Ljudi teska me muka snasla, sa devojkom sam bio dve godine i ok je bila veza borila se za mene stalno mi priredjivala iznenadjenja ok se ponasala i samo odjenom susta suprotnost hladna ne javlja se ne pita za mene. . . . i posle toga cujem da je nasla nekog da je sa njim tajno i da je sad zaljubljena ludo u njega. . . . mislim ne razumem bas kako odjednom sta se desilo jbt :(
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ljudi teska me muka snasla, sa devojkom sam bio dve godine i ok je bila veza borila se za mene stalno mi priredjivala iznenadjenja ok se ponasala i samo odjenom susta suprotnost hladna ne javlja se ne pita za mene. . . . i posle toga cujem da je nasla nekog da je sa njim tajno i da je sad zaljubljena ludo u njega. . . . mislim ne razumem bas kako odjednom sta se desilo jbt
kako si se ti ponasao prema njoj,da li si i ti bio "aktivan" tj da li si je i ti cinio srecnom ... devojka je sigurno umorna od vase veze i nasla je drugog ... sad jos samo da joj das slobodu a ti da nadjes drugu curu
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti