Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 23:21:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mučenje zbog 1.000 evra  (Pročitano 950 puta)
01. Okt 2006, 16:07:05
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Mučenje zbog 1.000 evra
Dva napadača u selu Kijevo kod Batočine brutalno pretukla starca Radomira V. (80) i otela mu ušteđevinu

Vukli ga po dvorištu...Radomir V.
Udarali me u grudi, mislio sam, srce mi isteraše!

KRAGUJEVAC - Dva maskirana napadača pretukla su starca Radomira V. (80) u četvrtak oko 23 sata u dvorištu njegove kuće u selu Kijevu kraj Batočine i oteli mu hiljadu evra. Razbojnici su starca mučili sve dok od njega nisu iznudili priznanje gde krije ušteđevinu. Posle torture, starac je završio na Hirurškoj klinici kragujevačkog Kliničkog centra gde se oporavlja od povreda po licu i telu. O njegovoj bezbednosti brine policajac na ulazu u sobu.
Čini se da Radomira više boli duša nego telo, i da mu je pored rebara i polomljenog prsta još više stradalo dostojanstvo poštenog šumadijskog seljaka. On je te večeri bio kod sinovca koji je u petak spremao proslavu povodom otvaranja kafane, pa je kući stigao nešto pre 23 sata.
- Video sam da nema svetla pred kućom i to mi je bilo čudno, kapijica zatvorena... Sišao sam sa traktora da otvorim kapiju i tad su me ščepala ta dvojica, jedan manji i jedan krupniji. Vezali su mi noge i vukli me po dvorištu. Tražili su pare a ja sam im dao sve iz novčanika. Udarali me pesnicama u glavu i u rebra, sve su mi polomili! Kažem im da su pare u kući u ormaru ispod ćilima, a oni me vukli za noge do kuće. Kad su mi sve uzeli kažem im da mogu i da me ubiju - nemam više, a oni još više pobesneli. Udari me onaj manji u grudi, mislim srce mi isteraše! Držali mi pištolj uz čelo, a što mi slomiše i prst, kako da radim sad ovako star i ubijen - priča starina grcajući u suzama i držeći se za grudi od bola i poniženja.
Razbojnici su Radomirovu suprugu, koja je dotrčala čuvši buku, gurnuli na krevet i pokrili ćebetom po glavi. Polupokretna starica je po odlasku mučitelja dovukla jastuk i stavila ga pod krvavu glavu vezanog Radomira. Onda je otišla u komšiluk da traži pomoć jer su razbojnici isključili telefon i sve uređaje u kući.
Komšinica Jela Petrović iz Kijeva kaže da su starci pošten i radan svet, da su im ukrali znojem i mukom zarađene pare. Radomir je sve do sada bio "držeći" čovek, uvek u nekom poslu. U celoj priči je čudno da su se razbojnici nameračili isključivo na evre, jer hiljadu dinara iz Radomirovog novčanika nisu odneli.
M. Raca

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E65
Boze , boze ............
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
BlackBerry 
Treba pobiti tu gamad... Ovo treba policija da juri,a ne da nas sitnu boraniju zaustavljaju na ulici i maltretiraju...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
sistem taliona se ne primenjuje nekih.. hm... 2000 i vise godina... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Premlatili starca zbog hiljadu evra

KRAGUJEVAC - Dvojica maskiranih razbojnika zverski su pretukli Radomira V. (80) iz sela Kijeva, nadomak Batočine. Napadači su starca sačekali u dvorištu njegove porodične kuće u noći između četvrtka i petka, vezali ga i satima tukli i mučili. Ukrali su mu 150 evra iz novčanika i 850 iz ormana. Starac se od teških povreda oporavlja na odeljenju hirurgije u Kliničkom centru u Kragujevcu. Glava mu je otečena od krvnih podliva, a od bolova jedva i govori. Radomir živi sa svojom, dve godine starijom ženom u kući na samom kraju sela.

- Bio sam kod jednog rođaka, tu u selu. Pravio je veselje jer otvara kafanu. Nisam ni stigao da siđem s traktora, napadoše me s leđa. Odmah su tražili da priznam gde su pare, nekih tri hiljade evra koje ja nisam imao. Vikao sam, zapomagao, a oni su sve jače bili. I to krvnički i mučki. Prislanjali su mi cev na čelo - jada se starac.

Ne seća se koliko dugo su ga mučili, pretpostavlja nekoliko sati.

Maskirani razbojnici uzeli su iz starčevog novčanika 150 evra. U kući, u ormanu, na mestu koje im je posle batinanja otkrio, našli su još 850. - Nisam imao više. Ja i baba živimo sami godinama. Stari smo, odakle pare. Od to malo zemlje.

Kad je napadačima rekao gde da nađu novac, oni su ga, kako sam priča, odvukli ispod štale i nastavili da udaraju svuda po telu. - Jedan od njih me udario u grudi toliko jako da sam mislio da će srce da mi se otkine - priča nesrećni Radomir.
Radomirova žena teško hoda, gotovo da uopšte ne može da se kreće pa nije mogla ni da izađe iz kuće dok su joj muža batinali. Kada su upali unutra, razbojnici su joj naredili da se ne pomera ispod pokrivača. Čim su našli pare, presekli su telefonske žice i odmah pobegli. Radomirova žena tek sutradan je uspela da se otetura do prvog komšije i pozove policiju i lekare u pomoć.

- Sumnjam da su ti lopovi i ranije planirali da me napadnu. Sijalica u dvorištu, koja je uvek noću uključena, te večeri bila je razbijena - priča Radomir. Strahuje da će se da će razbojnici ponovo doći. Veruje da će ih policija uhvatiti pre nego što izađe iz bolnice. Pripadnici kragujevačkog SUP-a intenzivno tragaju za napadačima.
O. J.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 23:21:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.