Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci brane partnerkama sunčanje u toplesu  (Pročitano 24945 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
Uopste nije stvar u poverenju ili samopouzdanju nego u stavu. Smile

To nije stvar koja se moze tako lako objasniti ali je urezana ljudima a posebno muskarcima u mozak od prvog trena kad pocnu da se zanimaju za neku devojku... Ako je ona moja devojka nema razloga da dolazimo u situaciju da joj jos 200 likova gleda u sise  Smile Ako vec ima nameru da joj jos 200 likova gleda u sise apsolutno ne vidim nikakav problem da raskine sa mnom Smile Nije to uopste pitanje toga da li ja njoj verujem i da li ja mislim da ce ona mene da prevari (da hoce verovatno to ne bi radila na moje oci) nego jednostavno ona je moja devojka i ne zelim da pogled na sise  moje devojke delim sa celom plazom Smile

Ako hoce da se sunca gola na zabacenoj plazi samo treba da predlozi   Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2010, 18:27:33 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
pa, ja i dalje mislim da su tu u pitanju kromanjonski stavovi muskaraca-posednika ili muskarci nesigurni u sebe. Sumnjam da tu ista ima veze sa "necu da te gledaju drugi" nego "necu da drugi misle da sam picka/pacer/glupan" ... uglavnom jako zastarelo misljenje iz mog nekog ugla. MIslim da nema nikakve veze sa pogledima na grudi ili dupe.

Tako kad krenes da rezonujes onda ce ti smetati sto ima muskog ginekologa ili (posto ces reci da zene moraju da idu kod ginekologa zbog zdravlja) recimo relaks-masera ... prosto previse je posesivno i zatucano misljenje.

To je samo telo. Ono sto njen decko sa njom u krevetu radi to ne radi niko sem njega. A to je ono sto treba da mu bude vazno. A pogled... to nikome ne znaci nista. I onaj sto je video, zaboravice do uvece da je ikada ista video.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da tu ipak veliku ulogu igra i egzibicionizam...Eto, rekla sam! Lincujte me sad! Smile
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Ja razumem Orfa i slazem se sa njim...

Moje su,ja smem da ih gledam,samo ja,necu da ih delim sa ostatkom i to nije kromanjonski stav jer su se oni setali goli i jebali na svakoj steni..

Msm da bi i mnogim devojkama smetalo da se sunca na plazi gde ima ljudi..

Da ne zaboravim- lincujmo ahanu  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2010, 19:03:33 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Ma nek sunca sise aman, mislim ne mora da se seta po celoj faking plazi i da ide u kafic sa golim grudima  Smile al suncanje pa sta ko da niko nije video gole sise pa ce sad te sise da izazovu masovnu reakciju ostalog muskog roda da se onako animalno ustremi na zenku vasu ljubljenu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Pa prodji gradom sa devojkom pa obrati paznju,a uzmi jos na plazi dok odes po pice trojica ce da joj pridju..

Ja nemam problema da kazem,pretecim glasom nekome kad bulji u moju ribu gde god bili..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Da ne zaboravim- :Dlincujmo ahanu
To ti kazem, meni niko ne brani da se suncam u toplesu, a verujem ni mnogim devojkama, ali mi jednostavno nije prijatno da me svi gledaju...
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i

Da ne zaboravim- :Dlincujmo ahanu
To ti kazem, meni niko ne brani da se suncam u toplesu, a verujem ni mnogim devojkama, ali mi jednostavno nije prijatno da me svi gledaju...
slozili smo se Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Frizider
Ma jeste trojica ce da joj pridju i pojebace se sa jos osmoricom, jos ako konobar zabusava pa ti kasni pice ili ako moras jos i po sladoled da platis ih bre cela plaza ima faking vremena da se izredja.........

Meni je 5 puta bitnije da se ona ne oblaci uvece kao fuksa nego to toples suncanje..........
« Poslednja izmena: 18. Avg 2010, 19:11:37 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Mislim da tu ipak veliku ulogu igra i egzibicionizam...Eto, rekla sam! Lincujte me sad! Smile
Odmah skupljamo rulju za linc  Smile Sto da te lincujemo, to je tvoje misljenje

Sto bi Munka rekla

Citat
Uostalom, ljudi se valjda poznaju .. ne ide se na prvi sastanak na plazu pa dolazi do iznenadjenja... ako me zna, zna i sta volim, pa uvek moze da ne bude sa mnom u vezi ako mu se nesto ne dopada i vice versa.
i to je ovde najtacniji odgovor

Svakome svoje. Postoje ljudi kojima smeta a postoje ljudi kojima ne smeta. Verovatno vrlo malo sukoba u vezi dolazi na temu "zenskog skidanja u toples na plazi" upravo iz razloga sto se pre nego sto odu na istu dovoljno poznaju
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.