2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:10:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mundobasket 2014  (Pročitano 32550 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Kad smo vec ako smo vec kod duela sa AMerikom da li je ikada Srbija pobjedila Ameriku
2002 u Indijanapolisu smo normalno silovali Pirsa, Redzi Milera i drugare! Smile

I to je poslednja utakmica, koliko se ja secam, koju smo igrali sa njima. Mogli smo i pre 4 godine u Turskoj da igramo sa njima u finalu da nas Turci/FIBA nisu pokrali...

Nisam se bas potrudio da izguglam mislio sam da ste u finalu igrali sa Argentinom ali OK
Mislim da bi Srbija ukoliko ode do samog finala bila u sansi jer je Teodosic veoma raspolozen i u elementu
Kao i ovi drugi igraci Raduljica jel tako
Za igru Srbije reklo bi se da varira izmedju kraljevske i arogantne igre
Znaci kontra je fenomenalna i zapravo da bi se uvidjele te zavrsnice treba gledati usporeni snimak
Samo ta kontra podrazumijeva totalno pravljenje budale od protivnika odnosno drsko uzimanje lopte
Kada igrate onda igrate samo vi na terenu otprilike
Ali postoji vitalnost i zelja i ideja za kosem narocito nakon wild card prolaznice nekako se sve otvorilo najbolje je Srbija iskoristila tu sansu  
S druge strane Irwing mjesa sve oko sebe ko vracara grah pa bice to sudar svjetova
Amerika niti previse slaba da bi se reklo pa pustili su ostatak svijeta ni previse jaka da nije nedodirljiva
SAmo sve utakmice je dobila sa +20 ili nije naisla na motiviranog i pravog protivnika sa idejom
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Nokia N73
Pa to i nije bilo finale sa Amerikom nego cetvrtfinale
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Kad smo vec ako smo vec kod duela sa AMerikom da li je ikada Srbija pobjedila Ameriku
2002 u Indijanapolisu smo normalno silovali Pirsa, Redzi Milera i drugare! Smile

I to je poslednja utakmica, koliko se ja secam, koju smo igrali sa njima. Mogli smo i pre 4 godine u Turskoj da igramo sa njima u finalu da nas Turci/FIBA nisu pokrali...

Nisam se bas potrudio da izguglam mislio sam da ste u finalu igrali sa Argentinom ali OK
Mislim da bi Srbija ukoliko ode do samog finala bila u sansi jer je Teodosic veoma raspolozen i u elementu
Kao i ovi drugi igraci Raduljica jel tako
Za igru Srbije reklo bi se da varira izmedju kraljevske i arogantne igre
Znaci kontra je fenomenalna i zapravo da bi se uvidjele te zavrsnice treba gledati usporeni snimak
Samo ta kontra podrazumijeva totalno pravljenje budale od protivnika odnosno drsko uzimanje lopte
Kada igrate onda igrate samo vi na terenu otprilike
Ali postoji vitalnost i zelja i ideja za kosem narocito nakon wild card prolaznice nekako se sve otvorilo najbolje je Srbija iskoristila tu sansu  
S druge strane Irwing mjesa sve oko sebe ko vracara grah pa bice to sudar svjetova
Amerika niti previse slaba da bi se reklo pa pustili su ostatak svijeta ni previse jaka da nije nedodirljiva
SAmo sve utakmice je dobila sa +20 ili nije naisla na motiviranog i pravog protivnika sa idejom

Al si se nalupetao za medalju, kakvo bre finale 2002. sa Amerima i kakav wild card spominjes leba ti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Вуразер је сабио, сабииииооо  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Izgleda da ne posecujete cesto NBA temu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Пратим те доминације, али ово је ненадјебиво
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
HTC Sensation
Zivota mi,ja nista bolje nisam procitao  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 
il je moja roba dobra il šofranova,al kako god ja ne kontam ništa................

uglavnom,uzdam se u x a onda u poduzecim nek ade sta oće...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 31.0
http://hr.wikipedia.org/wiki/Svjetsko_prvenstvo_u_ko%C5%A1arci_-_SAD_2002.

Fino pise Argentina druga JUgoslavija prva sto sam i napisao

Ovo za wild card sam izgleda pogrijesio u pitanju je FInska
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.103
Kad već trčimo pred rudu, jedna vrlo prosta stvar o Amerikancima - nemoguće ih je sprečiti da prave ofanzivne skokove. Još jedna vrlo prosta stvar - nemoguće je izaći na kraj sa Dejvisom u napadu. Sinoć je lupio dve takve rampe Valančijunasu za minut, da ovaj posle toga loptu nije dobio.

Njih neko može da dobije samo ako šutira za 3 fazon 12/19, za dva 18/27, i da se Kari i Tompson pobiju pred utakmicu i da ih izbace iz ekipe. U tom slučaju bi Harden šutnuo 23 puta na koš, pogodio bi 6, Rouz bi šutir'o 2/11, Kazins bi nab'o Raška pesnicom u nos i dobio isključenje i 3 tehničke, i onda može da bude nešto od toga.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:10:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.