Pa ko ne bi mrzeo našu gramatiku... Ja sam mislila da je latinska najgora, ali sam sad shvatila da nije. Kada ste poslednji put (i da li ste ikada) upotrebili glagol u imperfektu, aoristu ili drugom obliku pluskvamperfekta (bejah napisala)? Verovatno nikad, ali to se svejedno uči u školi, iako ih niko ne koristi... Takođe naš jezik ima najgori akcenatski sistem koji sam ikada videla, ima i tri roda (nikada neću razumeti šta je srednji rod, ali dobro), ne piše se onako kako se čita, ima više izuzetaka nego pravilnih reči,... Najlakši jezik je španski... a bio bi i naš, kada bi ga neko malo reformisao...
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.