Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 00:37:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mrzim gradski prevoz!!!  (Pročitano 8126 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Sta fali gradskom, uvek se bude dobrih riba!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
pa kad si to vec spomenuo... ja sam jednog dechka upoznala u busu tako shto sam  mu sluchajno poletela u naruchje... tako da... ne mogu bash potpuno da mrzim taj gradski prevoz  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Once upon a time, In a land far away ....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2333
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Tel.Me 
dobar je ,al da je manje kntrolora... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
Lolz dekica najjaci (sto se ilustracije tiche)  Smile

Ma bezi bre, u autobus da ne udjesh ako bash ne morash. Josh kad zahladni pa se svi zivi ubace zajedno sa dzakovima (najlonski a dzaci  Smile ) strashno.
Da i ja sam upoznao dosta ljudi - sve to babe i dede koje me mole da ustanem, satro mi nabijaju stomak u facu - ono prazan autobus ali nema mesta da se sedne pa ona kao da je neko gura. Ma ustanem ja iz momenta cim vidim da nema vishe mesta da se sedne jer sam udarna meta (izgledam najljubaznije od svih ostalih, da ga bash) Uvek mene nahvataju na slatke reci (ajde ti si mlad, delujes fino i sl).

More kush... jednom mi se shipka ocrtala na nogu koliko je bila guzva i koliko su jedne druge pritiskali ljudi.

A za ove shto se nakache samo na vrata a ceo bus iza prazan imam posebne rechi "hvale"....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Lolz dekica najjaci (sto se ilustracije tiche) Smile

Ma bezi bre, u autobus da ne udjesh ako bash ne morash. Josh kad zahladni pa se svi zivi ubace zajedno sa dzakovima (najlonski a dzaci Smile ) strashno.
Da i ja sam upoznao dosta ljudi - sve to babe i dede koje me mole da ustanem, satro mi nabijaju stomak u facu - ono prazan autobus ali nema mesta da se sedne pa ona kao da je neko gura. Ma ustanem ja iz momenta cim vidim da nema vishe mesta da se sedne jer sam udarna meta (izgledam najljubaznije od svih ostalih, da ga bash) Uvek mene nahvataju na slatke reci (ajde ti si mlad, delujes fino i sl).

More kush... jednom mi se shipka ocrtala na nogu koliko je bila guzva i koliko su jedne druge pritiskali ljudi.

A za ove shto se nakache samo na vrata a ceo bus iza prazan imam posebne rechi "hvale".... Smile
U tim situacijama pravi se da spavas. . .pa te nece cimati. . .
Ma realno kad sam u  busu,nikom ne ustajem osim trudnicama,i onim finim matorcima. . .A ne onima sto mi pored sedista nekim signalima pokusavaju reci:Ajd,mali mrs,vidis da ocu da sednem. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2716
Zastava bermudski trougao
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S 9 +
ne secam se kada sam se poslednji put vozio busom
IP sačuvana
social share
Zivot je stari kuckin sin, stalno se raspravljam sa njim,          
zivot je ofucani holivudski film. Igram bez dublera, sve sam,
sto nije prakticno to znam pomalo sniram, po malo briljiram
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Frizider
"Podsećajući da na ovako visokim temperaturama nije prijatno biti ni u svom automobilu, a kamoli u vozilima GSP koja nemaju klima uređaje, Tica je najavio nabavku novih klimatizovanih autobusa koja će uskoro biti uključena u sistem javnog gradskog prevoza."

Ma vazi!

"Vožnja vozilima gradskog prevoza u danima kada u Beogradu vladaju paklene vrućine još je teža, kada se zna da je u njima temperatura prelazi normalne okvire. Prvi čovek GSP-a je objasnio da ''neka vozila starije proizvodnje imaju takav sistem upravljanja koji zbog određenih termičkih procesa isijava toplotu".

Smiley 1
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 23:06:07 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kako je u vruce u GSP-u....
Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
dobro,dobro...pricajte sa zelite za GSP,ali ne krivite Ikarbus...razlikuju se modeli autobusa...mada,i GSP je prilicno dobar sada s obzirom da je bio pred zatvaranjem/tenderom negde '93...vanyo,uvek dobro zboris,ali ne znam sta ti je trebala ova tema...(volim autobuse i trolejbuse...  Smile,pa zto...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
LG L5 II
Ja sam u malom gradu, i nemam gradski prevoz, u bas mi je lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 00:37:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.