Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153581 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
I mene nervira što ne mogu da proverim koliko mi je ostalo dodatno kupljenih poruka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Do kraja 2007. godine koristio sam 063 pripeid karticu, pa posto sam imao 3g motorolu c975, navukoh se na ponudu, za 3g i kupih katicu, o64.Dana 16.01.2008. godine posaljem poruku za pristup ,odgovore mi- ok, uzmu oko 350 dinara, a ni danas kada ovo pisem nema nista. Kaze onaj operater sacekaj 24 sata, pa ukljucii,ono nista a skinuli novac. Ja onda odem u predstavnistvo mts-a u Krusevcu a one radnice podesavaju, pa kazu nevalja telefon, pa ja preflesujem ceo telefon, a ovaj u servisu kaze ma nisu ti pustili 3g,pa ja zamolim sina da na njegovu Nokiju 6630 proba, a on zove servis u 22,00 uvece a onaj kaze za pola sata stizu podesavanja, pa prodje 40 sati i nema nista, pa zovemo ponovo ,pa ponovo a onda treci put operater kaze dobicete dve poruke a posalje samo jednu, pa sin sa ovih sajtova mts-a sam sebi posalje podesavanja i nista. Ja odem ponovo u poslovnicu u Krusevcu, 29.01.2008. godine i oni uzmu moje podatke i zvanicno valjda proslede u Beograd, jer me ujutro zove prijatan zenski glas ( sa mondo portala)i kaze - Vi ste taj i taj vi imate problema dobili smo vasu zalbu, dobro u toku dana cemo vas obavestiti a ni danas niko se vise ne javi, a ja i dalje nemam taj po....i 3g a oni odmah skinuli pare.da li uopste neko ima taj 3g dole juzno od kg-kv i kako oni mogu da prodaju nesto sto nemaju Smile.javascript:void(0);
Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2008, 13:56:44 od cxdz810 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ves masina
ljudi ni sam neznam dali je ovo pitanje za ovaj forum,ali...imam paket 3g net sa usb modemom i sve sljaka ok sto se brzine i stabilnosti tice,ali mi se desava da neke stranice nece nikako da otvori,npr.mobile.r.(da ne ispadne da reklamiram sajt),dakle dali neko zna dali je to do pretrazivaca(u sto sumnjam) ili ima neke veze sa mrezom ili je u pitanju nesto drugo? hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Najverovatnije da ima veze sa mrezom, ja takodje koristim preko 064 mreze net(nije 3g net paket, ali nije ni bitno), i desava mi se da ne mogu da otvorim Gmail(nikako), Yahoo mail takodje jedva otvara, a i ako otvori, tesko se salje posta, ES forum takodje cesto ne radi itd. Probao sam sa razl. browser-ima: Internet Explorer, Firefox, Opera, isto je. Pritom, kad otvorim iste te stranice preko klasicne dial up konekcije, sve je ok. Ocigledno je u pitanju sam provajder usluge, tj. mt:s.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ves masina
meni i gmail i yahoo rade bez problema,ali ovaj sajt mr,nemogu da otvorim nikako.probao preko firefoxa i i.e Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Bravo
Ocigledno da je kod tebe malo drugacije definisan pristup netu, jer koristis APN "3Gnet", a ja "gprsinternet". Moguce je da su iz tog razloga problemi koji se javljaju malo drugaciji nego kod mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Ne mogu nikako da uplatim ovoga meseca "omiljeni broj". Stalno mi javlja poruku: "Vas prethodni zahtev se trenutno obradjuje. Hvala na razumevanju." Sve radim 'regularno' kao i proslih meseci, sto sam uplacivao; tada je je bilo sve OK. Sada evo dva dana pokusavam. Jel' neko zna u cemu je stos ili treba da zovem korisnicki servis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Zovi servis i žali im se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
update: jos par osoba imaju isti problem i istu poruku javljaju... u medjuvremenu sam primio poruku da ce obavestenje o usluzi doci za 24 sata
ako ne bude nista, zovem sutra da vidim sta je......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
nasao sam ovo http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=20311&Type=1 pa me interesuje kako moze da se naruci na kucnu adresu. Ako neko zna kako, moze da postavi link itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.