Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je bolji operater 063 ili 064???

Glasanje završeno: 11. Okt 2004, 20:09:18

MTS 064
50%  (4)
Mobtel 063
50%  (4)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MTS 064 vs. MOBTEL 063  (Pročitano 10336 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mobtel - Znak pravih vrednosti Smiley Ne menjam Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Respect Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Ajd sada svi lepo glasajte, ba ce se videti ko je bolji, a ne ovako, svako vuce na svoju stranu... Zato na posao, glasanje je pocelo... Smile
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
He he he he...VOdi MTS...

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa pazi, ovako realno mislim da je stvarno nepotrebno uopste o ovome diskutovati, zato sto mislim da je mobtel neuporedivo ozbiljnija kompanija i tehnicki nadmocnija od telekoma. Licno sam koristio obe mreze, 064 sam pokusao da koristim pre par meseci i bio sam presrecan kada sam docekao dan da vise ne moram da je koristim. Mozda je to moj utisak, ali i ako je ovo vec drugi pokusaj da korisim 064, u oba slucaja sam bio vise nego nezadovoljan tom mrezom. Losija je mnogo, bar iz mog iskustva kada je signal, odnsono porivenost u pitanju. Znaci gde god sam isao sa 063 i imao signal tu sa 064 nisam imao, naravno pricam o rupama. Cela mreza je po meni jedan veliki raspad sistema. Za 15-tak dana koliko sam ovaj zadnji put koristio mrezu, stekao sam utisak totalne nepouzdanosti. Prvo delivery report na mms-u uopste ne postoji. Onda mms da bi poslao treba ti bar nekoliko pokusaja, posto iz prve nema sanse da ode. Onda u bar 3 od 5 slucajeva taj isti, na jedvite jade poslat mms, ne stize osobi kojoj je poslat, a posto nemate report naravno ne mozete da znate da li je poslat ili ne, sto vas onda tera da zovete tu istu osobu, trosite kredit i na kraju sve to i izgubi smisao. Onda najvise sam poludeo kada mi se desilo sledece i to prosto nisam moga da verujem da moze da se desi, a na 064 se desava i kako su mi rekli cesto. Posaljem ja drugu neku mms poruku, bezveze nesto i stize mi odgovor sa nekog drugog broja. Posto taj moj drug koristi brojeve od caleta, keve, sestre i tako dalje "Filip nije tu trenutno." Ja sam mislio da mu je to sestra, pa sam napisao da mu nesto prenese. I meni stize sada odgovor sa TRECEG broja, znaci ni sa njegovog ni sa tog drugog, nego nekog potpuno nepoznatog TRECEG, ja sam Marija, imam toliko i toliko godina, a odakle si ti? Smiley Naravno nisam odgovarao vise, posto nikada nisam kapirao te napaljene klince koji se dopisuju preko poruka. Poenta je u tome da Su tri moje poruke, poslate na tri razlicita broja i da su tri razlicite osobe odgovarale na te moje poruke, a ni jedna od njih nema nikakve veze sa tim mojim drugom kome sam poruku i slao. Posle ja to ispricam drugu i on se smeje i kaze, pa sta se cudis, meni se to stalno desava. Smile Pazi ti sada tu mrezu, koja pravi ovakve propuste? Znaci da je sve ostalo savrseno, ti imas mrezu za koju ne znas kome ce da isporuci poruku koju saljes, da li ce uopste da je isporuci, posto nemas report, kod koje moras po par puta da saljes poruku da bi je uopste poslala i tako dalje. Pa kazem opet da je sve ostalo savrseno ovo su propusti koji se ne tolerisu. Onda o gprs-u ne znam kako da se izrazim. U najkracem UZASAN JE. Znaci to je TOLIKO LOSE, TOLIKO SPORO, TOLIKO NESTABILNO, da je to strasno. Znam da otprilike u 90% slucajeva nisam mogao cak ni mail da skinem, koliko je to bilo sporo i lose, a kada mi je uspelo da otvorim neku stranicu, to je bio praznik. Najveci protok koji sam uspostavio je bio nesto oko 1.2 valjda, ali to se samo jednom desilo, a uvek je bio kada ga je uopste bilo oko 0.2-0.3, pa jer to mreza? Smile Po meni to je sramota. Mobtel nema neki savrsen GPRS, ali recimo prosek je izmedju 3.0-3.5 sto je odlicno, a sa telekomom se naravno ne moze ni porediti. Kada sam presao na mobtel posle 064 i video kako mi se sve lepo i brzo otvara, izljubio sam i teleofn i monitor is ve zivo.

Da rezimiram. Ko ima vise korisnika to ne znam i ne zelim da se petljam u to, jer prvo zasto je meni vazno koliko moja mreza ima korisnika, kad ja od toga nemam nikakve koristi, a drugo to sto neko ima vise korisnika ne znaci da je bolji, vec da jednsotavno ima vise korisnika, a razlog tome moze biti visetruk. Razlog je naravno taj sto je telekom NESTO jeftiniji. Namerno napominjem ovo NESTO, posto je malo jeftiniji, a po meni mnogo losiji. Mejutim ljudi imaju usadjeno to u glavama da je telekom jeftin a mobtel skup i onda kao po nekoj naredbi kupuju 064 kartice. Mada i to je relativno da li je telekom uopste kada se sve uzme u obzir jeftiniji. Eto sam si rekao kako ti je pretplata 500 dinara i kako nista za to ne dobijas. Eto ja sam uzeo skoto postpaid na mobtelu i za 300 dinara + 60 dinara za porez, dobijam 30 besplatnih poruka, 30 besplatnih minuta, jedan broj sa 50% popusta, beplsatan gprs, besplatan mms, skoro duplo jeftiniji i minut i sms poruke nego na prepaid-u, a ti nista ne dobijas, bar si tako rekao na 064. U principu ja nemam nista protiv toga, nemam nista ni protv telekoma, kao sto nemam razloga da hvalim mobtel ako on to nije zasluzio, ali sve u svemu trenutno je stanje ovako i ne verujem da ce se skorije menjati. Meni kao korisniku je u interesu da i 063 i 064 budu sto naprednije mreze, jer tako ce cene usluga padati, a krajnji korisnici ce dobijati sve vise.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Idi bre sta naprica...

Akop cemo tako, ja sam bio malo ironican, pa sam rekao da nista ne dobijam...

Inace, Bel 50 mozes svuda proveriti...

300 din pretplata, dobijam 50 umesto tvojih 30 SMS poruka...
Dobijam 40 minuta u okviru 064/065 mreze (a ovde dolazi ono nebitno, 064 ima vise korisnika i sa tim vise ljudi treba da zovem na 064...) i naravno dodatnih 10 minuta van 064 mreze, u koje se ubraja i fiksna telefonija, dok tvojih 30 minuta se racuna samo u okviru 063... Bedak, mozes samo da zoves svoje drugove, koji "vecinom" imaju 063... Jedan broj sa 50 % popusta, PIH...covece 3 broja sa 50 % popusta...
Minut u okviru 064 je 7,5 din a van 064 9 din, i to je opet znatno jeftinije od tvog paketa, a racunaj i to da vecina ljudi ima 064 pa njih trebash vise da zivkash... Zar ne???
SMS naravno kosta 1,70...
A da li znash da Mobtel vrsi zaokruzivanje minutaze??? Pogotovo u trenutku kad nekog hoces da cimnes a taj neko te upeca, u tom momentu ti je Mobtel uzeo ceo minut...

Na 064 se uspostavljanje veze naplacuje 1,5 i ako ti neko digne, toliko ce da ti uzmu, a Mobtel cenu uspostavljanja veze + ceo minut....

Zaokruzivanje na minut je nekad u tvoju korist, ali vise u njihovu... Mogu i oni da mere u sekundama, ali za to morash da im podnesesh poseban zahtev... Smile
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Idi bre, ovaj decko Bad Habbit stvarno voli Bogoljuba 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
Mobtel zakon
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Arandjelovac
mob
Samsung D520
Smesno 063 je zakon. Glasanje nebi bilo pravedno zato sto 064 ima vise korisnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nokia rulez! (bilo nekad)

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 602
Zastava Krusevac
mob
Apple iPhone 4
M O B T E L Rulez!!!
IP sačuvana
social share
Yesterday is yesterday,
if we try to recapture it
we will only lose tomorrow!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.