuće zvuči analiza koju sam gore naveo, da je cijela ova stvar sa karikaturama (6 mjeseci nakon što su objavljene) iskonstruirana upravo sada i upravo protiv Danske zbog iranskog nuklearnog programa. Istina, to je samo jedna od bezbroj conspiracy teorija, ali uzevši u obzir kolikom se snagom rapidno ulazi u destrukciju, sve ovo zvuči i više nego iskontruirano..

Fala Bogu, i mi svi ovdje iz vlastitog iskustva znamo što od "običnog" čovjeka čini moć manipulacije, opetovano ponavljanje jedne te iste fraze u uho, trljanje i trljanje po jednom određenom mjestu, sve dok psiha ne pukne, i do kojih zvjerskih razina to čovjeka, ili grupu ljudi može u jednom trenutku takvo nešto odvući.
Tako da, do daljnjega ću još biti suzdržan vis-a-vis ocjena o inherentnoj agresivnosti islama ko takvog. Mislim da su posrijedi ipak partikularni interesi kojima je islam samo sredstvo i krinka iza koje se sklanja... I na koju se poziva...
IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Da je licno licno je..

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 282
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson k 700i
cemu vredjanje?  Smile

@daus

Ne vredjaj goste foruma,ovo je mesto civilizovane rasprave Smile

Neverovatno,nisam ni znao za ovo... moram ponovo da pocnem da citam stampu i gledam tv!

E sad par vas se uvredilo..zasto..
A sta da sam smrad i bednik poput onih novinara pa da sam nesto napisao ili nedaj boze nacrtao u vezi vase vere pravoslavlja ili da sam ismejavao nekog sta bi ste mi tek onda rekli ..
sad mi kazite da nisam u pravu..
IP sačuvana
social share
brrrrrrrmmmm..brrrrrmmm..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:01:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.