Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 12:14:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci su sve manje kavaljeri  (Pročitano 24733 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
i evo.. opet se pominju visoki standardi devojaka kao jedini problem ...   Smile

gde se trazi "kvalitet" evo ja bih bas volela da mi neko kaze ... znamo da se ne trazi u kafani, u klubovima, kaficima ..

a gde ima TOG kvaliteta?  Smile

u biblioteci? na faksu? drug od druga? drugarica od kuma? na knjizevnim vecerima? kucnim zurkama?

sta ako neko nema 250 prijatelja i prijatelja od prijatelja... ne ide na faks... nema sa kim da izlazi jer su se svi poudavali ili poozenili...

moje drugarice imaju ove realne probleme, ne upoznaju nikog... niko im ne prilazi nigde... nemaju nikakve standarde jer su same predugo... a sve su lepe i pametne  Smile

imam drugaricu kojoj niko nije prisao dve godine  Smile  devojka se nije poljubila dve godine... izgleda sjajno, zgodna, lepa, duhovita, pametna bre ... devojka je ocajna, vise ni ne izlazi nigde, smucilo joj se  Smile nema apsolutno nikakav standard, osim da decko ne bude klosar i da bude normalan ... ali njoj niko ne prilazi  Smile

priso joj je tip neki na svadbi pre par meseci... stariji 8 godina... ima troje dece i bivsu zenu ... i 150 kila ...

mislim prosto ja takvih slucajeva evo iz glave znaaammmmm ... hmmmmm .... 7  Smile

sad mi kazite da su to sve debili od riba sa standardima i da su psihopate i da jure karijeru itd...  Smile

prosto tipovi su nezainteresovani.. u beogradu niko ne planira da se zeni pre 35. godine ... za sve "ima vremena" i svi piju bakardi po klubovima i jedu govna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Visoki standardi uopste, ne samo kod devojaka. To sam pomenuo jer ima i ljudi koji ne zele da se zadovolje sa necim vec hoce neki "kvalitet" i takvim ljudima je izbor ograniceniji od nekoga ko se zadovoljava sa prosecnim standardima

Citat
sta ako neko nema 250 prijatelja i prijatelja od prijatelja... ne ide na faks... nema sa kim da izlazi jer su se svi poudavali ili poozenili...
Neogranicene mogucnosti pogotovo u danasnjem drustvu. Izlazak ne podrazumeva samo izlazak u grad sa drustvom vec i odlazak na kafu u kafic, upisivanje nekoga sporta ili nekog kursa koji tu osobu interesuje(gde ce takodje naci nekoga sa slicnim interesovanjima koji ce se toj osobi svideti) itd. Jbg, i za upoznavanje nekoga moramo uloziti truda

Citat
mislim prosto ja takvih slucajeva evo iz glave znaaammmmm ... hmmmmm .... 7
Znam i ja sigurno 3-4. Nije toliko problem u standardima koliko u ovom

Citat
devojka je ocajna, vise ni ne izlazi nigde, smucilo joj se
Ne mozes naci nekoga ko ti odgovara ukoliko se ne trudis. Ne moras da izlazis svaki dan ali neki trud mora da postoji. Nazovi me romantikom ali "ne mozes naci ljubav ukoliko si odustao od iste"  Smile

Citat
prosto tipovi su nezainteresovani.. u beogradu niko ne planira da se zeni pre 35. godine ... za sve "ima vremena" i svi piju bakardi po klubovima i jedu govna
I to je donekle tacno jer nisu ni svi takvi, ali ima i toga i to nazalost sve vise
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
pa eto kazem, ona konkretno izlazila dve godine ... i niko joj nije prisao  Smile

a moji drugari me svako malo pitaju "ko je ona prelepa devojka koju svi gledaju?" ... to ti sve objasnjava.. svi je gledaju.. niko joj ne prilazi  Smile

ona izadje sa tri drugarice sa posla ... sve tri su niske, debeljuskaste, histericno se smeju i usta ne zatvaraju... dve od te tri nakupe hrpu telefona za vece.. njoj niko rec ne kaze  Smile

sad je ocajna, posle dve godine... sad stvarno vise nema snage ni volje... posle dve godine izlazenja, upisivanja dva razlicita tecaja, sporta, cak je i psa kupila ne bi li nekoga upoznala na keju... kazem znam takvih nekoliko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
E pa drage moje dame  Smile .. sta da vam kazem osim  Smile .. drugi put kad muskarac donese buket cveca za jubilarnu godisnjicu  Smile ili kad vas izvede u restoran na veoma ukusnu veceru  Smile ili pak mozda nekad iznenadi nekim veoma finim poklonom  Smile.. podizanje glave u nebesa  Smile kao da vas neko tera na klanje  Smile ili pak nesto gore  Smile malo spusta nase " kavaljerstvo "  Smile

U potpisu:
Maturant kavaljerstva sa visegodisnjim iskustvom.  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
dobro, kapiramo, mi smo krive  Smile

sta vama zene rade pa ste toliko digli tarabu oko sebe... zao mi majke mi... kapiram da nailazite na zesce skotove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
dobro, kapiramo, mi smo krive  Smile

sta vama zene rade pa ste toliko digli tarabu oko sebe... zao mi majke mi... kapiram da nailazite na zesce skotove  Smile

Sve si rekla u podebljanom delu tvoje slatkorecive izjave  Smile Smile

Niko vama ne kaze nista lose niti vas krivi .. samo sto nekada da bi mi pokazali kavaljerstvo mozda je lepo da se pokaze i sa druge strane prihvatanje tog kavaljerstva u stilu " Hvala ti dragi na lepom poklonu/lepoj veceri/..."

Ne trazimo ni mi puno  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
pa eto kazem, ona konkretno izlazila dve godine ... i niko joj nije prisao  Smile

a moji drugari me svako malo pitaju "ko je ona prelepa devojka koju svi gledaju?" ... to ti sve objasnjava.. svi je gledaju.. niko joj ne prilazi  Smile

ona izadje sa tri drugarice sa posla ... sve tri su niske, debeljuskaste, histericno se smeju i usta ne zatvaraju... dve od te tri nakupe hrpu telefona za vece.. njoj niko rec ne kaze  Smile

sad je ocajna, posle dve godine... sad stvarno vise nema snage ni volje... posle dve godine izlazenja, upisivanja dva razlicita tecaja, sporta, cak je i psa kupila ne bi li nekoga upoznala na keju... kazem znam takvih nekoliko  Smile

Pa zašto ona ne priđe nekom?

Ja imam teoriju da je to rezultat toga što su momcima žešće nabili komplekse oni likovi sa velikim kešom koji po pravilu karaju dobre ribe i onda kada vide dobru ribu u gradu, misle da nemaju šanse kod takve i da ona sigurno već ima nekog bogatuna ili traži takvog.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
nagovarali smo je, ne moze, zbuni se, izgubi se sva i ne moze  Smile  kaze da joj je glupo, mislim ja je razumem ... ja nikada ne bih mogla da pridjem nekome, ako mi se bas bas svidja... mozda bih mogla kad se kao napijemo i zezamo se ja i drugarice da zapocnem neki razgovor, ali ako mi se stvarno neko svidja, nema sanse  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

sad je ocajna, posle dve godine... sad stvarno vise nema snage ni volje... posle dve godine izlazenja, upisivanja dva razlicita tecaja, sporta, cak je i psa kupila ne bi li nekoga upoznala na keju... kazem znam takvih nekoliko  Smile
I nista  Smile Jbg, da je ovde kod mene nasao bih joj nekoga posto imam dara za provodadzisanje  Smile

Ovako samo mogu da ti kazem da ne odustaje pa ce se naci neko Smile

i ovo je vrlo bitno za temu

samo sto nekada da bi mi pokazali kavaljerstvo mozda je lepo da se pokaze i sa druge strane prihvatanje tog kavaljerstva u stilu " Hvala ti dragi na lepom poklonu/lepoj veceri/..."

Gestovi sa obe strane inace ce i neko ko drzi do kavaljerstva da odustane od istog
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Citat
zbuni se, izgubi se sva i ne moze

Pa jel sad vidiš kako je nama  Smile

Gle, ne mora ona da sad muva frajera il šta već da priča, sam prilazak dečku je jasan signal. Dalje će on preuzeti... sem ako nije retard.

Znam da to deluje glupo, ali to danas nije ništa neobično... Žene su daleko angažovanije na tom polju danas. Uostalom, sila boga ne moli.

A ako to ne upali...Burazer mi je i dalje slobodan.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2011, 03:41:23 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 12:14:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.