Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:13:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mozilla Firefox - Vesti - Novosti - Savet  (Pročitano 657796 puta)
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
Karakteristike browsera Mozzila Firefox 3.1 Beta 3

Brzina otvaranja web-a:
Spada u zlatnu sredinu,ali da je i sporiji,njegovi mu ljubitelji to ne bi zamerili...

Performanse:
Iako nekad pojede vise memorije nego sto treba,Firefox je u tom pogledu zaista solidan...

Kvaliteta prikazivanja web-a:
Firefox je uvek bio korektan kod prikaza web-a,a kada izadje puna verzija...bice spreman za nadolazece standarde...

Instalacija:
S instalacijom Firefoxa zaista niko ne bi treba imati problema...

Prosirivost:
Ne treba isticati,znamo da je Firefox sampion u prosirivosti...

Sigurnost:
Opremljen je vise ili manje klasicnim sigurnosnim mogucnostima i ne treba biti nikakve zamerke...

Pomoc pri downloadu:
Nema velikih pomaka,radi solidno ali se ipak vise nadamo da ce sledeca beta obezbediti bolju pomoc...

Mogucnosti:
Svaki put ih nudi sve vise a izuzetak nije ni ova verzija...sta li ce tek biti u punom izdanju...

IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.2
mob
Nokia 300
 Vesti (sve vesti)   

Safari najbrži, Internet Explorer najsporiji

Ponedeljak, 20. jul 2009. 09:46

Najbrži internet pretraživač na svetskom tržištu trenutno je Safari 4.0.2 kompanije Apple, dok je najsporiji osma generacija Microsoftovog Internet Explorera.

Iza Safarija slede Google Chrome 2.0, Mozilla Firefox 3.5 i Opera 9.64, proizilazi iz testa servera browsery.cz.

Za testiranje je korišćeno isključivo poslednje izdanje verzije pretraživača namenjeno direktno krajnjim korisnicima za svakodnevnu upotrebu. Brzina je merena pomoću uređaja SunSpider JavaScript Benchmark 0.9 koji za upoređivanje koriste i tvorci pojedinih pretraživača.

Na testu se meri za koje vreme pojedini pretraživači uspevaju da ispune određene zadatke, brzina prilikom rada sa različitim dinamičkim elementima na modernim veb stranama kao i brzina sve popularnijih veb aplikacija.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Desire HD
Akcija prevođenja fajerfoks podrške

Mozilla Srbija trenutno organizuje akciju prevođenja sajta Mozila podrške na srpski jezik. Od trenutka objavljivanja nove 3.5 fajerfoks verzije, napravljeno je dosta članaka koji još uvek čekaju na prevod. Svi prevedeni tekstovi će se naći na zvaničnom Mozila fajerfoks sajtu za podršku, a imena svih saradnika na tekstovima će biti javno objavljena. Za sada imamo vrlo malo ljudi koji aktivno rade na prevodu, ali se iskreno nadamo da će se taj broj uskoro promeniti.

Sve što treba da uradite je da napravite nalog na sajtu Mozila fajerfoks podrške, i da počnete sa prevodom. Tekstovi koje tamo možete naći nisu teški za prevođenje, ali zbog obima posla trenutno nismo u mogućnosti da završimo sav prevod na vreme sa ovim brojem članova. Tako da, u koliko neko želi i može da pomogne, može da napravi svoj nalog na http://support.mozilla.com/sr-CYRL/kb/ i da istog trenutka pomogne. Svaka pomoć, čak i ona najmanja, je dobro došla!

Izvor: Mozilla Srbija
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Kako da namestim da mi trazi potvrdu da li hocu da ugasim FF? Nije valjda da i za to treba neki add-on Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia e72
meni mozilla stalno izbacuje kako je istekao sertifikat ( kada idem na fejsbuk )
kako to da se popravi?
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
meni mozilla stalno izbacuje kako je istekao sertifikat ( kada idem na fejsbuk )
kako to da se popravi?
Prvo provjeri da li ti je datum na kompu namješten tačno. Ako jeste onda provjeri da li ideš baš na http://facebook.com.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 13:24:37 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 362
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson k530
Ovo sam nasao na download.com... jedna od ideja dizajna Firefox-a 4:

Dosta podseca na Google Chrome... Smile

http://news.cnet.com/8301-17939_109-10296609-2.html?tag=contentBody;photoPromoMain
IP sačuvana
social share
It's just the way the game is played... wait your turn.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ovo sam nasao na download.com... jedna od ideja dizajna Firefox-a 4:

Dosta podseca na Google Chrome... Smile

http://news.cnet.com/8301-17939_109-10296609-2.html?tag=contentBody;photoPromoMain
Prije će biti da je to Chrome 3 (ili 2.*) na Win 7 samo što su namontirali Firefoxovu ikonicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 
kako to da se popravi?

to se i meni desavalo i sve sam pokusavao nije htelo sve dok nisam staqvio nosvi sistem trajalo je mnogo krace hehe
a da li mozes da udjes u msn posto meni nije hteo nesto se mnogo zeznulo kod mene u contol panel
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 21:09:28 od radisa10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Kao što sam rekao:
Prvo provjeri da li ti je datum na kompu namješten tačno. Ako jeste onda provjeri da li ideš baš na http://facebook.com.
Sertifikat je validan do određenog datuma. Firefox poredi datum na sertifikatu sa datumom na kompjuteru i zato datum na kompjuteru mora biti tačno namješten. Ne mora značiti da je to slučaj baš ovdje ali jedna je od mogućih opcija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 200
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:13:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.