Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:59:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Musko-zenska prijateljstva  (Pročitano 11778 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
"Prijateljstvo izmedju muskarca i zene je most koji vodi ka ljubavi"
Mesa Selimovic.
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni se nedavno desilo da osoba koja poznaje mog decka, zna da imam ozbiljnu vezu , drug mi je duze vreme ... Iz cista mira me pita " Jel mogu da te poljubim" ? Ostala sam bez teksta ... Bas sam razocarana .

... bas glupo ... jedino mogu da ga razumem ako je zaljubljen u tebe vec duze vreme ... ali i to je jadno ... jel ste ostali drugovi ...

Ma nikad nije pokazivao nikakve znakove, da bi sumljala... Uvek je bio fin prema meni ... Ali ja samo sa takvim ljudima i druzim... ( maza sam ) .... Pa mi nista nije bilo cudno ...
Osim toga svestan je koliko volim svog decka i ne vidim ideju za tako glupo pitanje ...

Ne nismo ostali drugovi ...
Vise mu nisam poslala ni poruku, a ni on meni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Njih ne zanima da li si u vezi, ili ne... odnosno koliko je ta veza ozbiljna. Ukoliko su odlucili da te osvoje, to ce pokusavati na sve moguce nacine, pa makar morali da dube na trepavicama. E sad... sve zavisi od tebe kakav ces stav zauzeti u samom startu, mada ni gard ne pomaze bas uvek u prvom, drugom, trecem naletu. Ipak, nekada im neke gluposti mozda i treba oprostiti i lagano dati do znanja da te neke, njihove, cudne ideje i idejice nisu bas prihvatljive... naravno samo ukoliko se radi o pripadniku muskog pola za koga znas da bi ti prijao kao prijatelj, a on se malo zaleteo ka pogresnom smeru Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Razumem, ali ne zelim da nastavljam prijateljstvo sa njim.... Bar za sada...
Kad bi nastavila kontakt s njim, mozda bi mu ulilo neku nadu... Ja to ne zelim...
Neka prodje odredjeno vreme ... Pa cu resiti sta cu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... nije istina oblace ... recimo u zivotu nisam pipnuo zauzetu devojku ... cim saznam da ima nekog ... ohladim se, ma koliko da mi se svidja ... to je vrlo ne casno ... nekom pokvariti vezu (ima ona pesma ..ne kradi devojku vojniku) ... drugo je bilo ako ona ostavi nekog zbog mene .. to sam mogao da podnesem, ali nikom nisam dao povoda da se zaljubi u mene, a da je u vezi ...

... a da muvam devojku moga druga ..... pa pre bi se bacio pod voz nego to uradio ... to je nesto najodvratnije sto covek moze da uradi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kinkel, ja se u potpunosti slazem sa tobom... ipak moras priznati da je sve vise i vise onih drugih Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... jest ... mnoze se ... ali pitane je kakve su te devojke ... da li iko danas recituje pesme, crta, pise, krade ruze iz baste pa se sav upropasti .... jeste sve to sam radio u mladosti ... i jos mnogo toga ... imao sam srecu da sam nailazio na devojke koje su to umele da prime ... i da shvate da je recimo ta ruza sva nikakva, bleda i raskupusana, vrednija od 1000 ansambala holandskih ruza ... tako je to kad u mladosti nemas novce ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je bilo slatko nekada, a i sada je... medjutim, sigurno je da se danas (na nasu veliku zalost) promenilo mnogo toga... jednog dana ce mnogi zaliti za romantikom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
bolji je osecaj smuvati devojku koja ima decka Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... danas mladic uzme novce od romanticnih roditelja ... kup joj recimo mobilni ... i koliko vredi mobilni ... vredi i doticni mladic ...  Smiley 1

------

.. duboko si me razocarao orfe ... zar ti nije gadno ... mozda je pre poljupca sa tobom .. vrsila usluge felacija .. drugome ...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 11:46:35 od kinkel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:59:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.696 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.