Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:51:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MP3/CD Plejeri  (Pročitano 18031 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
mene interesuje da neko ne poseduje ovako nesto posto zelim da uzmem

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

204.JPG
(17.01 KB, 411x412)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
ja sam naručio "tako nešto" treba mi stići za 20 - ak dana

Daewoo 7"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

baby face killer

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N96
Ma ja sve se nema a naprave se kupujuuuuuuuuuuu.   Smile Smile Smile

Neka neka tako treba samo budzite.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
ja sam naručio "tako nešto" treba mi stići za 20 - ak dana

Daewoo 7"

ako  nije tajna kolika je cena i koi model da ga nadjem na netu da vidim njegivu specifikaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
jbga ne znam koji je model mogu provjeriti koji dan pa ti javim, uglavnom 7" je display

cijena - 729 KM , tj 370 E
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
jbga ne znam koji je model mogu provjeriti koji dan pa ti javim, uglavnom 7" je display

cijena - 729 KM , tj 370 E

nije losa cena ocekivao sam da je mnogo skuplji ako ti nije tesko  da posaljes koi je model i gde si narucio da pogledam mislim da vredi uzet za to para  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
ja sam imao priliku da preprodajem neke holandske dvd uredjaje sa adapterom 12v upaljac uticnica.stvar je mobilna,znaci u paketu idu 2 lcd 7 inci (mislim) ekrana sam dvd konzolom.ekrani se "zalijepe" cicak trakom.prednost je sto je mobilan uredjaj,tako da ga mozes skidati i postaviti u kuci (naravno sa konverzijom 12-220v naizmjenicne)garancija je bila 1 god. i cijena za koju bi ja prodavao je bila 450 km-225 e!tajna je za koliko bi ja dobijao :Du silnoj frci,nije mi se dalo sa ortakom ulaziti u posao iz nekih drugih razloga ali znam da je nastala opsta pomama.covjek dao u oglase,kolicina je bila nekih 15 kom."puklo" je za 1 dan!!!et toliko
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 01:25:36 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
nije lose ali ja bi voleo nesto poput onog modela to mi je naj jednostavnije jel mi treba napred i da mogu DVD ponekad TV jos ako poseduje GPRS i  navigaciju to bi bio pun pogodak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k700i
Ajd ja sam malo neupucen, jel ova stvar sluzi za gledanje dvd filmova? A u kojim se situacijama to koristi, mislim kad ga gledas? Dok vozis ili sta???
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Onaj kenwood sa slike što si stavio košta 700-800 evra,a možda i celu hiljadarku,i taj kenwwod ne emituje tv signal,to se dokupljuje i košta dosta.I gps ne radi bez gps modula koji će primati signal sa satelita,a i mislim da mora poseban model da se uzme i mape koje nisu nimalo jeftine,na kenwood-u i ostalim brand uređajima(pioneer,alpina...)sve mora da bude od istog proizvođača da bi funkcionisalo,i tu ne može da se instalira tom-tom ili neki sličan program i ubaciš mape i sve šljaka.
Ne pušta divx-xvid format,a i taj monitor ako tu je pozicija za muziku u kolima nisko,neće biti baš u funkciji,tj.moraćeš da spuštaš non-stop pogled dole da bi video nešto na ekranu.,a to je u toku vožnje dosta rizično.

Ima dosta proizvođača,ne tako zvučnih kao kenwood koji proizvode odvojive uređaje,znači kupiš DVD player i u njega utakneš monitor,staviš ga na instrument tablu u poziciju koja ti odgovara u uživaš.Ja sam u BG-u video DVD player daewoo koji košta oko 120-125 evra, i kupiš monitor od 7 inča koji košta negde oko 150-170 evra,ima i takav monitor koji u sebi sadrži tv tjuner,on je malo skuplji,ali ti rešava pitanje tv prijema.samo se ne nadaj da ćeš u vožnji imati neki prijem,za to kenwood pravi široko ugaone antene koje se lepe na zadnje staklo,ja ne znam da li ovi slabiji proizvođači imaju takve antene.
A što se tiče gps,to ćeš teško uklopiti u ovakve proizvode,jer mora da postoji i software i mape za taj uređaj a to ćeš teško naći,ako uopšte postoji.

Malo je to veća zajebancija ako hoćeš baš sve da imaš u kolima,to sve kad bi hteo da kompletiraš u kenwood-u to bi izašlo sigurno preko 2000 evra.i još nisam siguran da imaju mape za sve zemlje Balkana.

Najača fora je carputer.   http://www.xenarc.com/product/index-pc.html
Temu sam o tome otvorio pre par meseci,ali nije bilo zaineresovanih za diskusiju.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:51:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.456 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.