Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:30:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 656846 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-Finbu.com)
mob
SonyEricsson k800
jedno pitanjce.kako da napravim da imam x na prvom tabu koji otvorim.i recemo, ako to moze jel moze onda i kada stisnem iks da mi vrati na home page stranicu.
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Evo šta sam našao u about:config-u:

Namjestite browser.tabs.CloseWindowWithLastTab namjestite na false (*). Sada kad zatvorite zadnji tab, Firefox se neće zatvoriti.

* U Address Baru ukucajte "about:config" > enter > u Filter ukucate "browser.tabs.CloseWindowWithLastTab" > i onda dvokliknete na rezultat koji se pojavi.

Zadnji tab zatvarate sa  Ctrl+W.
Ja sam jedino našao kako je moguće zatvoriti zadnji tab (kada postoji samo jedan tab on nema X) bez da se Firefox zatvori.

Da bi otvorio Home Page sa novim tabom, koristi ovaj Add-On.

Nije baš ono što si tražio, ali je najbolje što sam ja našao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 567
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-Finbu.com)
mob
SonyEricsson k800
dovoljno je i to.hvala
IP sačuvana
social share
....U prevelikom zanosu, zbog mrve savršenstva događalo se da počinim obilje neoprostivih grešaka.
Najveća od njih je bila sto sam se bavio znacima, umesto da pazim na predznak....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S2
Drugari,imam veliki problem sa Mozillom!Ovako,pre par dana,na komp preko neta mi se nakacio virus,tj.vise njih.Pokusao sam da pokrenem Mozillu i nije htela da radi,da se otvori!Posle par neuspesnih pokusaja i "zahvata",resio sam da reinstaliram Win,jel je komp mnogo sporo radio a antivirus kao da nije ni postojao!!E sad,sve sam ja to lepo odradio,formatirao particiju gde mi je Win,ubacio novi antivirus,apdejtovao ga,imstalirao Mozillu,kad ono nece da radi,nece da se otvori,ne razumem zasto,pa bih zamolio nekog da mi resi taj problem.Trenutno koristim Operu,ali Mozilla je moj najomiljeniji browser,dugo ga koristim i navikao sam se na njega!! Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC Diamond
Drugari,imam veliki problem sa Mozillom!Ovako,pre par dana,na komp preko neta mi se nakacio virus,tj.vise njih.Pokusao sam da pokrenem Mozillu i nije htela da radi,da se otvori!Posle par neuspesnih pokusaja i "zahvata",resio sam da reinstaliram Win,jel je komp mnogo sporo radio a antivirus kao da nije ni postojao!!E sad,sve sam ja to lepo odradio,formatirao particiju gde mi je Win,ubacio novi antivirus,apdejtovao ga,imstalirao Mozillu,kad ono nece da radi,nece da se otvori,ne razumem zasto,pa bih zamolio nekog da mi resi taj problem.Trenutno koristim Operu,ali Mozilla je moj najomiljeniji browser,dugo ga koristim i navikao sam se na njega!! Smile
Post nije za ovde vec za kliniku.
Da li si,odmah posle reinstal Windows-a instalirao Antivirus i scan-irao ostale particije?Ukoliko to nisi uradio,malware je najverovatnije i dalje u racunaru, tako da ti je racunar najverovatnije i dalje zarazen.Da li imas problema samo sa Mozillom ili ima jos nekih problema sa racunarom?
Koji antivirus koristis?
« Poslednja izmena: 21. Avg 2009, 17:55:14 od goran988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S2
Post nije za ovde vec za kliniku.
Da li si,odmah posle reinstal Windows-a instalirao Antivirus i scan-irao ostale particije?Ukoliko to nisi uradio,malware je najverovatnije i dalje u racunaru, tako da ti je racunar najverovatnije i dalje zarazen.Da li imas problema samo sa Mozillom ili ima jos nekih problema sa racunarom?
Koji antivirus koristis?
Ja se prvo izvinjavam sto sam ovde postavio pitanje,a sto se tice ostalih programa,da,radili su svi dobro,sem Mozille!Koristio sam do sad Nod 32,ali sam sad presao na Avast(po preporuci)!Apdejtujem ga redovno,skenirao sam i sad radi kao sat!!!
A kako je moguce da posle formatiranja i dalje nesto ostane na disku???
Hvala na razumevanju i pomoci.!! Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Npr. ako imaš dvije particije, formatiraš samo jednu - na onoj drugoj je još uvijek ostala infekcija.

Jesi li siguran da si dobro uninstallisao NOD32?

Otvori temu na klinici. Skini fajl za uninstallaciju NOD-a ovdje.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 00:48:37 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy S2
Npr. ako imaš dvije particije, formatiraš samo jednu - na onoj drugoj je još uvijek ostala infekcija.

Jesi li siguran da si dobro uninstallisao NOD32?

Otvori temu na klinici. Skini fajl za uninstallaciju NOD-a ovdje.
Mozilla radi sad dobro,Nod 32 je zakazao!!!!
« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 11:42:42 od horori »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Mozilla poziva na glasanje

Tim koji stoji iza Mozilla Firefox pretraživača pokušava da otkrije zašto je toliki broj ljudi preuzeo verziju 3, zatim je izbrisao i vratio se na verziju 2, a broj ovih korisnika čini ukupno 10%. Mozilla je objavila poziv na glasanje na osnovu kojeg je želela da dobije odgovor zbog čega je to tako a više od 5000 korisnika je uzelo učešće u glasanju da bi pružili povratne informacije. Na osnovu tog glasanja Mozilla je utvrdila da je problem predstavljao location bar koji je izmenjen tako da je prikazivao samo nedavno posećene sajtove preko „inteligentnog“ engine-a za pretragu koji vrši odabir bazirano na istoriji ranije pogledanih sajtova.

Izvor: IT Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Desire HD
Prevod Mozila Evropa na srpski

oznake: Мозила Европа - заједница - Мозила - Европа

U toku je novi projekat srpske Mozila zajednice, a to je preod sajta Mozila Evropa na srpski. Mozila Evropa nije planirana kao zamena za lokalne Mozila zajednice. Ove zajednice su uradile odličan posao na polju lokalizacije i pisanja dokumentacije. Sa druge strane, Mozila Evropa želi da podeli tehničko iskustvo svojih članova sa lokalnim zajednicama kako bi im pomogla da se šire i tako unaprede i proizvode. Mozila Evropa je napravljena kao telo Mozile u Evropi sa ciljem da potpomogne razvoj i širenje proizvoda u Evropi, tako što će sarađivati sa lokalnim Mozila zajednicama.

Originalna dokumentacija nije preduga i teška za prevođenje, tako da ćemo ovom prilikom dozvoliti svim korisnicima da učestvuju u lokalizaciji ako to žele. Dovoljno je obratiti se nekom iz naše zajednice putem elektronske pošte na adresu radionica@mozilla-srbija.org ili putem kontakt forme sa našeg zvaničnog sajta.

Izvor: Mozila Srbija
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:30:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.