Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 13:44:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: muke sa adsl-om i jedno podesavanje  (Pročitano 1826 puta)
15. Jul 2007, 21:40:13
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia e72 + 6630
glup naziv teme ali nisam imaqo ideju kako da je imenujem, nego dobro o tome ovdje nije rijec

naime, odradio sam reinstalaciju sistema i time rijesio problem o kojem sam pricao ovdje vise se komp ne restartuje i ne pravi probleme.
problem se javio kada sam usao u my computer i pokusao da otvorim particiju a komp mi izbacio da nije dostupna, desnim klikom sam vidio da imam dvije open opcije od kojih ova boldovana ne radi,(prilazem screen)  kako da je uklonim?
i takodje sam primijetio da su mi d i e particija zamijenile mjesta  Smile

a drugi problem je sa adsl-om, konektujem se sve radi dobro dok u jednom momentu ne zariba, sve stane, pukne download i ne mogu nikako da se diskonektujem, udjem u network connections i ni tu ne mogu prekinuti vezu, jedini nacin je restart, nije do providera, jer jedan moj komsija nema nikakvh problema, a cisto sumnjam da samo meni nesto koci sa te strane. prije nego sto se to desi taskbar mi na par sekundi dobije classic windows izgled (posivi), opet prilazem screen, pa se vrati u normalu, ali to mi je ujedno i znak da je veza riknula.
kako koristim bitdefender 10, primijetio sam da je ovaj problem sa vezom obicno vezan za to sto mi prepozna da mi serial nije dobar, ali ne dogadja se uvijek.

ako je neko razumio sto pitam, jer kao po obicaju pisem konfuzno, neka mi pomogne, da bar nesto rijesim  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

screen.JPG
(19.61 KB, 512x416)
untitled.JPG
(12.65 KB, 1000x384)
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 21:40:52 od sailor1 »
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Samo mi reci adsl je preko usb-a ili lan-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia e72 + 6630
Lan, umjesto obicnog modema sam ubacio mreznu karticu, ako treba mogu napisati i tacno koji je adsl modem u pitanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija sa 'J' ko Nokia :)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia n80 i MyPal A639
pazi moje neko misljenje, sto ne mora da bude tako jeste da nije problem u modemu. Postoji sigurno nesto sto ti softverski izbaguje net. E sad sto se particije tice, meni se jednom desila ista stvar, stim sto ja nisam mogla da otvorim d disc na kome su bili podaci. Ustavri mogla sam sapo preko explore.Onda sam lepo sve to narezala i formatirala i taj disk i sve je bilo super. Za pocetak probaj neki drugi av npr avast. A da se vratim opet na modem , meni je takodje povezan na lan i imas tamo u properties-u ono intternet protokol i tu ubacujes ono ip, dns... E meni se tu nesto promenilo i nije mi radio net. Znaci kad je do modema ili podesavanja u vecini slucaja ne mozes ni sekund na net. Toliko od mene to je neko moje iskustvo nadam se da ce ti uuskoro odgovoriti neko kompetentniji. Smile
IP sačuvana
social share
Kada sve ko za inat krene po zlu, dignem glavu visoko najvise- ko da su najlepse pesme za mene pevane. Ne dam se stisnem zube ko da je sva, snaga sveta u mojim rukama, od srca smejem se kad je najteze. Jer ja se gorih ne bojim jos mogu svetove lomiti i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam imala problem sa konekcijom isto adsl, i to u toku igranja on-line igrice, samo me diskonektuje, i sve zivo sam podesavala sama ali nista, na kraju sam pozvala operatera, oni su me uputili na neki sajt sa koga se rade podesavanja vezana za modem, tako da ti preporucujem da pozoves i oni ce ti govoriti korak po korak sta i kako treba da radis.Ko je tvoj provajder?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
To sam i sumnjao da si na lan. Najverovatnije ces morati opet da reinstaliras sve, ali sa jednim uslovom. Posto si na lan-u sa adsl-om, on je uvek na vezi sa netom. U toku instalacije skida stvari sa neta a time i brljotine. Tokom celokupne instalacije win-a, pdrajvera, prograa, lan kablic mora da je izvucen iz kompa. Kada sve zavrsis, i ubacis na kraju antivirusni, onda tek ubaci kablic i ostvari konekciju. Veruj to ti kazem iz licnog iskustva.
Ovo ne mislim samo zbog adsl problema sto imas, vec zbog brljotine oko neotvaranja particje.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 13:11:40 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia e72 + 6630
Citat
meni je takodje povezan na lan i imas tamo u properties-u ono intternet protokol i tu ubacujes ono ip, dns... E meni se tu nesto promenilo i nije mi radio net.

podesio sam to, ukucao sam prave vrijednosti za ip i dns

Citat
Najverovatnije ces morati opet da reinstaliras sve, ali sa jednim uslovom. Posto si na lan-u sa adsl-om, on je uvek na vezi sa netom. U toku instalacije skida stvari sa neta a time i brljotine. Tokom celokupne instalacije win-a, pdrajvera, prograa, lan kablic mora da je izvucen iz kompa. Kada sve zavrsis, i ubacis na kraju antivirusni, onda tek ubaci kablic i ostvari konekciju.

ovo sa ponovnom reinstalacijom bih ostavio kao poslednje resenje ako neko ne predlozi nesto drugo, jer bi reinstalacija trebala da sve dovode u red, valjda ...  Smile

iskljucio sam auto update bitdefendera, da vidim kako ce se ponasati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Probaj, zasto ne, skratices muke ako uspe, ali ako je vec nesto navuceno.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia e72 + 6630
Citat
ali ako je vec nesto navuceno
  mislis na neki virus?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Ne mora virus. Evo primer. Vec pola god. ne koristim system mechanik. Instaliram, iskljucim autoupdate, svugde gde postoji. Na neki drugi nacin, znaci za koji ne nude opciju iskljucivanja, konektuje se na svoj sajt i prijavi da mi je dostupan novi download. Nakon toga ode u trajal, s time sto ni to onda ne radi. Naravno znas kako je aktiviran. Nakon toga je neupotrebljiv.
Hocu ti reci da nijedan AV to ne registruje kao virus, jer i nije, vec regularan update za neki program. U toku instalacije, bilo win-a ili nekog programa, jesi siguran da na potajni nacin ne uspostavlja konekciju, ovako bar sa te strane mozes preduprediti. Kasnije sta ti Bog da, zato ne idem microsoftov, corelov, i druge sajtove da ne izazivam djavola. Jer mi se to i sa win-om i sa corelom desilo.
Kada uzmem vecu kintu i to mi bude isplativo uzecu legalno, i necu imati brige. Ovako....
Nadam se da si me shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 13:44:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.