Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MSP nadležan za tužbu Hrvatske protiv Srbije  (Pročitano 26456 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
potrajat će taj egzil malo vječno 
Samo se ti teši , ako ceš ti osati u"egzilu" vecno ne znaci i da ce Srbi ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Dobro je da nije u Londonu  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Dobro je da nije u Londonu  Smile

oni iz londona u se vratili Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Jasno, nije bilo Seselja da im da oteti prostor u Londonu kao sto je u Zemunu  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pupovac: Tužbe štetne

U iščekivanju daljih poteza Međunarodnog suda pravde u Hagu povodom međusobnih tužbi Hrvatske i Srbije za genocod u ratnim sukobima devedesetih, trezveni ljudi s obe strane upozoravaju da se nepotrebno i predaleko otišlo, te da bi i Zagreb i Beograd, na kraju, mogli da budu na gubitku.
Predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac bio je u tim polemikama i najpreduzimljiviji, predloživši hitno uspostavljanje Saveta pomirenja između dve zemlje, u kojem bi bili predstavnici parlamenta, Srpske pravoslavne crkve i katoličke crkve i ugledne ličnosti iz javnog života.
* Na kakav odjek je naišla vaša inicijativa u kabinetu premijera Sanadera?
- Imao sam kratak razgovor s premijerom Sanaderom. To nije bila glavna tema razgovora, ali on je izrazio želju da o tome posebno razgovaramo u danima koji su pred nama. Ono što mi je rekao čini me optimistom u pogledu njegovog stava prema inicijativi. Ako mene pitate, manji će problem biti da se dobije podrška i od političara i od javnih ličnosti od toga ko bi sve trabalo sa hrvatske strane da sačinjava Savet i čime bi ti ljudi trebalo da se bave.
* Koliko su međusobne tužbe unazadile položaj
Srba u Hrvatskoj?
- Tužbe su stvorile uznemirenost kod Srba u Hrvatskoj, probudile bolna sećanja i još nepreboljene strahove. Međutim, one su učvrstile i naša uverenja da ne dopustimo da se iznad naših glava još jednom, ovoga puta pravnim sredstvima, vode ratovi o našoj sudbini.
* Koji bi trezveni ljudi iz Srbije i Hrvatske bili sposobni u ovom trenutku?
- Mogu u ovom trenutku samo govoriti kakvi, a ne i koji. Trebalo bi da to budu ljudi koji nemaju teret odgovornosti ni u prošlom ni u sadašnjem vremenu, već samo odgovornost prema činjenicama. Dakle, ljudi koji će imati nesumnjivu sposobnost da stvore pretpostavke da se na mirnodopski način nosimo s posledicama ratova u 20. veku.

Potrebno vreme

* Kada bi Savet poverenja mogao da zaživi?
- Sad kad sam siguran da pretpostavke za delovanja Saveta postoje, predložiću osnovnu svrhu i osnovna područja njegovog delovanja. Vrlo je važno da se razume kako ovo nije ad hok posao. Za njega je potrebno mnogo vremena. Preduslov je, odnosno neka vrsta zadatka, da se uspostavi drugačiji način komunikacije između Zagreba i Beograda.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Pupovac: Tužbe štetne
I pupovac je štetan !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Citat
potrajat će taj egzil malo vječno 
Samo se ti teši , ako ceš ti osati u"egzilu" vecno ne znaci i da ce Srbi ! Smile

A čemu ti trebaju ovi "personalni" "argumenti", koji su dibidus do daske? Smile
Btw. ja iz svog "egzila" se vratim tako da kupim avio kartu i eto me sutra u Hrv. (ne trebam mi kredit, odem u banku i dignem sa stednje koja je fala bogu pozamasna...)
A ovaj će iz egzila malo morgen. I bolje za njega da ostane tamo Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 00:01:22 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jel ti trebalo   3 dana da smisliš odgovor ?  Smile Smile Smile
Citat
Btw. ja iz svog egzila se vratim tako da kupim avio kartu i eto me sutra u Hrv.
Jest da nema kredita... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2008, 10:08:08 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
 Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Bila bih jako srećna da Hrvati odgovaraju, makar za genocid u Drugom sv. ratu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.