Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mrznja prema politickim neistomisljenicima - odraz sopstvene nesigurnosti  (Pročitano 23651 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ja bih rekao da je ovo tipican glasac g17+ kome je "strucnost" iznad politike. Smile
g17+ je stranka koja sluzi za ostvarivanje licnih interesa. imao je pravo djelic kada je to rekao!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne nego ce mi bude drzava ispred licnih interesa to je prica za budale bilo dali to pricali radikali svojima ceda vama ili voja svojima nema toga ko je uso u politiku zarad tudjih interesa a ne svojih mozda ih je 5 posto samo treba da se nadje onaj ko mozdamalo vise gleda tudje interese a ko manje inace svako gleda najvise svoje samo je razlika sto neko pomalo gleda i tudje a neko ih negleda uopste!
cak i kad radi nesto za narod radi da bi ga ljudi voleli opet su to licni interesi ili da bi ga ponovo izabrali da bi i dalje uzivao u takvom zivotu da mu taj narod netreba zarad licnih interesa nikad nista nebi dobro cinio za njih jebiga to je tako i ko to ne shvata taj treba odma konopce pa besenje!
mozda u srbiji nije idealno ali ima mnogo koji nesto samo cekaju od politicara a nece ceda nikome da da lovu ako dodje na vlasti niti ce necija situacija da se popravi kao stoni onim seljacima nece da se popravi ako dodju radikali samo sto ce oni sve da ukinu pa ce onda svi da budu bedni i onaj seljak vise nece gledati bogate bice na istom nivou sa svima i mislice kako mu je bolje a ustvari mu je isto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ja bih rekao da je ovo tipican glasac g17+ kome je "strucnost" iznad politike. Smile
g17+ je stranka koja sluzi za ostvarivanje licnih interesa. imao je pravo djelic kada je to rekao!

Ma hteo sam to da prećutim, pa nisam ni odgovarao na post. Iz istog razloga što sam video šta i kako kad je bivša htela da mene i još par ljudi vrbuje u G17 .Mislim da neke i jeste Smile  Samo mi je smešna lakoverna ideja da će da ima tako laku dobit od G17. A nije ni nešto aktivna, pa su stizali telefonski pozivi tipa , nema vas na zasedanjima, ne radite to i to... Dođite malo... da vidimo oko posla za tatu...Bljuv,bljuv,povrać...ali nikad ne spore to loženje ljudi na ostvarenje ličnih interesa... nisu ono krili od nje, pa ni ona od mene i ostalih kojeje trebalo da vrbuje...

Srkich, pogledaj šta sam ti već rekao o politici i  zalaganju za lične interese u njoj na 20. strani ove teme, ne moj post na vrhu strane nego sledeći

IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ali opet sve ide od licnog interesa razumi nemozes ti da mislis narodnim mozgom vec svojim a tvoj mozak ti kaze da zeis da tvoja drzava napreduje i opet je to tvoj licni interes jel zelis da zivis u takvoj drzavi koja je napredna sad recimo da si ti na vlasti i da osetis da je ljudima u interesu da se ratko mladic ne uhapsi pa makar po ceni da jedu govna umesto hleba ti ces ipak da ga uhapsis i daces tim ljudima hleba jel je tvoj licni interes da oni jedu hleba iako su oni hteli da jedu govna!
ili da svi hoce da svercuju drogu sta bi ti uradio hapsio ili bi reko svercujte slobodno to je vas interes ne nego bi hapsio i mislio na tvoj licni interes da zastitis decu od droge iako 90 posto drzave zeli da im deca budu narkomani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

da ali opet sve ide od licnog interesa razumi nemozes ti da mislis narodnim mozgom vec svojim a tvoj mozak ti kaze da zeis da tvoja drzava napreduje i opet je to tvoj licni interes jel zelis da zivis u takvoj drzavi koja je napredna sad recimo da si ti na vlasti i da osetis da je ljudima u interesu da se ratko mladic ne uhapsi pa makar po ceni da jedu govna umesto hleba ti ces ipak da ga uhapsis i daces tim ljudima hleba jel je tvoj licni interes da oni jedu hleba iako su oni hteli da jedu govna!
ili da svi hoce da svercuju drogu sta bi ti uradio hapsio ili bi reko svercujte slobodno to je vas interes ne nego bi hapsio i mislio na tvoj licni interes da zastitis decu od droge iako 90 posto drzave zeli da im deca budu narkomani?

Sviđa mi se kako razmišljaš. Samo jedna stvar, kako može da bude u ličnom interesu onog koji je na vlasti  da ljudi jedu govna umesto hleba, ako oni hoće govna?

mozda u srbiji nije idealno ali ima mnogo koji nesto samo cekaju od politicara a nece ceda nikome da da lovu ako dodje na vlasti niti ce necija situacija da se popravi kao stoni onim seljacima nece da se popravi ako dodju radikali samo sto ce oni sve da ukinu pa ce onda svi da budu bedni i onaj seljak vise nece gledati bogate bice na istom nivou sa svima i mislice kako mu je bolje a ustvari mu je isto!

A sa ovim se , naravno, slažem

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa moze ima bolesnika kao sto je predsednik koreje ili kube tako sto ce ljudi da jedu govna i nece imati ni tv da gledaju ni motku da kupe da ga oteraju sa vlasti jel najgora beda nema moc da se suprostavi diktatoru mi smo imali dijasporo tajkune i zapad da nam pomogne inace da nismo imali dijasporu kriminalce koji su bili u sprezi sa opozicijom zapad i tajkune koji su bili protiv slobe znas kad bi slobu skinuli nikad nego bi ljudi jeli govna i sve bili bedniji i bedniji i da niko nije imao da stane iza njih on bi bio sve jaci i jaci jednostavno u mom je licnom interesu da drzava nije bedna a da ja u takvoj drzavi imam najvise dok je nekome u interesu da nema puno ali da oni ostali nemaju nista ili da on ima mnogo a opet ostali nista i tako ostvari totalnu dominaciju nad citavom nacijom ali to je vec slucaj za psihijatra a postoje takvi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
zeis da tvoja drzava napreduje i opet je to tvoj licni interes jel zelis da zivis u takvoj drzavi koja je napredna sad recimo da si ti na vlasti i da osetis da je ljudima u interesu da se ratko mladic ne uhapsi pa makar po ceni da jedu govna umesto hleba ti ces ipak da ga uhapsis i daces tim ljudima hleba jel je tvoj licni interes da oni jedu hleba iako su oni hteli da jedu govna!

Pogrešio sam , pitanje je, : kako može da bude u ličnom interesu onog koji je na vlasti da da ljudima hleb ako oni hoće govna?   Da li to može da bude lični interes?    Ili je to njegov lični interes da isporuči Mladića?  Ne razumem?
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 00:04:31 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Sve politicke fukare igraju na kolektivizam u kojem oni kradu a ostali jedu govna.
Kako im je u nasledstvu ostalo milioni takvih kolektivista, koji cekaju da 'opozicija' pobedi da bi ziveli sretno, jer jedva ceka da dodeljuje stanove, povecava plate a i hvata lopove.
Ovo ti je sustina razvoja drustva: bogat pojedinac, koji se sam snalazi, ako moze sto manje da daje drzavi a sto vise da ulaze u sebe i sebi bliske (mislim na familiju). Pri tom mora da postuje neka pravila igre, a ne kriminalna delatnost. Odnosno ako je sada siva ekonomija na delu, neka je koristi. Jer je drzava napravila tu sivu ekonomiju, a ne on kao pojedinac.
A drzava je napravila, ne jer nije mogla, nego ubira reket i ne prikazuje, nego stavlja u djepove, jer je fukara na polozaju da to radi: demokratski izbran.
Pri tom ostaviti komunjarske fukare, koje navijaju za raznorazne opcije da jedu govna, jer to vole. I da brane naravno drzavu.

Dokle god ne das strucnim ljudima da vode drzavu u svim sverama drustva, neka ih kradu Velja i ostali svinjari.
A oni neka i dalje glasaju za njih e nije Voja nego je Toma, nije Toma nego Mladja, nije Mladja nego Boris.
Ko god doje, tri dana daje malo mirisljavija govna pa onda jos smrdljivija i opet buna, daj onog jer je on dobar.
Evo konacno se Toma i Voja slazu. Bar tako kaze svinjar. Pa necemo vise lopove, nego ce da spasemo drzavu. Jer je Cheda sa 5% glasova ugrozava. A i tadic jer se lepo oblaci.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ovo ti je sustina razvoja drustva: bogat pojedinac, koji se sam snalazi, ako moze sto manje da daje drzavi a sto vise da ulaze u sebe i sebi bliske (mislim na familiju). Pri tom mora da postuje neka pravila igre, a ne kriminalna delatnost.

Шта да ти кажем, описао си ме Smile
Наравно, оно "богат" је релативно. Не каже се џаба "здравље је највеће богатство", а ја се не бих разметао материјалним статусом. Имам других ствари за разметање.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
Ovo ti je sustina razvoja drustva: bogat pojedinac, koji se sam snalazi, ako moze sto manje da daje drzavi a sto vise da ulaze u sebe i sebi bliske (mislim na familiju). Pri tom mora da postuje neka pravila igre, a ne kriminalna delatnost.

Шта да ти кажем, описао си ме Smile
Наравно, оно "богат" је релативно. Не каже се џаба "здравље је највеће богатство", а ја се не бих разметао материјалним статусом. Имам других ствари за разметање.

Bogat si onda kada si zadovoljan cime imas. Postoje ljudi koji pristojno zive, mogu da steknu mnogo vise, ali ne pada mu na kraj pameti da zbog love, traci zivot. Nalazi sebi korisne zanimacije, nalazi sebi drustvo koje misli kao on, ima svoje hobije i u rpincipu vodi jedan koristab zivot.
Na kraju krajeva ono Hristovo ucenje: Nemoj moliti Boga da ti podari zlata, vec mu trazi da ti podari razuma i pameti.
Podrazumeva se da ce 'zlato' po sebi doci.
Ja sam ovde pricao o odnosu pojedinca prema takvoj vlasti. Vlastima trebaju budale koji da malo rade, malo primaju i stalno se nadaju dobrim vlastima. I tako im zivot prodje u menjanju vlasti.
U ovim uslovima zaradjivati sto vise a davati im sto manje je pozeljno. Jeste da oni odmah pizde, ali treba biti pametan.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.