Ušla sredovečna gospođa u kafanu pa pozove konobara Hasu i zamoli ga: -Jako je vruće, molim vas uključite klimu. -Nema problema. - odgovori Haso . Posle 15 minuta ponovo ga pozove ista gospodja i reče da joj je hladno pa da isključi klimu. -Nema problema. - reče Haso . Nakon 15 minuta opet ista gospodja pozove Hasu i uz primedbu da joj je toplo zamoli Hasu da uključi klimu. -Nema problema. - odgovori ovaj. Gleda ga Mujo koji sedi za susednim stolom pa ga pita: -A što bolan Haso dozvoljavaš da te ova gospodja zajebava? Te ugasi, te upali klimu. Na to će Haso: -Ma zajebavam ja nju, mi uopšte nemamo klimu u kafani, bolan.
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."