Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153270 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 
Ma ne mogu na postpejd kod telekoma, na crnoj sam listi  Smile

Imam 066 pripejd broj koji koristim već dve godine, kupio na trafici, nemam ni PUK broj ni ništa, pa ne znam kako da ga registrujem na svoje ime, i da li je to moguće, pa da onda pređem na drugu mrežu i uzmem neki postpejd paket...?

Naravno da možeš, odeš sa ličnom kartom i karticom do najbližeg njihovog predstavništva i registruješ karticu. Ma da ako si na "crnoj listi" zbog dugovanja ili nešto slično onda jedino da odeš i tražiš da uzmeš isti broj samo drugi pozivni kod telenora ili vip-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920

Imam 066 pripejd broj koji koristim već dve godine, kupio na trafici, nemam ni PUK broj ni ništa, pa ne znam kako da ga registrujem na svoje ime, i da li je to moguće, pa da onda pređem na drugu mrežu i uzmem neki postpejd paket...?

Naravno da možeš, odeš sa ličnom kartom i karticom do najbližeg njihovog predstavništva i registruješ karticu. Ma da ako si na "crnoj listi" zbog dugovanja ili nešto slično onda jedino da odeš i tražiš da uzmeš isti broj samo drugi pozivni kod telenora ili vip-a.

Ma da, imam neka dugovanja prema Telekomu jer debili ranije nisu hteli da mi uključe roming dok ne uplatim 9-10 hiljada unapred, a ja bio već na putu za inostranstvo... kasnije me isključili, ja namerno nisam hteo da platim, itd.  Smile

Ali mislim da bez obzira na to mogu da registrujem na svoje ime ovaj sadašnji pripejd broj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 

Ma da, imam neka dugovanja prema Telekomu jer debili ranije nisu hteli da mi uključe roming dok ne uplatim 9-10 hiljada unapred, a ja bio već na putu za inostranstvo... kasnije me isključili, ja namerno nisam hteo da platim, itd.  Smile

Ali mislim da bez obzira na to mogu da registrujem na svoje ime ovaj sadašnji pripejd broj...

Verovatno da možeš da registruješ, ali neverujem da možeš da prebaciš, pošto proveravaju i neko ko duguje nemože da prebaci broj. Mislim da tako funkcioniše ovo prebacivanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Pa ja ne dugujem na tom broju ništa  Smile
Pripejd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 
Pa ja ne dugujem na tom broju ništa  Smile
Pripejd.

Nema veze na kom broju duguješ, tebe objedinjuju prema JMBG (matičnom broju). Govorim iz ličnog iskustva sa telenorom i sos kreditom na jednom broju a drugi funkcionisao normalno.... da ne dužim oba broja su bila registrovana na mene samo jedan ja nisam koristio i neko se zadužio sa sos kreditom nekih 35-40 din i nije platio dva meseca odmah su me zvali nekoliko puta na ovom drugom broju..... epilog je bio da sam morao da odem do njih blokiram onaj broj i(naravno za 200 din  uzeo isti broj sa drugom karticom) i platio taj dug od 37 dinara ako se ne varam. Znači prema matičnom broju će te povezati i zbog toga ćeš najverovatine biti blokiran dok ne izmiriš dugovanje koje oni potražuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kazu nije sramota ne znati sramota je ukrasti, ali mene je malo sramota zbog ne znanja. Kupio bih samsung sII preko mts-a ali ne kontam kolka bi mi bila rata ako kupim za jedan dinar?Moze li bilo kakvo objasnjenje???
Da li se uopste isplatiti kupiti ga tako ili da se kupi u prodavnici?Hvala na odg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Zavisi koliko u proseku trosis minuta, poruka i Mb-a mesecno... evo ti ovde pogledaj, ako se snadjes...

http://www.mts.telekom.rs/index.php/samsung-galaxy-s-ii.html

a ovde su ti tarife (MixNet)

http://www.mts.telekom.rs/index.php/mix-net-tarifa.html

Ako ja dobro razumem ovde, uz bilo koji paket mozes da isplacujes telefon u 12 rata, a visina rate zavisi od paketa koji uzmes. Preporucio bih ti MixNet pakete, uz koje imas odredjenu kolicinu megabajta za internet...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 16:10:21 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Uzeo sam pre dva meseca android motorolu fire xt530... e sad nikako nisam mogao da ubacim ove parametre za mms i internet pa sam im poslao email... oni su mi rekli da ubacim manualno pa su mi poslali sta da popunjavam... kada sam to ubacio pojavila mi se ikonica 3g... ono sto hocu da pitam je to da li sada kada odem na net idem na njihov, telekomov pa mi slida i kuca na racun, npr. mejlove, ili to nema veze pa kao i do sada gde uhvatim otvoreni wifi mogu besplatno da idem na mrezu... hocu da kazem, pitam, kako da rolam na net isto kao i do sada... da mi ne ide na njihov net, nego kao i do sada na besplatni wifi, kada ja to hocu...? kako da sprecim da mi se sam ne kaci na net...?
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 14:51:46 od Notingem »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.53.10
mob
Apple iP5
Da iskljucis MTS internet treba na telefonu da odes u Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks i tu onda kliknes na Disable Data.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Hvala! to mi je verovatno vec disabled... kad tu udjem ima da se stiklira opcija data enabled i kvadratic koji nije cekiran... a za mms kako da mi to stize? i dalje to ne mogu da skinem...kod Netvork mode mi je stiklirano 2G/3G... a mms mi i dalje ne radi...? i sta znaci kada mi je ovaj znak za wifi kada je konektovan nekada beo, a nekada plave boje...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.