Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:13:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mrznja medju narodima  (Pročitano 8707 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
holandiju nisam pomenuo....
i da ponovim sto se tice divljastva:
pa u kojoj zemlji na svetu 40% naroda podrzava svinju kooja se tuce sa taksistima, sa politickim neistomisljenicima i jos se baca u skupstini na patos????????????????????????????????????????
koliko ja pamtim, psiholozi su utvrdili da glasaci glasaju za onog u kome vide sebe. tako??
pa kako to onda da glasaju za ovog gore i njemu slicne??? meni se to gadi, ali bukvalno! eeeeej u skupstini. pa zamisli da nas takav predstavlja u svetu!!!! pa strasno. bas ono sto si rekao DIVLJASTVO, ali takav je odredjeni deo naseg naroda....sebe pronalazi u tome Smile Smile Smile

Hvatas se za pjevace ajde mi nabroj koji su nasi pjevaci imali veliki publicitet u Hrvatskoj i koji je nas pjevac osim Zeljka Joksimovica gostovao u Hrvatskoj. Nego su htjeli da gase TV zbog Lepe Brene.

znaci to je normalno??? i onda treba da bude normalno to da ovi moji mrze njihovu zabavnu muziku koja je visestruko kvalitetnija od nase narodne...
iz ovoga proizilazi da sam ja nenormalan jer volim bend Osmi Putnik????
« Poslednja izmena: 19. Jun 2006, 15:19:37 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
z
« Poslednja izmena: 16. Jun 2006, 22:45:20 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 

Hvatas se za pjevace ajde mi nabroj koji su nasi pjevaci imali veliki publicitet u Hrvatskoj i koji je nas pjevac osim Zeljka Joksimovica gostovao u Hrvatskoj. Nego su htjeli da gase TV zbog Lepe Brene.

znaci to je normalno??? i onda treba da bude normalno to da ovi moji mrze njihovu zabavnu muziku koja je visestruko kvalitetnija od nase narodne...
iz ovoga proizilazi da sam ja nenormalan jer volim bend Osmi Putnik????
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Prvo postoji dugme izmeni i sluzi necemu tj. ako si nesto zaboravio da tu poruku dopunis ovako nema potrebe da kucas vise poruka za redom jer cu sledeci put da ih pobrisem.
Inace ne mogu da se raspravljam jer citas medju redove i ne shvatas poentu te price.
inace uhvatio si se za bend koji postoji dugi dugi niz godina  Smile
i da sad ti ne odgovara primjer holandije to nije evropa to je Azija ali da to nisi ti spomenuo.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2006, 23:42:04 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
ma kakve veze ima sto postoje niz godina...i giboni sada je odlican i ima najbolje muzicare oko sebe...i sad ga volim.
a ne kzem da su sve drzave sveta tolerantnije od nas...relativno je to i sa kim nas poredis...severna koreja Smiley
btw. popravio sam poruku...javljalo mi je neku gresku...mozda je nesto do moje veze, nemam pojmaa... mozes da izbrises moje 2 prethodne poruke
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sakam Skopsko!

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6600
ja sam iz Makedonije a majka mi je iz Srbije- iz Nisha. Svako leto i  svaku zimu ja idem u Hish, tacnije u Beloj Palanci i ne mogu se pozaliti na gostoprimljivosti. Imam puno drustvo, odlicno su me svi prifvatili i najludo se uvek provedem kada dodjem. Leti ostajem i do 3 meseci, osecam se kao i da tamo zivim. I Srbija u opste mi je slaba tacka  Smile Smile
Ja bar nisam osetila da me neko mrzi zato shto sam i Makednonije! Smile
IP sačuvana
social share
narcische Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
  icon_headfones  Да ли има н'овој бели свет
поубаво девојче од Македонче?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LoL  Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sakam Skopsko!

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6600
  icon_headfones  Да ли има н'овој бели свет
поубаво девојче од Македонче?  Smile

nema, nema, ne ke se rodi poubavo devojce od makedonce Smile

evo jos jedan dokaz da ne postoji mrznja medzu narodima Smile
IP sačuvana
social share
narcische Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 15:13:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.