Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MTS prodao 500.000 paketa uz Čolin album  (Pročitano 8914 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
E ljudi kakvi su brojevi mislim ima li lepih kombinacija posto planiram i ja da uzmem karticu cisto da imam jos koju a cd cu verovatno dati nekome Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja sam uzeo pre jedno 5 dana,i moj br. je 064/5779***.Jbg ja sam mislio tj. cuo sam da kad je krenula akcija bilo je 064/567**** to bi se bas slagalo jer mi je stari br. 064/267**** Sad drzim 3 broja u 6630  Smile Inace  CD je go%no,internet sam poklonio drugu,a poruka mi ostalo jos 98 ali ima jedna fora prebacite se na Tipi tarifu dobijete jos 10 poruka  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
ja sam uzeo pre jedno 5 dana,i moj br. je 064/5779***.Jbg ja sam mislio tj. cuo sam da kad je krenula akcija bilo je 064/567**** to bi se bas slagalo jer mi je stari br. 064/267**** Sad drzim 3 broja u 6630  Smile Inace  CD je go%no,internet sam poklonio drugu,a poruka mi ostalo jos 98 ali ima jedna fora prebacite se na Tipi tarifu dobijete jos 10 poruka  Smile

Pa razmisljam da uzmem broj ako naletim na dobru kombinaciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ma uzmi i da je bilo koja kombinacija sta 200 kinti,ustvari ja sam platio 220 izgleda su povecali ili su mene zajeb.. na trafici,ali 20kinti.Ali svima po 20 i nakupi se dosta,jbg kako i da ne bude ovo je Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ovde se pobogu i ne radi o "broju". On je bukvalno poklon kao i ta "nazovi" konekcija na mesec dana fraj, koja ne radi btw. Mislim da se ovde radi o promociji albuma Z. Čolića koja je prošla fenomenalno. Mogu reći da nisam neki fun pop muzike i Čolića uopšte ali ne mogu reći da ne poznajem njegov repertoar. Neki kažu da mu je album vrlo loš .. ja mogu reći da mu je ovo čak jedan od boljih albuma. Vrlo je koncipiran i dobro odradjen, čak šta više može se reći da je koncepcijski album vrlo dobrog kvaliteta što se naravno mnogima ne svidja koji su navikli na albume gde se pojavljuju dva hita koji osvoje publiku i onda ih svi nahvale dok ostale stvari niko i nezna da nabroji. Ovde su sve pesme na mestu i predstavljaju jednu celinu što je čak za pohvalu!
Ma uzmi i da je bilo koja kombinacija sta 200 kinti,ustvari ja sam platio 220 izgleda su povecali ili su mene zajeb.. na trafici,ali 20kinti.Ali svima po 20 i nakupi se dosta,jbg kako i da ne bude ovo je Srbija  Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Benq ef 81
btw.o ukusima ne vredi raspravljati,ali je marketinski odlicno odradjeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
cigla pa mozda je dobar ali kad sam preslusao onako pesmice na tren nekako mi i nisu nesto,ove starije su mi nekako bile bolje,a mozda je to zasto sto su stare i dosta su se puta izvodile i svaki papagaj ih zna.Inace lepo sto su smislili sve to za 200kinti,ali meni je bio eto potreban novi broj,kredit i poruke,internet mi ne treba jer imam ADSL (ali ovo je potez telekoma za koji ce dobiti VELIKE pare,jer dovlace nove korisnike i omogucili nekim ljudima koji nemaju sredstva za interneti iz nekih sela da i oni koriste internet,au stvari ti ljudi ne znaju koliko ce im posle doci racun).Telekom ima da zaradi brdo para za ovaj net jer ti imas 1 mesec da koristis,jedan minut je 0,60din ako nisu povecali,i sad neko misli da je dao 200din i sad da ce da koristi net 1 mesec za 200din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
.Telekom ima da zaradi brdo para za ovaj net jer ti imas 1 mesec da koristis,jedan minut je 0,60din ako nisu povecali,i sad neko misli da je dao 200din i sad da ce da koristi net 1 mesec za 200din

Pametno receno, svi misle da za 200 kinti ima internet ali ce ga najmanje jos 500 izaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Dali je ovo gore tacno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
Dali je ovo gore tacno Smile
Da!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.