Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MTS: Počinje sa radom 3G mreža  (Pročitano 28924 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
Pa nije off vodi se ragovor o 3G,ne znam bas kako je na postpaid,da li mozes da proveris koliko si potrosio kredita do sad.Ali ti mislis nista nista,ali posle kad ti dodje racun da platis nemoj posle kazes jao odakle toliko da platim,ne razmisljam tako,ali kad bih imao postpaid malo bih razmislio.Zato i nemam postpaid jer ne bih mogao da kontrolisem svoju upotrebu i trosenje kredita,tako da je ipak bolji pripaid sto se tice uvida i neke granice trosenja.Sad ne znam zbog cega je Telekom uveo samo za postpaid,i koji su mi DJAVO  Smile danas slali poruku da je ukljucen 3G za postpaid korisnike,ko da oni ne znaju ko ima postpaid,a ko ne.Sta da me nateraju da predjem na postpaid,ne razumem stvarno....
ne znam da l' si čuo da se za proveravanje stanja pošalje poruka 'stanje' na 797
znači imamo uvid
a to za kontrolisanje jedino ti možeš biti kriv-ako ne možeš da prestaneš da trošiš kredit sve dok ne ostaneš bez njega
logično je da prvo puste samo za postpaid, kao prvo: preko pretplate su se osigurali da sigurno koristimo i plaćamo to, a kao drugo: kad bi i postpaid i prepaid imali pristup 3g-u, mreža bi bila potpuno zakrčena, nije još razvijeno i sigurno nema ni dovoljno baznih stanica
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ma vidiš da uopšte nije upućen....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
ako mu je 91 u imenu godiste,onda nema licnu kartu, pa post paid mora neko da mu i odrzava, dok za pre paid moze da stedi na uzini. elem, cena za 3g i 2g su iste i tako ce i ostati.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
pošto nešto ne šalju taj apn, neka neko postavi podešavanja ako je primio
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Apn je 3Gmondo,adresa 3g portala je http://services.mts064.telekom.yu/telfor/index.cgi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 15
 „Telekom Srbija“ primenio novu tehnologiju
Sagovornik na ekranu mobilnog

Poslavši video poruku poznatom pevaču Zdravku Čoliću, premijer Srbije Vojislav Koštunica u prostorijama „Telekoma Srbija“ pustio je juče i zvanično u rad 3G mrežu „Telekoma Srbija“.

Time je „Telekom Srbija“ juče postao prvi mobilni operator koji u našoj zemlji ima kompletnu tehnologiju za podršku 3G mreže.

Koštunica je ocenio da tehnologija 3G otvara nove horizonte u telekomunikacijama, nova radna mesta, proizvode i usluge u Srbiji. On je istakao da je „Telekom Srbija“ napravio veliki podvig prelaskom Drine i kupovinom „Telekoma Srpske“ na međunarodnom tenderu, što je doprinos regionalnom povezivanju i saradnji.

- To pokazuje investicionu snagu naše privrede - rekao je Koštunica, naglašavajući da se samo na temeljima jake privrede može imati jaka država.

Draško Petrović, generalni direktor „Telekoma Srbija“, izjavio je da je ova kompanija danas neprikosnoveni lider na našim prostorima, sa više od 65 odsto tržišnog učešća i četiri miliona korisnika, kao i da su samo u poslednjih godinu dana stekli 800.000 korisnika.

Korišćenje 3G mreže biće omogućeno jedino postpejd korisnicima „Telekoma“, kao i onima koji poseduju 3G telefone.

U promotivnom periodu od tri meseca, korisnicima „Telekoma“ biće ponuđen 3G paket usluga po promotivnim uslovima.

Za korišćenje 3G paketa usluga korisnici se mogu prijaviti na tri načina. Jedan od načina je slanjem SMS-a „prijava“ na broj 733 i to po ceni standardnog SMS-a. Drugi način je pozivanjem korisničkog servisa na broj 064/733 ili popunjavanjem zahteva u poslovnicama „Telekoma Srbija“.

U promotivnom periodu od tri meseca korisniku će biti naplaćena dodatna mesečna pretplata za korišćenje 3G paketa usluga u iznosu od 99 dinara bez PDV po pretplatničkom broju za koji je izvršena prijava.

Usluge 3G tehnologije dostupne su u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Užicu, Kragujevcu, Kraljevu, Požarevcu, Smederevu, Pančevu, Subotici, Somboru, Boru, Paraćinu, Ćupriji, Kopaoniku, Zlatiboru i Vrnjačkoj Banji. U „Telekomu“ najavljuju da će u prvoj polovini januara sledeće godine 3G signal biti pušten u Vranju, Leskovcu, Sremskoj Mitrovici, Šapcu, Zaječaru i Jagodini.

M. Cvejić

Šta donosi 3G

Mreža UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) omogućava brz prenos podataka preko mobilnog telefona, do 384 kbit/sec po korisniku, što je preduslov za multimedijalne servise kao što su video poziv, video klipovi filmova sa bioskopskog repertoara, video striming (prikaz TV programa, vesti, sportskih događaja u realnom vremenu), igranje java igara direktno na internetu... Jedinstvena karakteristika video poziva na primer, koji omogućava ova mreža, jeste da u realnom vremenu osobu koju ste zvali možete i da čujete i da vidite. Nove usluge će moći da se koriste uz postojeće SIM kartice, a procena je da u Srbiji ima oko 80.000 3G telefona.

M. J.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
b92 je ok, rts secka..
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

ma vidiš da uopšte nije upućen....
u sta nisam upucen  Smile

@lukpot i koliko kosta to zadovoljstvo gledanja b92(mislim koliko si gledao i koliko si para potrosio za to gledanje),ja ne znam koje su prednosti da neko uzme postpaid da bi imao 3G.Po meni je 3G glupost ja bih da imam postpaid mozda probao koliko brzo otvara neku stranicu i to je to,ali da sad gledam TV na telefonu za mene je to glupost,i njima sad treba da placam na TV pretplatu,em placam ovima iz RTS ne znam za sta kad na njihovim kanalima nema nista zanimljivo za gledanje.
ako mu je 91 u imenu godiste,onda nema licnu kartu, pa post paid mora neko da mu i odrzava, dok za pre paid moze da stedi na uzini. elem, cena za 3g i 2g su iste i tako ce i ostati.
nemam licnu ali ja da hocu postpaid ja bi izvadio licnu
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
jebote besplatno je 3 meseca, zato sam se prijavio
jedino što se plaća 100din više uz mesečnu pretplatu
8 strana pišemo samo o tome i opet svako pita koliko košta Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa sto niste rekli ovu temu citam od 4 strane,a ucestvovao sam u onoj prosloj temi.Jao koji sam debil  Smile Smile PA do neki dan je bilo da ce se placati kao GPRS
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.