Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:31:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muska sujeta  (Pročitano 17362 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Zasto 90% muskaraca ne moze da prihvati odbijanje i na najprimitivniji nacin se svete devojkama koje su ih odbile?

zavisi o kakvom odbijanju se radi... ako je odbijanje preko telefona, sms-a, itd. a ne oci u oci, sto se meni uglavnom i desavalo, naravno da cu da puknem... iskrenost i hrabrost vam bas i nisu jaca strana... ne zelim da "citam izmedju redova", ni da se bavim zenskom enigmatikom... mozda si ti izuzetak, ali vecina devojaka se takodje nedolicno ponasa na svoj nacin...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Citat
Da li bi ti nekome kome si beskrajno verovala, na najjadniji nacin prokockao tvoje poverenje  i posle dosao da trazi izvinjenje i oprost zaista poverovala da je iskren?

Pa to je ono što sam več rekla, polomljena čaša ne može da drži vodu, ili može da drži samo mali deo od kapaciteta koji je imala cela.

Oproštajem mi sebe rasterećujemo od jeda, gneva, preispitivanja, žučne želje za osvetom. Opraštamo želju da se svetimo, ne dobijamo napad amnezije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
polomljena čaša može dooooobro da te poseče.. Džaba ta voda u njoj ako se zamuti lepom, crvenom bojom....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Znači za gušu pa do istrage naše ali njine. A koliki tako krvi može da se prospe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
zavisi koliko je čaša polomljenih.... Čaša se nije ni morala lomiti, slabost- jedna od odlika slabića... izvinjenje - jedan od pokušaja da se opravdaš i dokažeš da si veeeliki... uzalud.. ako je slomljeno, slomljeno je... nema tu ostataka... nema tu sačuvane vode, puna i prepuna je sitnih komada stakla, te krvi... sve su to posledice jednog hira i ishitrenosti...posle je*anja nema kajanja.... šta je učinjeno, učinjeno je, nekad je bolje da uže ostane u dva dela nego da se pravi čvor na sredini... takvo uže nikad više neće moći da ponese veći teret...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Uuu al je ovo sve puno neke poetike...  Smile

Suzi, što se tiče tog užeta... a šta je s onom starom Ono što nas ne uništi,čini nas jačim ? Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2009, 03:06:47 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
ok.. ojačani smo za jedno iskustvo i nema potrebe da se ponavlja, posebno ne sa istom osobom... 
pa da... poče s polomljenom čašom pa smo se malo zanele : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Evo ga Goa, sad će pasti jedno moderno sagledavanje problematike za antologiju.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Evo ga Goa, sad će pasti jedno moderno sagledavanje problematike za antologiju.  Smile

Večeras ne. Smiley
Večeras uživam u vašim metaforama, drage dame.  Smile

Smile

Sutra bih već mogao da se pravim pametan... Smile

ok.. ojačani smo za jedno iskustvo i nema potrebe da se ponavlja, posebno ne sa istom osobom... 

Sa istom osobom ponovo?  Smile
Ne nikako.

Tu gotivim onu: "Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me."  Smile  Fool me six billion times and call me a Rusofil Smile

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
@Suzi respect ! Ja bolje ne bih napisala...

@SF Ne pretstavljam ja sebe kao bezgresnu ... Ako se tako ucinilo... Evo sad konkretno kazem da to nisam.
Recimo samo moje priznanje  da gresim i pogresno procenjujem ljude je prvi dokaz da je cinjenica da sam od krvi i mesa.
E sad to sto nisam praznoglava, pa ce iz mog postupka odredjene osobe bliske mojim takozvanim "bivsim prijatljima" u mom svakom postupku, subjektivno gledajuci videti podlost je nerealna strana price. I zaista smatram da tok kretanja ove teme nema potrebe da se odvija u pravcu u kom ga usmeravas.
Posto je ocigledno da ne naslucujes povod moje ogorcenosti. No od tebe nisam ni ocekivala da se postavis realno kada sam ja u pitanju. I nije ni bitno...
Posto ako ce zadovoljuti tvoju individuu.... Moja malenkost evo direktno priznaje: da nisam ni zlatna, ni bezgresna, ni naivna ... Kazem da sam nakon svega i uvredjena, i razocarana i zgadjena. (Jer moja ne savrsenost ne dozvoljava tom nekom prostakluk i podlost) Takodje nisam spremna da oprostim tek tako neke stvari koliko god to bilo neljudski (mada ja ne mislim tako)... Sve to me totalno me cini dalekom od savrsene i bezgresne! Pa valjda ces sad biti zadovoljan... I neces se jedne recenice drzati ko pijan plota. Od tebe to ne ocekujem!

A sto se tice izvinnjenja ...
Jedno izvini koliko god bilo iskreno ne moze resiti stvari ...
To bi bilo jednako tome da obavis neso nemoralno, kriminalno , a posle ocekujes da ti se sve oprosti i zaboravi u zamenu za zao mi je.

S toga mislim da je muski skupiti perlju priznati gresku, ali ne plakati nad prosutim mlekom!

Generalno sam osoba koja igra otvorenih karata ... Svakom verujem dok me ne razocara ... Ali ne umem da prastam... Takva sam napravljena ... Pokusala sam to da menjam... Ne ide... Sto opet implicira moje jos jedno odstupanje od savrsenstva.

« Poslednja izmena: 17. Feb 2009, 08:14:24 od Razmazzena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:31:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.