Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мушкарац убијен на градском базену у Зајечару  (Pročitano 9745 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
a zasto covek nije nigde siguran???
mozeli neko da mi objasni cemu ovo pitanje i voleo bih da se taj sto je ovo napisao proseta po cetvrtima pariza milana londona rima atine moskve pa da onda nasu policiju i nase narko bosove ljubi u dupe a da ne govorim o riu i juznoj americi!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Теби опет неко дрма кавез?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
mob
Ericsson T28
Citat
mozeli neko da mi objasni cemu ovo pitanje i voleo bih da se taj sto je ovo napisao proseta po cetvrtima pariza milana londona rima atine moskve

Ja nemam para ni da odem do Laktaša, ali imam pravo da me ne ubije tamo neki luđak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
pa ko kaze da nemas??
i jel je ovde ubijen neko slucajno???
i kad mi nadjes zemlju u kojoj nemoze da ti se desi da budes koleteralna steta mafijaskog obracuna onda mi se javi i kad mi pronadjes zemlju gde se ljudi ne drogiraju takodje mi se javi i kad neki glupak sa plitkim mozgom pita kako je moguce da je narko bos a nije u zatvoru pa kako je moguce da se deca drogiraju svuda u svetu ako narko dileri nisu na slobodi ili mozda droga postoji samo u srbiji??

a pa vidi se da nemas para da odes ni do laktasa jer da ih imas nebi tako pricao o srbiji recimo u parizu na benziskim pumpama ima rampe da nemozes da bezis kad sipes gorivo u okolini milana na benzinskim pumpama uvece se sedi iza blindiranog stakla ti pridjes kroz rupicu gurnes 50 evra i on ti odkljuca pumpu a kad udjes u sloveniju pa sve do soluna na benziskim pumpama ljudi spavaju napolje piju kafu i pice u 3 ujutru jedu piju moze kola da ostave otkljucana ako zele i onda mi ovde dodje neko da prosipa pamet kako smo mi divlji istok a sam priznaje da nije bio ni do laktasa a zna kako je to tamo na zapadu bezbedno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
mob
Ericsson T28
Onda mi ne živimo na istoj planeti  Smile Smile Smile

Ti živiš u nekom paralennom svijetu, ali postoji procjep u prostoru i vremenu , pa se slučajno ovako dopisujemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Ne stvarno, na stranu istoruju srkicevih poruka, ovde se slazem potpuno.....kakav crni civilizovan Zapad kad u centru Pariza moras ranac da okacis na grudi kako te neko ne bi orobio, to se ovde ne desava tako ocigledno. Uostalom uvek mozes da naletis na sranje u gradu, rizik postoji ali je minimalan.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
naravno igore da mi zivimo u paralelnom svetu jel od zapada nisi video ni z nije zapad sto gledas na b92 vec moras da vidis kako se zivio u centru pariza da bi mogao o necemu da pricas i da provozas auto od milana do bergama ali gradom ne auto putem i to oko 10 sati uvece pa kad budes video da na tih 30 km ima oko 3000 kurvi 300 rupa na putu ljude koji voze motore skutere izmedju automobila ljude koji kolima preticu i lome retrovizore ostalim vozacima dzipove koji seku sve redom i samo sto ne udaraju vozace drugih vozila da se sklone a pored svega toga gomilu karabinjera koji setaju na sve strane sa mitraljezima ali ih to sve ne dotice uopste jel se na sve strane desavaju ubistva provale itd tako da dali se neko kurva oi dali neko nekome lomi retrovizor ili prolazi kroz crveno to je smesno na odnosu na njihove probleme e onda neces tako da govoris o srbiji!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
mob
Ericsson T28
Ti opisa kao da je ta EU , ratna zona.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
Cim neko dobije nadimak Bilder ili Bokser, odma' ga roknu.
A da, zivela jevrejska unija  Smile
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
mob
Ericsson T28
Ja imam nadimak Kvrcko, ali nemam problema sa zakonom, pa me zanima da li se trebam nečega čuvati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.