Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:12:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mrkšić i Šljivančanin osuđeni  (Pročitano 39388 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Klićo poređenje ti ne stoji. Hag je isilovan da bi se sudilo Srbima, ono malo Hrvata i Muslimana su samo kolateralna šteta. Zašto se za gomilu zločina ne sudi Amerikancima , eto zbog Iraka ili Avganistana. Amerika ima nacionalniinteres u Iraku. Cvrc. Srbi imaju nacionalni interes u Teksasu, zato se zalažemo za odvajanje Teksasa od Amerike.

dobro ako je nas nacionalni interes odvajanje texasa od amerike da li bi ti onda opravdao da neko sutra upadne u SAD zarobi 200 njihovih vojnika i sve ih pobije? naravno ni ovo poredjenje nije na mestu, ali ajde da recimo tako postavimo neke stvari

ja ne mogu da pravdam ono sto je uradio sljivancanin, ti naravno mozes da kazes da to nije tacno sto se za njega tvrdi, ali na osnovu ovoga sto je utvrdjeno u sudu ja ne mogu da kazem da je kazna od 20 godina prestroga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Ne znam da li je kazna prestroga i da li je Šljivabčanin nešto učinio. Ne oprvdavam ničiji zločin i ne bi slao vojsku ni u Bugarsku jer tamo nije naš nacionalni interes. Za zločine su krivi Amerikanci jer su se mešali u rat u Jugoslaviji, šta više mislim da su ga i izazvali. Ne verujm sudu koji so oni oformili. Amerkancima ne verujm ništa , jer je njihovo delo na hiljade zločina po svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
pa dobro taj sud su oformili zajedno sa amerikancima i rusi i francuzi i drugi... ali nije bas da su amerikanci i evropljani imali iste ideje po pitanju jugoslavije, verujte to stvarno su bile razlicite ideje, ali posle se stvar otela kontroli i ljudi su ubijali i silovali i onaj ko je zrtva silovanja hoce da bude osudjen pre svega onaj ko ga je silovo, a ne dzordz bus ili neko treci. naravno ako bus ima neku krivicu, daj boze nek mu se sudi, evo potpisacu neku peticiju ako treba, jebiga ja nemam vlast pa ne mogu da ga strpam u zatvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 

ja ne mogu da pravdam ono sto je uradio sljivancanin, ti naravno mozes da kazes da to nije tacno sto se za njega tvrdi, ali na osnovu ovoga sto je utvrdjeno u sudu ja ne mogu da kazem da je kazna od 20 godina prestroga

Znaš,nakon ove bruke (mada sam sinoć predosećao da će mu upravo ovako nešto i uraditi),verujem da Šljivančanin sada žali što nešto od nakačenog mu nije zaista i uradio.A,što se "dovoljne"kazne za počinjeno delo tiče,nakon dovoljno odgledanih jenkijevskih filmova i serija sa tematikom presedana u anglo-saksonskoj pravnoj praksi,misliš li da presude Oriću i Haradinaju,odsustvo suđenja Antonu Tusu i Glavašu nisu Šljivančanina dovoljno oprale?
« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 20:47:35 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
a sta mu je to nakaceno sto nije uradio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Da ne misliš  da je takav jednosmerni "ja sam Titov partizan"- oficir bivše JNA,tesan tolike godine da bude Jugosloven (i koji je četnike mrzeo podjednako koliko i ustaše) bio u stanju da pređe preko Pravila Službe o postupanju sa ratnim zarobljenicima tokom ratnih dejstava i bez suđenja izvede na streljanje iste ? Ako tako misliš,onda ili ne poznaješ psihologiju takvih tipova,ili ne znaš šta je bilo u Vukovaru,ili ne znaš šta je rat,ili ne znaš Slavoniju i mržnju koja je tinjala još pre raspada SFRJ.

Ja sam inžinjerski tip!Za mene u svakome sistemu postoje etaloni.Tvoja bi priča bila O.K.da imaš jednu jasnu ishodišnu putanju : toliko i toliko nedelo = tolika i tolika kazna.Ovde toga nema.Ovde imaš odmazdu nad optuženim Srbima i pokroviteljski odnos prema nesrpskim optuženicima,ma koliko njihovo zlodelo bilo (,a kad´ smo već kod toga,pucanj u glavu ne sadrži isti nivo sadizma kao klanje i slični "ručni radovi").U ostalom,zar nije advokat Tapušković startovao kao pristalica Haškog tribunala i potrebe za pravno utemeljenom "pravdom",pa nakon par godina učestvovanja u suđenjima postao najubeđeniji kritičar istog,iznoseći zaista ozbiljne optužbe na njihov račun i tvrdeći da tamo nema nikakvog povinovanja pravilima igre,jer je jedino ustanovljeno pravilo - razvaliti nas po labrnji .

« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 21:11:33 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Klićo jebo peticiju, ljudi gube glave zbog Američko Evropske siledžijske politike. Peticija je zamazivanje očiju. Svaka kazna izrečena u Hagu je izrugivanje zdravom razumu. Svetski kriminalci se igraju sudova, ali za druge na sebe. Koliko su ljudi pobili u Srbiji iz čiste zajebancije i ništa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mihajlo Hrastov osuđen na osam godina zatvora za ubojstva na Koranskom mostu

VRHOVNI sud proglasio je Mihajla Hrastova krivim za ubojstvo 13 i ranjavanje dvojice zarobljenih neprijateljskih vojnika na Koranskom mostu u rujnu 1991. godine, iako su bivšem specijalcu ranije izrečene čak tri oslobađajuće presude. Hrastov je osuđen na osam godina zatvora, te mu je odmah određen pritvor.

Branitelji Mihajla Hrastova nisu još službeno dobili presudu Vrhovnog suda, ali čuli su da je njihov klijent proglašen krivim i osuđen na zatvorsku kaznu, te najavljuju žalbu koju će sastaviti nakon što dobiju uvid u obrazloženje presude. Krešimir Vilajtović, jedan od Hrastovljevih branitelja, rekao je kako je čak i tužitelj Antun Kvakan u svojoj završnoj riječi priznao da su zarobljeni vojnici napali Gorana Čerkeza, koji se borio zajedno s Hrastovom, te je iz toga sasvim jasno da nije bilo riječ o bezuvjetnoj predaji. "Tim su činom izgubili status ratnih zarobljenika", kaže Vilajtović koji kaže kako je Hrastov prema međunarodnom pravu mogao vatrenim oružjem spriječiti napad na svog suborca i spriječiti bijeg neprijateljskih vojnika.

Glasnogovornik Vrhovnog suda Dražen Tripalo zasad ne želi potvrditi, ali ni opovrgnuti, da je odbačena oslobađajuća presuda Županijskog suda u Karlovcu.

Шта рећи... Smile Smile Smile Види му фацу врљаву усташку!
« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 21:09:52 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
taj oficir se ipak nije stavio u sluzbu tita ili slicno neko u sluzbu srpskog nacionalizma - ali dobro to znamo nego oko ovog drugog da li bi on prekrsio pravila sluzbe, pa em je sluzba krsila pravila ali i sta je bilo pravilo u ovom ratu? jer mozda da se ne ubijaju nevini? ne bih rekao, mislim da je on vrlo postupao po uputstvima

Citat
Klićo jebo peticiju, ljudi gube glave zbog Američko Evropske siledžijske politike. Peticija je zamazivanje očiju. Svaka kazna izrečena u Hagu je izrugivanje zdravom razumu. Svetski kriminalci se igraju sudova, ali za druge na sebe. Koliko su ljudi pobili u Srbiji iz čiste zajebancije i ništa.

nije politika evropska siledzijska ne preteruj, politika evropska je danas najmirnodopskija na svetu - to je prosto cinjenica.
ja ne kazem da ce peticija resiti problem, ali da ja kao gradjanin srbije ne mogu da vise da uradim od toga, ali evo vidim da neke NVO insistiraju da se sudi za zlocine NATO-a
po meni kazna za pomaganje u ubistvu 200 ljudi od 20 godina nije prestroga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
  Snimak tih jadnika u limenim sanducima (onako iseckanih,pa ofrlje grubo zašivanih)je jedna od žešćih stvari koje su se ,tih godina,mogle videti na TV-u.A,što se presude tiče,osuđivali smo mi svoje i na duže !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:12:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.