Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MT:S 064/065 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 153879 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ljudi, jel imam ja pravo na raniji raskid postpaid ugovora,... jer su se neke stavke, kao shto i znate, promenile iz uguovra... to tarifiranje itd.. ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Имаш ако уговором није предвиђено да они имају право на те измене, а чисто сумњам да се они нису оградили и себе заштитили тим зајебанцијама. Прочитај уговор па провери.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
Јел се зна какав је однос поена према кредиту. Например за 1.000 поена добијеш колико кредита?
Zna se, ali ja ne znam... Smile 789 ti ne gine, ili svrati u neku poslovnicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC ONE
pazite sad ovu foru , imam pripejd karticu 064 , i svaki dan dok ova promocija traje (uplatim 500 dobijem 1.000 dinara kredita) dosad sam nakupio 6.000 dinara kredita , zovem korisnički servis i pitam šta ako pređem na postpejd , konkretno mix 500 , znači pretplata oko 580 din sa pdv i operator mi kaže da bi se taj moj uplaćeni kredit računao kao akontaciona uplata i da bi se mesečno odbijala pretplata od te sume kredita , ovo mi izgleda žešća fora sa uplaćenih 3.500 dinara (poduplano na 7.000) kad pređem na postpejd - mix 500 ... ispada da godinu dana imam džaba pretplatu (mesečno 150 minuta razgovora i 150 poruka) , ljudi šta mislite da li mi se isplati preći na postpejd  Smile
« Poslednja izmena: 19. Dec 2008, 11:42:29 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung GS3
Hmm...nije to lose,ako si vec planirao...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
pazite sad ovu foru , imam pripejd karticu 064 , i svaki dan dok ova promocija traje (uplatim 500 dobijem 1.000 dinara kredita) dosad sam nakupio 6.000 dinara kredita , zovem korisnički servis i pitam šta ako pređem na postpejd , konkretno mix 500 , znači pretplata oko 580 din sa pdv i operator mi kaže da bi se taj moj uplaćeni kredit računao kao akontaciona uplata i da bi se mesečno odbijala pretplata od te sume kredita , ovo mi izgleda žešća fora sa uplaćenih 3.500 dinara (poduplano na 7.000) kad pređem na postpejd - mix 500 ... ispada da godinu dana imam džaba pretplatu (mesečno 150 minuta razgovora i 150 poruka) , ljudi šta mislite da li mi se isplati preći na postpejd  Smile

А ти верујеш у све што плавуше у Корисничком сервису кажу!??? Smile Smile Smile
Као дланом о длан остао би без тих својих кредита. Ово је само моја претпоставка. Са њима никада ниси сигуран на чему си...
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple g-2 mini
zar postoji neko ko veruje mts-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
zar postoji neko ko veruje bilo kom mobilnom operateru ... i mts i telenor i vip.. ista gov*a.. @ zoreli : nemoj da prelazis na postpaid.. odrace te...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC ONE

А ти верујеш у све што плавуше у Корисничком сервису кажу!??? Smile Smile Smile
Као дланом о длан остао би без тих својих кредита. Ово је само моја претпоставка. Са њима никада ниси сигуран на чему си...

pa ne mogu da verujem da bi ti neko u MT:S-u "ukrao" ono što si uplatio ... mislim  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple g-2 mini
jednom pospaid i nikad vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.