Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MSP nadležan za tužbu Hrvatske protiv Srbije  (Pročitano 26685 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Šta mogu boki kad vas volem  Smile ne mogu si pomoći.
Ma rekoh ti već, ovo je jednostavno zanimljiviji i bolji Forum. Eto, istina... to mislim  Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
ma ne smetas ti meni Smile
budi koliko hoces samo mi nije jasno da onima kojima  mi smetamo i nece s nama vise s nama Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: simijon

Hrvati u Srbiji nisu nikad bili 40% stanovništva a Srbi u Hrvatskoj su bili do 41.

Smile
ajme majko, ovo više nisu nisu ni legende, ni mitovi, ovo nisu ni lažne bajke ni izmišljotine
ovo su teške droge

Citat: bokimajk

Shvatite da je generalno bolje i nama i vama da smo što dalje jedni od drugih. I točka.
Smile

napokon da se i od tebe čuje nešto konstruktivno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
to je sale izjavio ne ja Smile
ja sam samo konstatovao kako oni koji se zalazu za ovo dolaze kod nas od kojih bi bili daleko
nego krokodilcicu jel i smatras da bi sei  krajiski srbi trebali drzati sto dalje od tebe a ti od njih il ne? Smile
na primjer fudbalski klub iz borova sela kaze takmicili bi se u ligi srbije
jel bi pristao na to? Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2008, 11:24:57 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
#

Re #6: Bilo bi intersantno virtualno simulirati razvoj povijesti tako da ....
(Varazdinec) - 21.10.2007. 14:34
    srpski terorist ne ubije 1914 prijestolonasljednika Ferdinanda i da nije bilo 1.Svjetskog rata . Vjerojatno bi dekadentni Habzburgovci pretvorili Monarhiju u prvi začetak Evropske Unije , a niti bi Hitler mogao doči na vlast a niti bi bilo 2.Svjetskog rata koji je direktna posljedica 1.Svjetskog rata !Nas bi Hrvata danas bilo ca. 10 milijona i vjerojatno bi bili jedna napredna visokorazvijena srednje-evropska i mediteranska država .Najbolje dolazi na kraju , ne bi nikada bilo Jugo(Smrdo)slavije te bratstva&(ne)jedinstva sa smrdonjama !Nažalost povijesni se kotač nemože pokrenuti unatrag iako se povijest po pravilu uvijek ponavlja !

Сале ... на овај коментар си дао линк? И рекао размисли? О чему? Да Хрват не само за своје, не само за националне него и европске проблеме криви Гаврила Принципа илити Србе?

Еј да није Срба не би било ратова, Хитлера, логора ... ма сво зло би нестало само да није Срба   Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
da nije bilo principa vjerovatno ne bi bilo ni hrvatske drzave
to je nesto sto ovaj genijalac s obog posta ne shvata cim pise bili bi .....drzava... Smile
bio bi samo dio au
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia n80
da nije bilo principa vjerovatno ne bi bilo ni hrvatske drzave
to je nesto sto ovaj genijalac s obog posta ne shvata cim pise bili bi .....drzava... Smile
bio bi samo dio au
Što bi bilo kad bi bilo....... Smile Smile Smile

Oli tema ljudi.... Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
"ljudi".... tema  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 6500
Tuzicemo se i treba da se tuzimo, i za drugi svetski rat bi trebali da vas tuzimo za koji niste platili, vi nemozete da nas ostavite na miru, kao da nemamo vec dovoljno problema nego nam samo vasa bezobranost jos falila. Taman sam poceo da ''podnosim'' pa cak i volim hrvatsku i oni opet.. Smile
Brine me samo sto se tuzimo u MSP, da smo na neki normalan sud a ne politicki pa i da imam neke nade,  bez obzira bice interesantno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

omnia mea mecum porto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
Zastava Republika Srpska Krajina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson k750i
strasno!
sumrak medjunarodnog prava i pravde
IP sačuvana
social share
dum spiro,spero.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.401 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.