Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MSP nadležan za tužbu Hrvatske protiv Srbije  (Pročitano 26528 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Nije Hitler možda rekao ali jest Siegfried.
Uvjet Nijemeca jesu bili logori. Rekao bih da su Nijemci tu podrazumijevali Židove i Rome te komunjare ali je repertoar nažalost bio proširen na Srbe.

Meni je užasno krivo zbog toga. Budi siguran da nitko iz moje porodice nije sudjelovao u tim zvjerstvima.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Naravno. Nikad nebih ni pomislio ni optuživao cijeli narod.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Nema problema, peace brother  Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vi uvik završite na temi logori.Jeste li možda i vi imali logore i to nedavno?Manjača,Stajićevo,Mitrovica,Begajci,Niš.o tome šutite.Pa pokrali ste i konje pa ste ih vratili.Ništa manje vi nama zla niste nanjeli kroz povijest nego vi nama.Omjer je tu negdje isti.Sad svi navalite ali bi molio jedaan po jedan slučaj.Evo npr.vi iz Krajine protjerali 100 000 Hrvata a iz Posavine 220000.Mi iz Oluje isto toiko.Samo ćete reći da moji brojevi nisu istina a vaši naravno jesu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Nemoj ni pomisliti da porediš Manjaču sa nekim logorima. Na Manjači su ljudi okopavali krompir na otvorenom, bilo je čuvara psihopata koji su maltretirali nekolicinu. Takvi su odma tjerani u vojni zatvor. Pa kasarna je bila 500 metara dalje. Mlada vojska je davala svoje porcije zarobljenima. Koliko je ubijenih na Manjači - ni jedan jedeni. I još jedan podatak - Ekonomija na Manjači je mnogo duže bila vojni zatvor (za Vojsku Republike Srpske) nego za civile.
Ne opravdavam zatvaranje ljudi i maltretiranje ali za Manjaču znam sigurno da nije ni blizu  bila onakva kako su je opisivali. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
I jebote pokrali smo konje. Tvoji Širočani, tvoji dede, meni poklali porodicu, pokrali kapital vredan ko pet tih ergela, posle se preodenuli u patlidžane i završili tako što su nacionalizovali zgrade i zatrli moju vinariju. Još vrhunac cinizma brendirali moje vino. I sad ti meni nešto tu pričašo nekoliko konja koji su vraćeni posle deobnog bilansa živi i zdravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prvo što nisi nešto rekla o krađi konja nego jednu krađu preskačeš i govoriš o drugoj,naravno tuđoj.Pravdaš jednu drugom.Kad ćeš početi nabrajati grije svog naroda pa onda tuđega.O logoru Manjača sve govori ona snimka izgladnjeli ljudi kostura koji stoje uz žicu.Snimku si vidio i onda ne trebaš komentirati uopće.To je bio logor i to na kraju dvadesetog stoljeća.Ja ga ne uspoređujem sa Jasenovcem ali je isto sramota i nije za pravdati.Bio je logor Dretelj i ja ga nikad neću opravdat kao što ti to radiš sa Manjačom.Nema potrebe za opravdanjem ja ga nisam ni osnovao niti snosi krvicu kao što ti nisi idgovoran za vaše llogore.Ja tvrdim da je na svakoj strani bilo ne ljudi  i zločinaca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Uhuhuhuh, dirnula sam gde boli.

Pričaš mi o Manjači a ne pričaš o onolikim šehidskim grobljima u Mostaru. Ko je pobio toliko Muslimana u Mostaru? Ko nije uzimao zarobljenike? Jel Tuta osuđen za klanje medicinske sestre Muslimanke ispred bolnice u Mostaru? Ko je srušio Most, ko je minirao Crkve. Hrvati, lažni hrišćani, kojimaće ona lažna pokajanja i krv na nos skakati.

A za Manjaču je odgovaralo više ljudi nego za Jasenovac, pa ti vidi. I što podmećeš tuđu žrtvu kao svoju opet vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
opet o tuđim zločinima a ne o svojim.Ti to jednostavno ne možeš ,nemaš te snage reći i mi smo činili isre stvari.Vidiš ja mogu reći za ono što nabrajaš osim mosta.Tuta je bolesni psihopat.Da je tvoj bio bi junak.Ne znam šta ti znači Širočani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
opet o tuđim zločinima a ne o svojim.Ti to jednostavno ne možeš ,nemaš te snage reći i mi smo činili isre stvari.Vidiš ja mogu reći za ono što nabrajaš osim mosta.Tuta je bolesni psihopat.Da je tvoj bio bi junak.Ne znam šta ti znači Širočani?
A vidiš ti mene stalno poistovećuješ sa zločincima. Ti o meni ne znaš ništa a ipak pitaš za moje zločine. Ja nisam napisala ti si veteran zlikovac, a ti meni jesi napisao da se ne suočavam sa mojim zločinima. Dakle vršiš zamenu, dodeljuješ mi ulogu kako bi me diskreditovao a tiome sebe zaštitio. Onda se mora postaviti pitanje zašto. Zato što ne možeš da mi daš odgovor koji ja tebi mogu da dam. Zato što racionalizuješ svoje motive.

Seti se samo kad si mi napisao da sa mnom nećeš da razgovaraš jer previše mrzim Hrvate i preveliki sam srpski nacioonalista. A vidiš ja sam u Srbiji radila stvari u opštem interesu dok si ti radio stvari u svom najužem poimanju interesa Hrvatske protiv Srba. I iza svega što sam ikad uradila ja posle toliko decenija mogu da stanem i dokažem da nije bilo pogrešno. Možeš li ti?

Za zločine u Manjači, Keratermu i gde god još vode se sudski postupci. U tim postupcima se sudi identifikovanim zločincima. A za izazivanje rata koji je doveo do stradanja i zločina odgovornost ne snosim ja nego Stjepan Mesić, Franjo Tuđman, Alija Izetbegović, Milan Kučan i svako ko je ikad dao glas njima za njihovu politiku.

Ja Bogu hvala uvek pred sebe mogu da stanem i kažem da nikad nisam dala glas Slobodanu Miloševiću. Isto tako mogu da kažem da sam stala protiv njega za mir 91. Možeš li ti da kažeš da si stao za mir 91. ili si tad sa uživanjem na rivi gledao kako dave tenkistu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.354 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.