Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:53:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: On je lud, ima muda  (Pročitano 2656 puta)
27. Jun 2013, 23:51:42
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Сандански
Browser
Mozilla Firefox 21.0
E ljudi sta mislite o ovim ljudima? Uvjek cujem za nekoga kako je ''lud'' i svi pricaju pozitivno o tome i da ima muda tj. da je na sve spreman.. e sad nesto sam razmisljao e sad shvatio sam da ti sto imaju muda da oni u stvari imaju neki porecaj.. psihicki.. sta mislite o tome? Jer po meni nije normalno npr. da se ovaj drug u mrtvu ucionicu gdje nema nikoga (drugi razred tad) zalijece na momke iz cetvrtog razreda.. da ga sahrane tu nidje nikog nije bilo... onda kada je iz kola izbacio lika (covjeka 30 godina) sto mu je opsovao majku... il npr da je neko spreman da nekom otvori glavu sa sipkom i slicno..  e i ovaj lik sjecam se u srednju takodje imali cas i neki lik iz treceg (tad smo bili prvi) sve na vrata kao zeza nastavnika i ovaj moj drug ustade potrca do vrata zalece se na ovoga baci ga na radijator i sve sakama u njega... i svi pricaju kako je lud i kako je mudo i da je na sve spreman (za 3-4 momka koje do sad znam) e sad za mene je to poremecaj? jer niko normalni to nebi uradio.. jer sigurno postoji u mozgu neki neuroni za normalnost, solidarnost... jer vecina njih ne misli u tom trenutku kao da im je mozak na off.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Једноставно не мисли или га баш брига за последице...
Имаш и оне који иду у другу крајност па се баш брину за последице и они су окарактерисани као кукавице...
Најбоља је нека златна средина...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
To je pitanje od milion dolara....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Nije lud nego budala(doduse mala je razlika). A sa budalom se ne kaci jer ne razmislja i spreman je na sve i svasta...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ono sa mudima te interesuje,mmm?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Tebi svaka tema u naslovu ima genitalije  Smile

elem, ovako u mojoj glavi to sa izbacanjem lika iz auta djeluje..  Smile
ali je  :Ptaj tvoj zapravo ludak, sigurno niko ne kaže da je on car nego zaziru od njega I smatraju ga budalom
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
s tim se covjek radja....

ja pre mislim da neko kome neko radi sra***...a on trpi...ima neki poremecaj... Smile
nego onaj tko ne trpi njesra... Smile

to ti izgleda 'vako...neko je jagnje a neko vuk....
jedno je jasno....jagnje moz' da glumi vuka..i da na kraju postane...vuk..kad suzbije strahove...
i vuk jagnje ...glumit moze...ali postat jagnje.... nece nikada...

stvar je u tome da naucis da prepoznajes jagnjad i vukove..kao i glumce...

alfa vuka u coporu...mozes da primjetis...sjedi sa strane i gleda...a oni mali kocoperni se kolju...trce...i ganjaju jagnjad...alfa je tu... da brani copor a posebno vucice.....od drugih copora - vukova.. Smile
ako me razumijes... Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 13:08:09 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Citat: bobaK_bl link=topic=608363. msg11118732#msg11118732 date=1373886449
s tim se covjek radja. . . .

ja pre mislim da neko kome neko radi sra***. . . a on trpi. . . ima neki poremecaj. . .  :weirdface:
nego onaj tko ne trpi njesra. . .  :weirdface:

to ti izgleda 'vako. . . neko je jagnje a neko vuk. . . .
jedno je jasno. . . . jagnje moz' da glumi vuka. . i da na kraju postane. . . vuk. . kad suzbije strahove. . .
i vuk jagnje . . . glumit moze. . . ali postat jagnje. . . .  nece nikada. . .

stvar je u tome da naucis da prepoznajes jagnjad i vukove. . kao i glumce. . .

alfa vuka u coporu. . . mozes da primjetis. . . sjedi sa strane i gleda. . . a oni mali kocoperni se kolju. . . trce. . . i ganjaju jagnjad. . . alfa je tu. . .  da brani copor a posebno vucice. . . . . od drugih copora - vukova. .  :mrgreen:
ako me razumijes. . .  :mrgreen:
Potpisujem  Smile

U nasoj prirodi je da se suprostavimo ugnjetavanju, ali takodje i da se bojimo. . .  Po meni je mnogo prirodnije ovo suprotstavljanje nego veciti strah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG 4X HD
Uglavnom....

OŠTEĆENJE ČEONOG REŽNJA

Čeoni režnjevi moždane kore uglavnom upravljaju naučenim motoričkim vještinama, npr.
pisanje, sviranje na muzičkim instrumentima ili vezanje pertli na cipelama. Oni također
usklađuju izraze lica i izražajne kretnje. Posebna područja čeonog režnja odgovorna su za
specifične finije motoričke aktivnosti na suprotnoj strani tijela.
Učinci na ponašanje od oštećenja čeonog režnja razlikuju se s obzirom na veličinu i smještaj
fizičkog defekta. Mali defekti obično ne uzrokuju primjetljive promjene ponašanja ako zahvaćaju
samo jednu stranu mozga, iako katkada uzrokuju epileptične napade. Velika oštećenja prema
stražnjoj strani čeonih režnjeva mogu uzrokovati apatiju, nepažljivost, ravnodušnost i katkada
inkontinenciju. Ljudi sa većim oštećenjima prema čelu ili strani čeonih režnjeva skloni su olakoj
rastresenosti, neodgovarajućoj euforiji, svadljivosti, vulgarnosti i grubosti i ne obaziru se na
posljedice svoga ponašanja.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2013, 23:52:14 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:53:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: lud muda

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.36 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.