Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:59:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ovaja?
Argentina
3.5%  (2)
Brazil
10.5%  (6)
Nemacka
10.5%  (6)
Spanija
3.5%  (2)
Francuska
19.3%  (11)
Belgija
14%  (8)
Engleska
0%  (0)
Hrvatska
24.6%  (14)
Srbija
12.3%  (7)
Rusija
0%  (0)
Portugal
0%  (0)
Neko od ostalih
1.8%  (1)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mundijal 2018 - Rusija  (Pročitano 228376 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ochigledno posto baca petarde, onda mrzi Srbe
hahahaha

pa zar je cudno da srbi mrze srbe
hahaha
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ako cemo da gledamo samo sp onda ronaldo, grizman, lukaku, kejn, kavani, mbape, hazard...a ako gledamo celu sezonu onda ronaldo ili mesi, sta me bre boli kurac dal je neko imao lose ili dobro sp, ronaldo i mesi su ubedljivo najbolji igraci na planeti...kaki kurac modric, koliko modric ima asistencija, koliko golova? Na sp-u? Pa pre bih subasicu dao zlatnu loptu nego njemu...jos lik promasio penal protiv danske...slepac
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
Ocekujem goleadu Fra-Bel kao sto je bilo Fra-Arg i Bel-Jpn.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
" Pa naravno da smo ispali brate ej kako da ne ispadnemo, nama predsednik savez Kokeza, Vučićev potrčko, evo na primer ovi Hrvati njima bre Davor Šuker predsednik, Davor Šuker fudbalska legenda bre ej, tamo se zna red mož' da priča ko šta hoće"

Juraj Vrdoljak
‏ @JurajVrdoljak
Jul 9

On the right next to euphoric #CRO president Kolinda Grabar-Kitarović  stands Damir Vrbanović, former Dinamo executive and now the executive director of the Croatian FA. He was sentenced to three years in prison at the beginning of June on a set of football-related charges.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Код њих су криминалци на челу, код нас неспособни криминалци.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ako cemo da gledamo samo sp onda ronaldo, grizman, lukaku, kejn, kavani, mbape, hazard...a ako gledamo celu sezonu onda ronaldo ili mesi, sta me bre boli kurac dal je neko imao lose ili dobro sp, ronaldo i mesi su ubedljivo najbolji igraci na planeti...kaki kurac modric, koliko modric ima asistencija, koliko golova? Na sp-u? Pa pre bih subasicu dao zlatnu loptu nego njemu...jos lik promasio penal protiv danske...slepac

Управо овако и Фифа/Уефа размишља, они су најбољи на свету због неких као параметара у игрици (типа имају најбољи дриблинг и те форе) а што имају генерално гледано слабију сезону и учинак од неких других то нема везе. Модрић је играч вероватно најбољи на својој позицији, што оно кажу мотор и мозак Реала и репрезентације, повезује одбрану и напад, незаменљив у Реалу са којим је већ 3 сезоне заредом првак Европе, сад са репрезентацијом дошао до полуфинала најмање... Да се не зајебавамо, ни Реал, а камоли Хрватска не могу да се замисле без њега, свиђало се то неком или не то је реално јбг.

И да, Роналдо је промашио пенал против Ирана јебеног, шта ћемо сад? Ништа брате, и то је људски. И Меси је промашио исто против Исланда, па ће опет њих двојица имати највише гласова. Неће ту бити ни Модрића, ни Ембапеа, ни Гризмана, ни Азара, ни Салаха... А то није објективно, ако се гледа сезона, тј. година 2018. онда гледај ко је у 2018. имао неки најбољи учинак, а не зато што се дивиш Месију по навици, па сад он да добије Златну лопту јер је имао на СП једва гол и 2 асистенције. Колико год да је био "немоћан" на СП то га не оправдава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Da al je skoro pa sam doveo Barsu na korak od sezone u Primeri bez poraza. Znaci ne 5 tekmi na SP, nego 38.

Ja bih dao Salahu pre Modrica u po dana i noci. Pa i Mesiju, cak i Ronaldu, ako bas mora Smile
Salah odigrao sezonu zivota, zasto coveka ne nagraditi, zbog sjebanog ramena u jednoj utakmici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nista ja vas nerazumem jer pricate o najboljem na turniru ili u celoj godini-sezoni sta vec  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Da al je skoro pa sam doveo Barsu na korak od sezone u Primeri bez poraza. Znaci ne 5 tekmi na SP, nego 38.

Ja bih dao Salahu pre Modrica u po dana i noci. Pa i Mesiju, cak i Ronaldu, ako bas mora Smile
Salah odigrao sezonu zivota, zasto coveka ne nagraditi, zbog sjebanog ramena u jednoj utakmici?

Истина наравно, али мислим да је СП један јако битан део сезоне/године, јер ипак је то највеће не само фудбалско већ и спортско такмичење јбг. Мени пре свега највише иде на живце то да мора неко од њих двојице да добије, мислим као да само они играју јбг.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Francuska danas ide ; moje misljenje
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 183
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 20:59:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.351 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.