Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:10:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci duplo više vole brak od žena  (Pročitano 11452 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Daj i meni tu masinu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Ja imam trenutno priliku da posmatram kolektiv, gdje je odnos zena i muskaraca 4:1.
Plate su poprilicno velike za nase uslove - da ne bi bilo sokova ja cu da kazem da je 800 evra.
95% fakultetski obrazovani.

I moj zakljucak je - ljudi su stoka. Jedno 3-5% zasluzuje da zivi, ostalo, mozes slobodno baciti bombu.
Zene, to sve govnjivom motkom tuci. Majke prvo, cerke odmah nakon toga.

Znaci, sve sto se od njega trazi je da odnese jebenu casu, ciniju ili kasiku do masine za sudove i da je stavi tamo na pranje. Ovu vjestinu posjeduje 70%.
Ali ako zatrazis od skotova da operu krpom i detrdzentom - rukom sto bi se reklo, ono sto su oni uprljali - 20% ce u startu da koristi plasticne case i da ih baci, 20% ce pokusati da "ubjedi" koleginicu da to uradi umjesto njih, 40% ce da jednostavno ostavi svoje prljavo sudje i da sutradan ukrade tudje, ako se nije nasla budala da pere umjesto njih, a ostalih 20% ce samo da saperu ono sto su koristili vodom i da vicu na sav glas da je oprano.

20% ljudi nece da pusti vodu iza sebe, a bar isto toliko ne pere ruke poslije wc-a. Uzas! A neki od njih su doktori!

Elem, kao sto rekoh, ovdje su zene brojnije od muskaraca. Imaju iste plate. Ako pratite muskarce i zene u toku dana, ustanovicete da muskarci imaju mnogo bolji status u svojoj porodici.
Zena zove muza da ga pita da li je sve ok, da eventualno kupi nesto poslije rucka ili da ga pita da li dolazi na rucak.
Muzevi svoje zene, koje su inace na poprilicno odgovornim pozicijama, cimaju da pitaju - gdje su im carape, sta ima da se jede, gdje su oni ostavili svoje kljuceve od kola, kad dijete treba da dodje iz skole, a klinci uredno zovu za sve - od toga gdje im je domaci, omiljena jakna, sta da jedu, kako da se obuku, gdje su pare za uzini itd.
Znaci kad je cale na poslu i radi za 800 evra, onda je to big deal ne uznemiravaj - ako je keva na poslu, nema veze, ona prvo i uvijek mora da bude keva i zena pa sve ostalo.

Gledam curu, ubija se od posla, radi svaki dan 9-10 sati, dobija tih 800 evra, njen dragi radi 8h za 500. Oni kao daju isto para u kucu s tim da ona placa celu stanarinu. I sad njen dragi je zove i drnda se sta ima za jelo. Ona mu kaze da on njoj nesto napravi jer ostaje do kasno.
Trebali ste da cujete to dranje. Kao da mu je predlozila da odsece ponos. Ebote grijeha. Moz misliti nije stigla 3 dana rucak da mu napravi, pa jos hoce da on njoj kuva.
I ono sto je meni bilo najogavnije ona se izvinjava nama sto smo tome prisustvovali i pravda kretena.

I jos jedan momenat kada se moja koleginica, koja inace cuva svoju majku, polupokretnu, od 82 godine, izvinjava svom  sinu od 24 godine sto mu nije opeglala kosulju koju je htio da obuce za sastanak sa djevojkom. Jebote nije stigla, nije mogla, zaboravila - ali ne stoka kinji li kinji. A muda ladi u kuci, ima neke poslove pola radnog vremena, a zivi na majkin racun, ona mu sve racune placa, on sto zardi to je samo njemu.

Ili djevojka od 25 godina, koja ima master, prosjek 9.2, a ne zna masinu za sudove da ukljuci, ne dao Bog nesto rukom da opere. Njoj majka nikad nije dala da radi bilo sta, samo da bude dobar djak. Alo ej, zivi sa kevom i caletom, ima 24h da sebi udovoljava - tipa idem poslije posla u bioskop, pedikir, manikir, casovi voznje, jezika i sl. Naravno sve placa iz svog dzepa i od svoje plate, zasluzene, ali opet, ni dinara u kucu ni minute za neke zajednicke poslove. Rezultat - ima decka, ali nece da zivi sa njim, zato sto bi morala nesto i da radi i nekog i da trpi. A to joj je malo mnogo. Zamisli zivot u kome se 24h/7dana u nedelji/ 365 dana u godini ne vrti sve oko nje? Horor!

Zene, odgajate ljude, ne stoku beslovjesnu i bezobraznu, sve sto napuni 18 godina mars od kuce, nek se snalazi kako zna. I nije ni cudo sto niko nece od mame i tate.
I sto djecaci, kad ukapiraju da mama ne moze vjecno, traze novi mladji i bolji model.
Pa kad ih jedna najuri, predju brze, bolje kod druge ili trece ili pete, samo da ima neko da ih mazi i pazi i ne da im da odrastu.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
Ja imam trenutno priliku da posmatram kolektiv, gdje je odnos zena i muskaraca 4:1.
Plate su poprilicno velike za nase uslove - da ne bi bilo sokova ja cu da kazem da je 800 evra.
95% fakultetski obrazovani.

I moj zakljucak je - ljudi su stoka. Jedno 3-5% zasluzuje da zivi, ostalo, mozes slobodno baciti bombu.
Zene, to sve govnjivom motkom tuci. Majke prvo, cerke odmah nakon toga.

Znaci, sve sto se od njega trazi je da odnese jebenu casu, ciniju ili kasiku do masine za sudove i da je stavi tamo na pranje. Ovu vjestinu posjeduje 70%.
Ali ako zatrazis od skotova da operu krpom i detrdzentom - rukom sto bi se reklo, ono sto su oni uprljali - 20% ce u startu da koristi plasticne case i da ih baci, 20% ce pokusati da "ubjedi" koleginicu da to uradi umjesto njih, 40% ce da jednostavno ostavi svoje prljavo sudje i da sutradan ukrade tudje, ako se nije nasla budala da pere umjesto njih, a ostalih 20% ce samo da saperu ono sto su koristili vodom i da vicu na sav glas da je oprano.

20% ljudi nece da pusti vodu iza sebe, a bar isto toliko ne pere ruke poslije wc-a. Uzas! A neki od njih su doktori!

Elem, kao sto rekoh, ovdje su zene brojnije od muskaraca. Imaju iste plate. Ako pratite muskarce i zene u toku dana, ustanovicete da muskarci imaju mnogo bolji status u svojoj porodici.
Zena zove muza da ga pita da li je sve ok, da eventualno kupi nesto poslije rucka ili da ga pita da li dolazi na rucak.
Muzevi svoje zene, koje su inace na poprilicno odgovornim pozicijama, cimaju da pitaju - gdje su im carape, sta ima da se jede, gdje su oni ostavili svoje kljuceve od kola, kad dijete treba da dodje iz skole, a klinci uredno zovu za sve - od toga gdje im je domaci, omiljena jakna, sta da jedu, kako da se obuku, gdje su pare za uzini itd.
Znaci kad je cale na poslu i radi za 800 evra, onda je to big deal ne uznemiravaj - ako je keva na poslu, nema veze, ona prvo i uvijek mora da bude keva i zena pa sve ostalo.

Gledam curu, ubija se od posla, radi svaki dan 9-10 sati, dobija tih 800 evra, njen dragi radi 8h za 500. Oni kao daju isto para u kucu s tim da ona placa celu stanarinu. I sad njen dragi je zove i drnda se sta ima za jelo. Ona mu kaze da on njoj nesto napravi jer ostaje do kasno.
Trebali ste da cujete to dranje. Kao da mu je predlozila da odsece ponos. Ebote grijeha. Moz misliti nije stigla 3 dana rucak da mu napravi, pa jos hoce da on njoj kuva.
I ono sto je meni bilo najogavnije ona se izvinjava nama sto smo tome prisustvovali i pravda kretena.

I jos jedan momenat kada se moja koleginica, koja inace cuva svoju majku, polupokretnu, od 82 godine, izvinjava svom  sinu od 24 godine sto mu nije opeglala kosulju koju je htio da obuce za sastanak sa djevojkom. Jebote nije stigla, nije mogla, zaboravila - ali ne stoka kinji li kinji. A muda ladi u kuci, ima neke poslove pola radnog vremena, a zivi na majkin racun, ona mu sve racune placa, on sto zardi to je samo njemu.

Ili djevojka od 25 godina, koja ima master, prosjek 9.2, a ne zna masinu za sudove da ukljuci, ne dao Bog nesto rukom da opere. Njoj majka nikad nije dala da radi bilo sta, samo da bude dobar djak. Alo ej, zivi sa kevom i caletom, ima 24h da sebi udovoljava - tipa idem poslije posla u bioskop, pedikir, manikir, casovi voznje, jezika i sl. Naravno sve placa iz svog dzepa i od svoje plate, zasluzene, ali opet, ni dinara u kucu ni minute za neke zajednicke poslove. Rezultat - ima decka, ali nece da zivi sa njim, zato sto bi morala nesto i da radi i nekog i da trpi. A to joj je malo mnogo. Zamisli zivot u kome se 24h/7dana u nedelji/ 365 dana u godini ne vrti sve oko nje? Horor!

Zene, odgajate ljude, ne stoku beslovjesnu i bezobraznu, sve sto napuni 18 godina mars od kuce, nek se snalazi kako zna. I nije ni cudo sto niko nece od mame i tate.
I sto djecaci, kad ukapiraju da mama ne moze vjecno, traze novi mladji i bolji model.
Pa kad ih jedna najuri, predju brze, bolje kod druge ili trece ili pete, samo da ima neko da ih mazi i pazi i ne da im da odrastu.
Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia krntija
Ма да. Мушкарци који својевољно перу све судове не постоје. Мушкарац који пере судове? Сеј уаааааат?!

А да не говорим о мушкарцима који кувају... Научна фантастика јеботе.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ja volim da perem sudove. Mora da sam neki Terminator.  Smile

Ako izbacimo generalizaciju o muskarcima-svinjama i devojkama koje imaju pojma samo da namazu nokte i obuju se za grad dosta je tacno to da je ta pojava posledica razmazenosti i loseg vaspitanja. Sta ga znam, ima nesposobnih za zivot, al nekako bas da su vecina ne verujem. Vise moze da se kaze da usled nekih stvari nece da pomere dupe i rade stvari po kuci nego da jednostavno ne umeju jer su nesposobni...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung 111111
Ovaj patak garant ima 35 godina u dupe..nema ni kuceta ni maceta..I onda muskarci su zli ej !  Smile
Pa sto tebe sreco moja ne iskoriscava neki baja ??

Jos mi najaci ovakci postupci pazi ej..Na osnovu neke leve privatne firme ona je uspela da objasni kako su muskarci stoke..Na svim mogucim primerima..Od muskarca u obliku sina do muskarca u obliku coveka..Do muskarca sa doktoratom koji ne pere ruke posle pisanja.
Aj sto si ti to tako lepo napisala..nego ne vidim poentu/zakljucak/rezime toga  Smile
Fore radi...Ja znam bar petsto obrnutih slucajeva  Smile
Gde zena sedi kuci lakira nokte..i pakuje knjige deci.A muz radi dve smene  Smile
I sta na osnovu toga ja treba da zakljucim da je muski rod ugrozen  Smile
Svaka porodica je zasebna prica,ma svaki covek je neka svoja drama..bez obzira na pol/godine i bracni status  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Svaka porodica je zasebna prica,ma svaki covek je neka svoja drama..bez obzira na pol/godine i bracni status 
Lepo receno,izgleda neki tako imaju potrebu da pljunu po muskom polu,sposobnostima,pa se onda osete mocno.Zene sposobnije...a sta ti imas onda od toga?Jel si ti sposobna?Jesi.Super,ali zato ima mali milion zena koje ce na sva slova da trube o tim glupostima,a iza sebe nemaju nista,pa ih takve price podignu na tren.
(da ne ispadne da je ovo atak na zenke,ima toga i sa druge strane,ali pisem konkretno za ove primere).
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 14:45:52 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Vi ste naravno videli samo deo gde se pljuju muskarci, i totalno ignorisali deo gde su ispljuvane zene...

Naravno.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Vi ste naravno videli samo deo gde se pljuju muskarci, i totalno ignorisali deo gde su ispljuvane zene...

Naravno.
Nisam ni citao celu temu,samo sam prokomentarisao nesto sto sam video,i sto se inace svuda vuce.
Busaju se ljudi tim podelama na muskarce i zene,i pljuju jedni po drugima,pa se onda osete mocnim(osecaj pripadnosti valjda).
Nema to veze sa vezom.Jeste da su neke osobine cesce kod nekih polova,ali uglavnom se sve to svodi na individualno,generalizacijama u tom pogledu se nista ne postize,pogotovo kada je sposobnost u pitanju(a zivimo u vreme kada je vecina i jednih i drugih nesposobno).
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
a e, sad...svašta pod suncem...

da ne bude zabune...stvarno malo znam.
taman kad pomislim da mi je nešto jasno i da sam nešto ukapirala...ne prođe 24 sata...i šokiram se...nekim primjerom iz neposredne blizine Smile

ali, mame...mame sjebu sve...u kojem god hoćete smjeru.

u mojim krajevima...većina žena vole da su žrtve...u bukvalnom smislu kuća stoji na njima.
a bogme...guraju se da bude na njima.

one se bukvalno takmiče koja će da sagori više...jer, po nekom nepisanom pravilu, drugačije si loša...a ponajviše popljuvana od samih žena.

kad me moje neudate prijateljice i poznanice pitaju kako da znaju da treba sa nekim da žive zajedno i kako da znaju da će život sa nekim da bude normalan i okej i kako uopšte da naslute kakav će suživot zapravo biti...da li će funkcionisati...bez obzira što za pojedine ni ne znam šta podrazumjevaju pod tim normalno- jer stvarno nas ima raznih...ja uvijek kažem...ne propusti da odeš u njegov topli porodični dom, čak eto i varijanta da je poželjno da živi sa matorcima, ako ne...obavezno jedan ručak...jedno poslijepodne sa njima....ali obavezno...svi onako...dzumle....i snimaj, sestro!

snimaj. sve.
kao prokleti lovački pas.

i ne možeš da ne znaš.
osim ako nećeš da znaš.

pa...kako voliš!

a voli se svašta. i na svakojake načine.
ali to je već priča o šarolikosti ljudske vrste.

« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:14:25 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:10:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.